Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Aj, da vidimo da li im se to isplati. Sami sebi bi zadali udarac i ljudi bi masovno presli na TotalTV. Ionako ce tamo biti dve najpopularnije fudbalske lige, evroliga u kosarci, NBA... A oni nek naplacuju boćanje i rukomet na travi ovcama.

aj lepo razmislite. Kupili su arenu za 7miliona e. Kako ce vratiti taj novac?? Tako sto ce arena biti izuzeta iz osnovnog paketa...mozda ostave arenu1. Zivi bili la videli;)

Pa zaboga, distriburiraju je u Hrvatsku, Crnu Goru, Bosnu i kod gomile operatera u Srbiji. Šta misliš koliko zarađuju? Nisu se udostojili ni da sačuvaju špansku ligu. Klasično za Telekom. Zašto je Sport Klub u osnovnoj ponudi? Na njihovom forumu su rekli da nikad neće postati pay kanal. Već sam jednom rekao da je ponuda kanala u Telekomu tako očajna da je u tih 900 dinara već uračunata Arena.

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje u vezi IPTV na 2 tv, oni daju jos jedan STB za drugi tv, e sad taj drugi tv mi je u potkrovlju kuce, jel to znaci da taj novi STB povezujem na postojeci router, ili dobijam jos jedan router? Za ovu prvu varijantu moram da busim zidove, a to mi se bas i neradi.

Poslednja izmena:
Imam isto mišljenje kao i Packy što se tiče AS paketa, naravno vreme će pokazati ko je u pravu. Stvarno bi bilo samoubistvo da TS počne da naplaćuje dodatno AS paket ali dobro ovo je Srbija i ništa nije nemoguće!

Njihove aktivnosti oko promocija zadnjih par meseci govore da ce poceti naplatu.Evo neko moje razmisljanje:
Prvo vezali su odredjen broj korisnika na 24 meseca,hteli ne hteli morace da ostanu do kraja ugovora a to je dug period,drugo imaju odredjen broj korisnika kojima cena nije problem ( ima se moze se,poznajem par takvih prijatelja ) i trece zadnja MTS BOX promocija nigde ne privlace korisnike Arenasport-om,vec u samoj promociji kazu OSNOVNI PAKET znaci svi koji potpisu spremni su da je dodatno placaju.
Finansijski ce oni odlicno proci,dok ne dodje period kada se poveca broj raskida ugovora,a onda ce opet neku promociju navlakusu i kada pogledas sve se vrti u krug ( tj. oni pare vrte a mi se cesemo gde nas svrbi ) :)

Ako počnu da naplaćuju, još više će koristi imati Polaris koji nudi gotovo sve iste kanale kao IPTV bez onog rumunskog kineskog madkarskog MTS smeća za 800 din, a Arena Sport je uključena.

Ako krenu da naplaćuju, jedino ću ostati kod njih ako Arena ostane u okviru HD paketa.

Ako krenu da naplaćuju, jedino ću ostati kod njih ako Arena ostane u okviru HD paketa.

He, pa onda bi svi masovno prešli na HD jer bi cena bila otprilike ista i za Osnovni + Arena ili Osnovni + HD.
Ako to već nameravaju da urade, onda, nek postupe kao Hrvati. Nek uvedu sportski paket gde će osim Arene biti i Sport Klub, SK plus i Prime. Ovakva sama Arena gde puštaju ženski rukomet da umreš od smeha i tuge ne vredi ni pet para. Nisam ne daj bože neki diskriminator, ali ja bih ženama zabranio da se bave sportom. Gledao sam sad ovo Evropsko ili Svetsko u ženskom rukometu. Kad je to tako smešno, mogu da zamislim kako izgleda naša prva liga. :D

Poslednja izmena:
Sport Klub, SK plus i Prime su ekskluziva SBB-a kao i Viasat kanali i nema sanse da u neko dogledno vreme budu na openiptv.

Nek se isprse, pa nek prekinu tu "ekskluzivu". Imaju para za Arenu, imaju para da otkupe deonice od Grka, samo jadni nemaju prava za ove kanale. A inace to nije istina da su eksluzivi. U beogradskoj hronici na RTS je gostovao neki tip kad je bila tema zasto su kanali kod kablovskih operatera tako jadni, a zasto ih toliko placamo. Kaze da ne postoji eksluziva na kanale i da operateri sami biraju koje ce kanale da uvrste u svoju ponudu. Inace se suska da ce Polaris od prvog poceti da emituje Viasat kanale.

Poslednja izmena:
Neki iz Ratela, RRA, otkud znam koji je andrak. Zabole me za imena kao i za politicke stranke.

Inace se suska da ce Polaris od prvog poceti da emituje Viasat kanale.

Ako se to desi onda će oni biti prvi satelitski provajder u Srbiji koji ima istovremeno VH1, VH1 classic i Viasat kanale što bi bilo stvarno feeeeenoooomeeeeeeenaaaaaalnooooo!!!! :banana:

Da li neko koristi ove Box pakete..konkretno Box3 i Box4. Da li je i to još jedna od Telekomovih navlakuša, ili je na kraju meseca zaista realan račun,shodno ceni paketa koji si aktivirao..jer ne bih da im budem na black listi 24meseca, pa da me zavrću kako im odgovara.Do sada sam plaćao Click 1 (1.5Mbps) i taj ugovor je istekao pre dve godine.

