Gluposti, kao sredjena pixelizacija slike, neki korisnici su imali probleme, a videćemo da li se to neće i dalje dešavati,..bitno je da smo sada dobli onaj fini lepi logo u gornjem levom uglu za OpenIPTV, bez koga sve ovo i onako nije imalo smisao:cigar:
Imam pitanje, pošto njihovim 'znalcima' ništa ne verujem..a to je vezano za kodove za daljinac..elem, sve Ok funkcioniše ne njihovom daljincu..e sad, pitanje je da li ,prvo, na originalnom daljincu mora da se pritisne AV taster kada se prebacujem na IPTV, ili se taj isti AV taster može pritisnuti i na njihovom IPTV daljincu?
Tehničar koji se javio večeras na 977 kaže da mora uvek da se AV taster pritisne ,prvo, na originalnom daljincu od TVa, pa onda posle šaltaš sa njihovim IPTV daljincem..a ja sam hteo , kad već koristim njihov daljinski, da sve to automatizujem na jednom daljincu, dakle..da izbacim iz upotrebe originalni daljinski od TVa, jer i tako je 99,9% zastupljen njihov daljinski i IPTV.
Sve ovo pitam, jer kada su prvi put došla dva tehničara iz telekoma da povežu kablove i STB sa TV-om, prvo su mi rekli da mi na TVu ne radi skart konektro..KAKO BRE NE RADI..:laugh: , ajde ubediše me da ne radi..pa su krenuli da umesto preko SCART konektrora povežu STB preko antenskog, al' majstor nije imao konektor u torbi..taj antenski..pa me pitao da nemam u kući negde neki antenski konektor..pa je drugi tehničar slučajno pritisnuo AV taster na originalnom daljincu od TVa i sve je proradilo..pa je nastala vika i panika kako se toga pre nisu setili:sceptic:..tako da tek sad kapiram da oni zapravo nemaju pojma da rade taj svoj posao..

i tako je sve i ostalo..taj code za daljinski koji je majstor bio selektovao je i do sada taj isti i u principu mi rade svi tasteri na njihovom daljincu, osim tog AV tastera..pa sam večeras iskoristio priliku da pitam tehničara na 977 da li mora sa originalnog daljinca uvek da se prebacuje na IPTV , preko tog AV /audio video/ tastera, ili može i preko njihovog daljinca..on kaže da uvek mora ,prvo, preko originalnog daljinca da se pritisne AV, da bih se prebacio na IPTV..ali,poučen iskustvom, ne verujem im više ništa..a ne razumem se u sve to..tako da razmišljam da li je uopšte majstor koji mi je povezivao IPTV, izabrao pravi kod za moj TV ,da bi upario njihov daljinac.