Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Da li IPTV moze da radi na 3 km od centrale? Pitam za SD naravno, posto za HD sam siguran da ne moze..

Imam 4mb net, odnosno download mi je oko 500 kbp/s sa zabagovanim speedup-om..Znaci da bi moglo? Hvala..

Da li je neko uzeo samo IPTV, pa naknadno aktivirao i ADSL? Valjda ne moram da cekam do kraja IPTV ugovora da bih aktivirao ADSL?

Da li je neko uzeo samo IPTV, pa naknadno aktivirao i ADSL? Valjda ne moram da cekam do kraja IPTV ugovora da bih aktivirao ADSL?
Posto vec imas IPTV,imas i port u centrali,tako da mozes ADSL dobiti odmah.Samo podnesi zahtev(najbolje u nekom korisnickom servisu) i kasnije potpisi ugovor za ADSL.

Novi Live kanal - TV Šumadija

08.11.2011

Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da je od 08. novembra u OPEN IPTV ponudi nov kanal – TV Šumadija.

Kanal je dostupan u okviru Osnovnog paketa na kanalu 634.

C...c...c...:wall:

tuga.

jel ima neko inside info da li ce uskoro ubaciti History Channel, ViaSat Explorer/History, SportKlub, EurosportHD... ?

Ide zima pa reko da aktiviram HBO ili cinemax paket.Koji je bolji i koji uzeti a da nisu oba :))

CS - uz malko ulaganja i eto ti filmova sa titlovima do mile volje
i ne samo filmova, nego sporta, muzike, crtaca, dokumentaraca...
Da ne pricam o 200-nak HD kanala za 7.5Eur mesecno

TV Šumadija je prebačena na broj 237 i ograničena samo na opštinu Aranđelovac a vidim da se Al Džazira pojavila na 528 i čije je emitovanje na teritoriji Balkana počelo pre nekoliko sati. Do sada mi nije bilo baš jasno šta u Telekomu rade ali ovaj razvoj događaja stavlja stvari na sasvim novi nivo u smislu da lud juri zbunjenog.:mad::wall::smackbum::crash::cuss::wc::vomit: Jedva čeka da se otarasim IPTV i pređem na Total samo da skupim kintu za ugradnju.

Poslednja izmena:
CS - uz malko ulaganja i eto ti filmova sa titlovima do mile volje
Ne bih se bas slozio.
Hrvatski MaxTV ne radi od skora u sheringu, Total TV jos od ranije.
Digi radi ali filmova nema ako izuzmemo Universal Channel :D

Zanima me, jel moze da se podnese zahtev za IPTV (adsl takodje) online, a potom ode u neku poslovnicu i podigne oprema. Cudno pitanje zar ne :) ali ovo pitam iz razloga da ne bi vukao oca sa sobom jer je adsl na mjega vec samo da odem i pokupim opremu, isto dana jelte, znaci karikiram, sad podnesem zahtev i odem do recimo usca i kazem ja dosao po opremu :)

Jos nesto, da li mogu i adsl i iptv ugovor zasebno ili ako se uzimaju oba mora combo ugovor :)

Sta ce biti kad puste za pola godine digitalni signal, da li ce moci antema da se ubode u amulet posto sada sta god potpisem, 12 ili 24 meseca, sve to je nakon krajnjeg roka za uvodjenje dvb-a

Zanima me, jel moze da se podnese zahtev za IPTV (adsl takodje) online, a potom ode u neku poslovnicu i podigne oprema. Cudno pitanje zar ne :) ali ovo pitam iz razloga da ne bi vukao oca sa sobom jer je adsl na mjega vec samo da odem i pokupim opremu, isto dana jelte, znaci karikiram, sad podnesem zahtev i odem do recimo usca i kazem ja dosao po opremu :)

Jos nesto, da li mogu i adsl i iptv ugovor zasebno ili ako se uzimaju oba mora combo ugovor :)

Sta ce biti kad puste za pola godine digitalni signal, da li ce moci antema da se ubode u amulet posto sada sta god potpisem, 12 ili 24 meseca, sve to je nakon krajnjeg roka za uvodjenje dvb-a
Moze, narucis telefonom,i on ti stigne na adresu,ja sam oba adsl -a ,narucio tako .U to vreme je bila akcija ,upola cene ,pa su kod mene u Krusevcu davali stare ,polovne modeme,a iz Beograda su mi stigli novi ,bezicni modeli.Verovatno je ista procedura i za iptv.Ugovori su naravno odvojeni i vaze od dana potpisivanja.Salju ti post expresom ,besplatno,prilikom preuzimanja samo potpises jedan primerak ugovora.

