Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Najverovatnije ce ga produziti i na dalje. Par puta je vec imao rok do kada ce trajati pa su ga produzavali, verovatno ce isto biti i sada. Tako su mi rekli pre mesec dana iz Call Centra.

Moraju da pridruze Arenu uz osnovni jer ako ga odvoje to je tako bedna ponuda da samo moze lud covek da uzme iptv. Arena je izgubila prava na spansku ligu od sledece sezone koja ce se emitovati na sportklubu.
Cini mi se da je Telekom postao vecinski vlasnik Arene pre nekoliko meseci da bi mogao da ubaci arenu uz osnovni paket. Tako da sve od telekoma zavisi.

Ima li uzimanje dodatnog STB uređaja uticaja na vreme trajanja ugovora?

Šta bre kukate na telekom i IPTV, kao sve vam nešto loše, a ovamo ste svi zakupili po dva STB-a,da je pametan Telekom da vam duplira cenu IPTV-a, samo zato što pljujete, a oduševljeni ste istim.

Da, ja sam bio toliko oduševljen njihovom ponudom, da sam im se odavno zahvalio, vratio opremu i raskinuo ugovor.

Pa nisam ni ja oduševljen, naprotiv, ali šta je tu je, zeznuo sam se i sad čekam da mi istekne ugovor :banana:

Samo ako koristiš HBO onda možeš gledati filmove iz kategorije HBO on demand koji su besplatni.

Pa nisam ni ja oduševljen, naprotiv, ali šta je tu je, zeznuo sam se i sad čekam da mi istekne ugovor :banana:

Ne znam čemu mesta oduševljavanjima ili razočarenjima. Pra uzimanja svako može da vidi programsku šemu i da li im odgovara. Znaš šta uzimaš kada potpisuješ :)

Pa o tome i govorimo, problem je što je IPTV upakovan u BOX pakete, klasična navlakuša, uz sve to da niko od nas ne može unapred znati, bez obzira što se ispregledala lista kanala u osnovnom paketu.Da tragedija bude još veća, dokupljivanjem Fun paketa, recimo, nema srpski prevod, osim na 1-2 kanala, tako da ne vidim svrhu zakupljivanja IPTV-a.Smem da se kladim da bi iz MEDIATRANSLATION isprevodili sve, ili barem većinu kanala iz Fun paketa, ali neko mora i da plati.Mi platimo, ali Telekom smatra da i pored isplate, moramo da naučimo english, kao maternji jezik.

Poslednja izmena:
Verovatno SBB ima eksluzivu na te kanale...

Znam da ima ali i pored toga je Telekom kriv za to što nije reagovao na vreme.:smackbum:

IPTV je samo u BOX4 paketu.

Glupost na kvadrat: Meni>Upravljanje nalogom>Podešavanja>Izgled menija>Šeme boja 5, do pre par sati na ovom podešavanju sam imao žutu boju slova na crnoj pozadini kada se odabere kanal, a sada je odjednom plava. Generalno nebitna stvar ali pomalo iritantna jer sam navikao na taj izgled menija. Da li je još neko primetio ovakve ili slične kozmetičke promene?

Мени је био провидан али од јутрос више није, која год могућност да се одабере.

Kod mene je providan meni. Ako te ne mrzi probaj da podesiš meni na Šemu boja 5 pa vidi da li su i kod tebe slova plava? Možda opet Telekom nešto "opravlja".

Da i kod mene je promenjena boja šeme. A sa žutim slovima na crnoj podlozi mi je bila najbolja, stvarno ne znam zašto su baš tu morali da diraju....

E pa stvarno su specijalci! Možda će za tu šemu tražiti doplatu, kao nije više u osnovnom paketu! Od njih me odavno više ništa ne može iznenaditi.

Kod mene je providan meni. Ako te ne mrzi probaj da podesiš meni na Šemu boja 5 pa vidi da li su i kod tebe slova plava? Možda opet Telekom nešto "opravlja".

Већина је бела али нека јесу плава. Оно што је занимљиво је да са тиме постаје провидан.

Tnx na trudu, nešto su definitivno menjali. Videćemo na šta će ovo sve izaći.

Bezveze. Užas, tačnije. Bar je sa plavom providnom pozadinom bilo em prijatnije za oko, em se videlo lepo, sad kada su uveli tri iste crne providne pozadine, uz 6 neprovidnih (ljubičasta, fluoroscentno zelena..:cigar: , počeo sam da razmišljam da li su uvek high, ili se spuštaju, kad menjaju taj FW.
IPTV je stvarno katastrofa, svaki dan novi info..sad HBO nema teletext, svaki dan pročitam da su nešto izbacili jedino od noviteta su im lokalne stanice:crash::party:

Poslednja izmena:
Jednostavno, tako je..i ti to moraš da trpiš:wave:

uzgred, ne moraš preko mojih i telekomovih ledja da glumataš score..znaš koje su funkcije foruma, pa odeš i Apply.

Poslednja izmena:
Stvarno su ga 'opravili', nema šta, pola sata sam podešavao da koliko-toliko liči na stari izgled menija

Poslednja izmena:
Ja sam postavio na šemu 3. To mi je nekako najsličnije starom izgledu. Mada su slova zelenkasta a ne žuta.

Nije im trebalo ovo sa izbacivanjem najpopularnije šeme. Ja sam postavio šemu broj 7. Ne gledam po ceo dan u meni, pa mi ne predstavlja neki problem. Ipak, ta gospođa/ica, kojoj su dali da se igra sa menijima, treba da nauči osnove pristojnosti ka korisnicima, a ne ovako bahato da se ponaša.

Vrh Dno