Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

TheBigBang :
Za probleme sa fiksnim telefonima...bla...bla...pritisnite 1...za probleme sa IPTV...bla...bla...pritisnite 2...čekanje operatera je duže od 5 minuta...čekanje operatera je duže od 2 minuta...klasično trla baba lan.:p

Pa ne radi to, zvao sam i sa mobilnog, kao pre cu dobiti, ali ista stvar, posle obaveštenja da su svi operateri zauzeti samo čujem TU-TU i vozdra.

Onda ih verovatno sasipaju sa pozivima. Kada je manja opterećenost znam da stavljaju korisnike na čekanje.

ovaj moj stb ukljkucen oko 18h bla bla update ne iskljucujte uredjaj...
Ok, ali ko placa burn in na plazmi ... posle 5 min prebacim na hdmi player i pustim screensaver
Posle 40ak minuta ista prica neiskljucujte uredjaj...........pa neinstaliramo windows bre!!!
Stb lepo iskljucen iz struje i ukljucen posle nekih 5 min radi sve normalno.

Gluposti, kao sredjena pixelizacija slike, neki korisnici su imali probleme, a videćemo da li se to neće i dalje dešavati,..bitno je da smo sada dobli onaj fini lepi logo u gornjem levom uglu za OpenIPTV, bez koga sve ovo i onako nije imalo smisao:cigar:

Imam pitanje, pošto njihovim 'znalcima' ništa ne verujem..a to je vezano za kodove za daljinac..elem, sve Ok funkcioniše ne njihovom daljincu..e sad, pitanje je da li ,prvo, na originalnom daljincu mora da se pritisne AV taster kada se prebacujem na IPTV, ili se taj isti AV taster može pritisnuti i na njihovom IPTV daljincu?

Tehničar koji se javio večeras na 977 kaže da mora uvek da se AV taster pritisne ,prvo, na originalnom daljincu od TVa, pa onda posle šaltaš sa njihovim IPTV daljincem..a ja sam hteo , kad već koristim njihov daljinski, da sve to automatizujem na jednom daljincu, dakle..da izbacim iz upotrebe originalni daljinski od TVa, jer i tako je 99,9% zastupljen njihov daljinski i IPTV.

Sve ovo pitam, jer kada su prvi put došla dva tehničara iz telekoma da povežu kablove i STB sa TV-om, prvo su mi rekli da mi na TVu ne radi skart konektro..KAKO BRE NE RADI..:laugh: , ajde ubediše me da ne radi..pa su krenuli da umesto preko SCART konektrora povežu STB preko antenskog, al' majstor nije imao konektor u torbi..taj antenski..pa me pitao da nemam u kući negde neki antenski konektor..pa je drugi tehničar slučajno pritisnuo AV taster na originalnom daljincu od TVa i sve je proradilo..pa je nastala vika i panika kako se toga pre nisu setili:sceptic:..tako da tek sad kapiram da oni zapravo nemaju pojma da rade taj svoj posao..:mad: i tako je sve i ostalo..taj code za daljinski koji je majstor bio selektovao je i do sada taj isti i u principu mi rade svi tasteri na njihovom daljincu, osim tog AV tastera..pa sam večeras iskoristio priliku da pitam tehničara na 977 da li mora sa originalnog daljinca uvek da se prebacuje na IPTV , preko tog AV /audio video/ tastera, ili može i preko njihovog daljinca..on kaže da uvek mora ,prvo, preko originalnog daljinca da se pritisne AV, da bih se prebacio na IPTV..ali,poučen iskustvom, ne verujem im više ništa..a ne razumem se u sve to..tako da razmišljam da li je uopšte majstor koji mi je povezivao IPTV, izabrao pravi kod za moj TV ,da bi upario njihov daljinac.

Poslednja izmena:
Majstor koji dolazi da poslavi IPTV je "majstor za bakar" ili ti "zicar". To su oni koji su do juce radili panele i racve po banderama i umeravanje signala na bakru.
Bila dvojica kod mene, nisu im objasnili da na aparatu za dijagnostiku mogu da mere kvalitet IPTV strimova.
Mucenici, bese mi smesno a posle zao. Nisu oni krivi, kriva je uredjivacka politika kao i uvek. :(

Sad se setih, jel nekome Discovery na 601 bio danas na spanskom (zvuk) sa Engleskim titlom? Kada se prebaci kanal krene Engleski pa onda ga nadjaca Spanski ili sta je vec.
Opet je mali Perica prcao cistacicu na slaviji, na opremi za setovanje. Culo dete da se cura popali na vise dugmica nego na masini za ves! :D
Dough! :wall:

Problem sa zamrzavanjem pri nadogradnji STB-a, kod mene resen izvlacenjem mreznog kabla od rutera do STB-a, bez gasenja. Posle nekih 5 minuta nadogradnja izvrsena i sve radi normalno sada.

jel moze onaj mozaik sto je na 100 da se podesavaju kanali ili je to kako oni podese??

Kod mene ostao upaljen STB sinoc kad sam otisao da spavam i danas radi normalno,probah da odradim update prema uputstvu i ne desava se nista,jel ga odradio sam tokom noci dok je bio upaljen ili?

Jel vi sa daljinca za tv ili sa IPTV daljinskog prebacujete AV mod?

Jel vi sa daljinca za tv ili sa IPTV daljinskog prebacujete AV mod?