Ne znam otkud vam te lose informacije ?
HBO i HBO2 ima na vise mesta u Poljskim paketima (Hotbird) i takodje u Telenor paketu (Thor)
isto vazi i za Cinemax 1 i 2. Titlove ubacujes naknadno naravno uz pomoc playera na DreamBoxu.
Sve sasvim lepo radi, a da, zaboravio sam i HBOHD takodje bez trzanja slike.
I sta bi ti vise trebalo za 7,5 Eura kad ima skoro sve. Total nedostaje ali ne mnogo zbog toga sto nema HD kanale
i jako lose emituje signal. Digi takodje los sa kvalitetom. Max TV nisam imao jer mi nije trebao.

Mozda su mislili da nema nigde sa prevodom ,inace koga zanima ,na bulsatu imate hbo comedy ,sa nasim prevodom.

Nova IPTV promocija

Tako će naši ADSL korisnici, koji se opredele za ugovor na 24 meseca, plaćati mesečnu pretplatu za IPTV samo po 1 dinar čak devet meseci, odnosno tri meseca po 1 dinar uz ugovor na 12 meseci.

Korisnici koji se prijave za dodatnu promociju od 17. novembra imaće mogućnost da prate programe i iz paketa Cinemax i HBO (HBO, HBO Comedy i HBO on Demand), takođe, po ceni od 1 dinar mesečno u periodu od devet ili tri meseca, u zavisnosti da li su se opredelili za ugovor na 24 ili 12 meseci.

Po isteku promotivnog perioda, u kome se promo paketi koriste po ceni od 1 dinar, korisnici su u obavezi da pakete koriste do isteka ugovorne obaveze. Promocija uključuje i dalje besplatni Osnovni paket Web TV usluge tokom trajanja ugovorne obaveze, odnosno svih 12 ili 24 meseca, dok će Web TV paketi Arena sport i Paket za odrasle korisnicima biti dostupni uz pretplatu na dnevnom ili mesečnom nivou.

Odusevljavaju me ovi iz menadzmenta Telekoma,kakve im sve ideje za akcije dolaze na pamet.Dobro ne naprave paket da 10 godina koristis besplatno IPTV a da onda 20 godina placas pretplatu,ili da mozes da prenes na unuke IPTV paket da bude nasledno.

Ovo me podsetilo na ovaj slucaj:
Naidjes na gladnog coveka na ulici i bude ti zao....i sada imas kuci sarme spremila zena,pa se sazalis i odneses mu u jednoj serpi listove kupusa od sarme,i kazes mu ja cu tebe 10 dana hraniti sa listovima kupusa a ti ces mi 20 dana vracati mleveno meso. :)

Ova ponuda je slična onoj "jedne banke" u nedelji štednje: Kamata na ulog 4,5% godišnje, a za uzvrat dobijate kredit u visini 80% depozita, sa kamatom od samo 1% mesečno.

Navlakuša je za medalju.:wall: Jedino što nisu rekli jeste da je regularna cena HBO paketa 472 dinara a Cinemax paketa 295 dinara.:p To znači da će Telekom naplaćivati dodatnih 767 dinara preko osnovnog paketa nekome koji se navuče na ovo, a do kraja ugovorne obaveze za IPTV.:wall:

Da li onima koja sada ističe prva godina ugovora i besplatnog korišćenja IPTV + Arena Sport , počinje da se zaračunava i arena sport zajedno sa pretplatom ili je i dalje besplatna ?

@Stig
Da li znaš na kom broju se vrši odjava paketa ?

Poslednja izmena:
Vrh Dno