Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Ajd da cujem vase misljenje dolazi mi racun za iptv 1810din ja se zaprepastio, imam osnovni paket, nisam menjao paket niti je neko drugi to uradio, zovem ja podrsku kao oni u svom sistemu imaju da sam menjao paket, ja poludeooo, reko ne znam ja kako vi to gledate, ja nisam menjao niti je iko drugi, a i imam samo osnovni, ona ljubazna gospodjica mi govori kako ce reklamirati racun pa ako bude prihvacen, bude, ja i tu poludim, i jos mi kaze vratila sam vam na osnovni, a ja imam osnovni kazem joj opet, haos, i sad cekam da vidim da li ce da uvaze reklamaciju, da li neko zna tacno kolika je cena raskida ugovora, ovo je haos

Uzeo sam IPTV na god dana i jos mi je ostalo 4 mes.
Mogu li otkazati isti bez placanja "penala" ili koliki su penali u slucaju da ne moze ?
U pitanju je preseljenje pa mi IPTV ne treba vise.

Ne,moras platiti preostala cetri meseca,ili preseliti i iptv ,za taj period,preseljenje ti je 100dinara.

U ponudi novi TV kanal - K::CN Music

26.10.2011

Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da je od 26. oktobra u OPEN IPTV ponudi novi TV kanal - K::CN Music.

Kanal je dostupan u okviru Osnovnog paketa na kanalu 633.

Kanal 632 su rezervisali za Svet Plus.

Možda su se iz Telekoma uplašili uspešnog puštanja u rad novog Total TV W3C satelita koji treba da proradi 9.novembra i koji će da reši mnoge Total probleme i da pojača signal. :p

Edit :
Možda ih ova činjenica konačno natera da puste Fox i Viasat kanale koje godinama očekujemo.:crash:

Poslednja izmena:
Uhhh cemu se mi radujemo kad je u pitanju IPTV:mad::mad::mad:
Taj svet plus ce po svemu sudeci biti predizborni kanal SNS-a

Proradio je Svet Plus.:wall: Nastavlja se politika uvođenja glupih kanala na IPTV.:wall: Trpeću do kraja godine i onda ćao IPTV i welcome Total.:smoke:

Na drugom forumu je jedan lik napisao da su Telekom i Polaris ortaci i da ta Polaris firma emituje History channel preko svog satelita i da mu nije jasno zašto onda nema ovog kanala preko IPTV osim u slučaju da u Telekomu ne žele da uvedu taj kanal što bi bilo stvarno glupo ako je tako.:wall::crash:

Poslednja izmena:
Ma nisam mislio da politicarim ali to je sadrzaj kanala ;).Da primecujem da se taj Polaris aktivno reklamira na b92 od kad je arena usla u dil sa njima oko prenosa...

Pustili su i kanal Belle Amie iz Niša na broju 204.:smash:

Pretpostavljam da se od Nove Godine sprema ukidanje promocije da paket ARENASPORT ide uz osnovni paket.I sada gledaju ova zadnja dva meseca nekako na silu,posto ne mogu da uvedu nove,tim postojecim lokalnim kanalima prosire vidljivost i onda da lepo naplate 930 dinara pretplate od Nove Godine za osnovni paket koji ce biti glomazan a nekvalitetan.

Mislim da nece ukiniti Arena promociju, jer su i sami svesni da im je ponuda ocaj. Pogotovo sada kada je arena u njihovom vlasnistvu. Ja cekam da prodje ugovor jos 11 meseci, pa se definitivno vracam na Total. Jedino ako arena uvede Formulu1 pa se predomislim?

Arena kanali vise nisu u promo paketu webtv-a:

Kod:
Novo u Web TV promociji
01.11.2011

[B]Osnovni Web TV paket besplatno do kraja godine za ADSL korisnike
[/B]
Open ADSL korisnici i dalje će moći besplatno da prate programe Osnovnog Web TV paketa, jer je promotivni period produžen do kraja 2011. godine, uskoro će u Web TV usluzi moći da uživaju i IPTV korisnici.