Sve zavisi od tvog TV-a i da li je kod njega podešeno da se automatski prebaci na AV kada dobije signal ili u suprotnom to moraš ručno raditi. Ako postoji odgovarajući kod za tvoj TV onda ti i na daljinskom od STB-a mora raditi AV taster. Na sajtu telekoma pod IPTV sekcijom imaš kodove za razne tipove TV-a pa probaj sam.

Sve to znam već..samo me sinoć ubedio 'tehničar-majstor' na 977 da to ne može tako, već PRVO mora da se pritisne AV na daljincu od TVa.
Hteo sam samo da izbacim iz upotrebe daljinac od TVa, jer mi je sada višak, ionako mi sve funkcioniše na daljincu od STBa, samo taj AV na daljincu od STBa ne radi, to sam hteo.
Ok..i tako planiram večeras da isprobam sve one kodove za moj TV..ali sam želeo da čujem da li na vašem daljincu od STBa funkcioniše taj AV taster, da se ne igram bezveze da kodovima.

Ja koristim samo STB daljinac, kad palim TV pritisnem prvo TV, pa power, onda STB i to je to. AV taster na STB daljincu najnormalnije radi.

Made For You 4:1 programibilni daljinac je resenje za one koji imaju problema sa gomilom daljinaca koje konstantno menjaju
. Fenomenalan univerzalni daljinac koji se programira preko neta. Jeste da je malo skuplji, ali podržava sve funkcije IPTV-ja, kao i sve funkcije svih televizora, risivera, klima... Ja sam sa njim zamenio 4 daljinca. Za IPTV, televizor, DVB-T risiver i klimu. Jednostavno, daljinac koji nikad nece zastariti, posto se baza novih uredjaja konstantno nadopunjuje preko neta.

Ovo je glupost, 4 dana mi nadograđuje softver... Pokušao sve, čupao iz struje, resetovao ruter, čupao mrežne kablove, apsolutno ništa nije uspelo, evo još uvek please dont unplug tralala...

Sta je bre uradjeno ovim updateom, ja samo primecujem aerodrom Surcin, polasci i dolasci aviona :D

Cim mi sitekne ugovor odoh sa ovog IPTV-ja. Ukljucise upgrade usred meca sa Murray-om. Sramota.

Ponovo update koji ne radi, are you kiddin' me?! :O

Da ljudi ovde ne pišu ja ne bih ni znao da ikakvi problemi postoje... Ja od kako sam prešao sa SBBa nemah nijedan problem.

Danas sam zvao da odjavim HBO i Fun paket, pitaju me iz korisničkog servisa: "Hoćete li da isključimo i Arenu, pošto je ona besplatna do marta!".
Pa šta će im ostati u osnovnom paketu, katastrofa im je izbor i ponuda programa! Ako ne ubace nešto novo, gledaće ih samo oni koje su nahvatali u prošlogodišnjim akcijama dok ne isteknu ugovori. I ja ću sigurno biti jedan od njih...

Hteo sam da uzmem Fun paket, ali posto moja deca nisu englezi, odustao sam, jer je samo NatGeo preveden na Srpski, nas maternji jezik,ostalo sve je na engleskom, neka me gospoda izvine, kada bude EU uspela da preuzme ostatak Kosova, a potom i Sandžak, ubrzo zatim i Vojvodinu tada će i obevezan maternji jezik biti english, do tada ne mogu da shvatim kome oni prodaju taj Fun paket,osim englezima..?

Da li kanali iz Fun paketa imaju srpski prevod..jer u osnovnom iptv paketu ,na njihovom sajtu pise da DaVinci leanrning nema prevod, a ja imam prevod, zbog toga pitam, da ne uzimam bezveze, jer mi je bitno da budu svi kanali, osim onih par MTV kanala, da ostali svi budu sa srpskim subtitles,jelte,.

Sve to znam već..samo me sinoć ubedio 'tehničar-majstor' na 977 da to ne može tako, već PRVO mora da se pritisne AV na daljincu od TVa.
Hteo sam samo da izbacim iz upotrebe daljinac od TVa, jer mi je sada višak, ionako mi sve funkcioniše na daljincu od STBa, samo taj AV na daljincu od STBa ne radi, to sam hteo.
Ok..i tako planiram večeras da isprobam sve one kodove za moj TV..ali sam želeo da čujem da li na vašem daljincu od STBa funkcioniše taj AV taster, da se ne igram bezveze da kodovima.
Radi AV na daljincu od IPTV. Samo nabodi bolji kod. Ima ih vise za svaki TV, svaki se ponasa razlicito. Nisi pogodio pravi...

Ma jesam, ne radi za moj tv nijedan kod,a probao sam ih sve..bar one sa njihovog sajta,a secam se da je majstor tehničar:) gledao iz uputstva sto se dobija uz IPTV,kodove, mozda ih tu ima vise, ali ono sa sajta..sve sam okrenuo i nista..AV taster ne radi.

Pozdrav, imam pitanje za korisnike iptv-a.

Da li je moguće povezati dva ili više televizora iz dve ili više udaljenih prostorija i kako? Da napomenem da ovde nije bitno da li će svi gledati isti program, zbog jednog stb-a nego da li će uopšte svi moći da prate program, ili samo jedan tv povezan sa stb-om?

Inače, koaksijalnim kablovima su povezane sve prostorije, čisto da napomenem.

Vrh Dno