Novi Live TV kanal - RTRS

21.12.2011
Poštovani korisnici,
Obaveštavamo vas da je od 21. decembra u OPEN IPTV ponudi nov kanal - RTRS.
Dostupan je u okviru Osnovnog paketa na kanalu 507.

Još jedan nepotreban kanal u nizu.:wall:

Još su i krenuli u neku kampanju da zovu postojeće korisnike IPTV kojima je istekao ugovor. Mene su pozvali i onda počeli da mi drobe o svim onim turbo mega giga explosion detection promocijama. Jedva sam došao do reči da im kažem da ipak neću jer želim da otkažem IPTV.:p

Izgleda da stvarno pokušavaju da zamažu ljudima oči sa ovim novim bezveznim kanalima a uz to ide i ova agresivna telefonska kampanja. Vrlo je moguće da je solidan broj korisnika napustio IPTV pa ih hvata mala panika. Iskreno rečeno onaj koji im predlaže koji kanali da se uvode kao da nije sa ove planete.:p

Prava je šteta za Box promociju jer im nije loša ideja ali utisak mnogo kvari ovo smeće od IPTV-ja sa najglupljim kanalima u istoriji univerzuma.:wall:

Poslednja izmena:
Ovo vise nije cak ni tolerantno! Znaci celo vece ne moze da se gleda tv. Na svakih 10 minuta ukoci i blokira STB. Nekad pomogne vadjenje kablova, reset modema, a nekad ne. Stvarno nema smisla. Ovo je zalosno!

E pa ovako,u dilemi sam izmedju SBB-a i njegovog D3 i ovog IPTV-a. U principu,verovatno bi mi bilo lakse kacenje na SBB iz razloga sto ga vec imam (zajedno sa netom) mada ne verujem bas da je ovo sa Lelekomom mnogo komplikovanija procedura? Sta je bolje uzeti u ovom izboru? Koliko vidim SBB ima taksu prikljucenja od 3.000din za D3 HD dok Telekom nema nista za pocetnu taksu? U slucaju da se eventualno opredelim za Telekom,mora li i njihov Internet zajedno uz to ili kako vec to ide?

Ajd sto zadnja 2-3 dana prekida IPTV posle 19h nego sinoc i internet podivljao pa sve zajedno nije ni na resetovanje rutera reagovalo pa prestade da radi, na kraju morao da pogasim sve jer nije bilo poente pokusavati....0_O

Pa onaj Huawei koji oni daju. Bese 530 model ako se dobro secam. Pa dali su mi ga oko 1. septembra, nije valjda vec pri crkavanju?!

Guess what. Ovaj drugi IPTV što sam uzeo, ne radi. Ja nazovem 977, reko tako i tako, kaže koji modem imater, reko' HG520s, e, kaže, nažalost, taj modem nije podešen za 2 IPTV-a, morate doći u poslovnicu da se podesi. Pa je l' moguće da su stvarno toliki pajseri. A ja već 2 puta bio u poslovnici, da potpišem i da preuzemem opremu (koju su mi by the way uvalili polovnu).

Guess what. Ovaj drugi IPTV što sam uzeo, ne radi. Ja nazovem 977, reko tako i tako, kaže koji modem imater, reko' HG520s, e, kaže, nažalost, taj modem nije podešen za 2 IPTV-a, morate doći u poslovnicu da se podesi. Pa je l' moguće da su stvarno toliki pajseri. A ja već 2 puta bio u poslovnici, da potpišem i da preuzemem opremu (koju su mi by the way uvalili polovnu).

Da,moguce je :) Isti slucaj sam i ja imao,isti ruter.I ja sam bio 2 puta u psolovnici,jer su mi dali pogresni adapter za jedan STB.Zvao sam 977 i rekose mi isto sto i tebi.Onda sam pitao jer mogu da mi objasne preko telefona kako to da uradim i naravno ne moze.Nije mi padalo napamet da nosim ruter u poslovnicu(BTW to ne rade u svim poslovnicama u Beogradu,rekose mi u koje mogu da odnesem),pa sam pronasao kratko uputstvo preko neta,sam podesio i proradio je i drugi STB.Mnogo je prosto,a oni zbog toga traze da nosis ruter u poslovnicu.Stvarno su pajseri.

Dešava se da smrzne konekcija na IPTVu pa mora da se prebaci iz STB moda u TV ,pa da se vratiš ponovo na IPTV.
Slabo gledam TV, ali sam večeras surfovao po kanalima..bilo bi dobro da ima History, jer NG koliko sam video od 18h pa do jedno 22h je bila jedna te ista emisija o gepardu koji lovi divlju svinju (Pola Kljove),da l' ja ne kapiram još foru, ili je to tako,ne znam..ali nemoguće da jedna emicija traje tako dugo.

Da li postoje šanse da Telekom uvede i History channel?

btw, da ne pretražujem po telekomovom sajtu, zna li neko link do svih aktuelnih kanala koji su na IPTV-u, da odštampam, jer sam dobio flajer na kome je neki stari spisak kanala..

Vrh Dno