Od 31. oktobra 2011. godine programi dodatnog Web TV paketa – Arena paket, kao i Paket za odrasle - korisnicima će biti dostupni uz pretplatu na dnevnom ili mesečnom nivou.

Ukoliko i dalje želite da pratite programe Arena sport i da uživate u najboljem srpskom i evropskom fudbalu, regionalnoj i španskoj košarci, najkvalitetnijem evropskom rukometu, NFL-u, bejzbolu i drugim zanimljivim sadržajima, potrebno je u delu Moj nalog na [URL="http://www.open.telekom.rs/webtv/"]Web TV[/URL] stranici da se pretplatite za dodatni Arena paket.

[SIZE="1"]Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.
[/SIZE]

Ja sinoc "panicno" zavao 9813 da odjavim , da mi ne naplate.Javila mi se snajka u call centru i krenula da deklamuje, ja se smorio i na kraju pitam:Jel to znaci da ja ne moram nista da radim i NECE mi biti naplacivano nista?Ona kaze: Da.Ja:OK hvala dovidzenja...

Mislim da nece ukiniti Arena promociju, jer su i sami svesni da im je ponuda ocaj. Pogotovo sada kada je arena u njihovom vlasnistvu. Ja cekam da prodje ugovor jos 11 meseci, pa se definitivno vracam na Total. Jedino ako arena uvede Formulu1 pa se predomislim?

Ja ne mogu da docekam kraj Januara da im vratim i adsl i iptv.Takodje razmisljam da se vratim na totaltv ali ne znam da li da idem na hd risiver opciju.

Jel ima neko trenutno problema sa IPTV-ijem?Ja sam pre 2 dana uzeo,odmah sa 2 STB-a,oba SD,nije nijedan HD,i sve je normalno radilo do veceras,a sad su se zabagovala oba i deluje mi da ne mogu kontakt sa serverom uopste da ostvare,kao da nema dovoljno protoka ili je nesto drugo po sredi.Kad ih vadim iz struje i vracam,ostanu samo na onom uvodnom crnom ekranu i slovima i ni makac dalje.Vidim u podesavanjima rutera da su mi dodelili 13817kbps za protok na portu ili oko 13mbit.ja koristim Click 4 iliti 4mbit i ovo je valjda dovoljno da rade oba STB-a i internet zajedno.HD uslugu nemam i ne koristim.Mozda trenutno ima nekih problema,pa zato pitam da li jos neko ima problema.

Ne radi ni meni... samo je stao pre jedno pola sata... reset ne pomaze...

Znaci nije do mene,imaju trenutno problema nekih.Na 977 su stalno svi operateri zauzeti,tako da ce morati da saceka do sutra.A bas sam bio zadovoljan ova 2 dana sve dosad :mad:

iptv dead

A da neko odgovori na moje pitanje dok nemate IPTV-a? :D
Koliko ja znam mozes da imas jedan HD i jedan SD STB i da placas kako si rekao 400+295,695 dodatno mesecno.Ali moras da zadovoljavas tehnicke uslove,tacnije da mozes da ostvaris dovoljni protok na portu,sto ti ugglavnom zavisi od udaljenosti od centrale.

Dead i kod mene :)

"globalni problem" Pa pajseri jedni, ne postoji TS IPT van granica RS.
Inace ne radi ni za q**. Zali boze, vec dva meseca tako. Unable to retrive url, unable to get DHCP, error during video start.
Mnogo skupo g***o za te pare. Razmisljam se da uzmem neki HD satelitski Linux reciver koji ima sve zivo otkljucano....
Raspadaju se na sve strane, 977 je zauzet broj.

IPTV opet radi.:) Nisam bio kući u momentu kada je prso ali sada sam probao i radi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno