Aj, da vidimo da li im se to isplati. Sami sebi bi zadali udarac i ljudi bi masovno presli na TotalTV. Ionako ce tamo biti dve najpopularnije fudbalske lige, evroliga u kosarci, NBA... A oni nek naplacuju boćanje i rukomet na travi ovcama.
Ako krenu da naplaćuju, jedino ću ostati kod njih ako Arena ostane u okviru HD paketa.
Pouzdan izvor informacija nema sta. 😀gostovao neki tip
Pouzdan izvor informacija nema sta. 😀gostovao neki tip
Inace se suska da ce Polaris od prvog poceti da emituje Viasat kanale.
Novo na 198. kanalu - MTS. Strana muzika, nije loše.
Novi Live TV kanal - RTRS
21.12.2011
Poštovani korisnici,
Obaveštavamo vas da je od 21. decembra u OPEN IPTV ponudi nov kanal - RTRS.
Dostupan je u okviru Osnovnog paketa na kanalu 507.
Ovo vise nije cak ni tolerantno! Znaci celo vece ne moze da se gleda tv. Na svakih 10 minuta ukoci i blokira STB. Nekad pomogne vadjenje kablova, reset modema, a nekad ne. Stvarno nema smisla. Ovo je zalosno!
Guess what. Ovaj drugi IPTV što sam uzeo, ne radi. Ja nazovem 977, reko tako i tako, kaže koji modem imater, reko' HG520s, e, kaže, nažalost, taj modem nije podešen za 2 IPTV-a, morate doći u poslovnicu da se podesi. Pa je l' moguće da su stvarno toliki pajseri. A ja već 2 puta bio u poslovnici, da potpišem i da preuzemem opremu (koju su mi by the way uvalili polovnu).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari