Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

@svetaPA
Meni se dešava nešto slično, s tim što kod mene baguje daljinski.
Kad pokušavaš da menjaš kanala pogledaj da li ti trepće TV dugme ili STB dugme (ona dva dugmeta na vrhu, odmah pored crvenog dugmeta za gašenje).
Meni se iz čistog mira prebaci na TV i koliko god pritiskao STB, on se sam vraća na TV. Problem rešavam tako što izvadim jednu bateriju iz daljinskog, pa je odmah vratim.

Evo još jednog! Help!

+1

Мислиш да си духовит. Ставио сам нове батерије, и опет исто

Možda mogu STB da povežem sa muzičkom karticom? Imam prastari Creative Audigy.

Mozes, najnormalnije. Juce sam uzeo HD box. Povezao na monitor preko HDMI. Sam HD box ima i kompozitne izlaze, pa tako zvuk povezes najobicnij kablom, koji na jednom kraju ima dva cinca a na drugom bananicu. Naravno bananicu ubodes u LINE-IN na zvucnoj.

Mozes, najnormalnije. Juce sam uzeo HD box. Povezao na monitor preko HDMI. Sam HD box ima i kompozitne izlaze, pa tako zvuk povezes najobicnij kablom, koji na jednom kraju ima dva cinca a na drugom bananicu. Naravno bananicu ubodes u LINE-IN na zvucnoj.

Hvala za informaciju. Sad samo još da se nakane da mi jave rezultate provere....

Kod mene danas error during video start.
Restartovao.
Pa dobio poruku unable to contact DHCP server, please......
Da mi je znati sta su opet dr**i!? Naravno, necete imati tv do ponedeljka! Wtf?!
Onda cu u utorak u korisnicki pa neka mi daju ceo mesec free zbog pretrpljenog disevnog bola. ;)
Kad ne znate da poslujete, necete ni pare da dobijete ovaj mesec.

Zavisi od tvoje parice. Ako je dobra mogao bi mozda 3. Ali to bi se mozda odrazilo na adsl- mozda bi morao da uzmes manju brzinu

Kako misliš?
Mislim, zar nije kod svih isti priključak?

Za svaki tv moras da imas po jedan iptv receiver, mozes ti da spojis i 3 tv-a na jedan al ce svi gledati isto sto je na tom iptv receiveru... a od kvaliteta parice zavisi koliko iptv receivera mozes da imas....

Ne znam o cemu se radi, ali imam smetnje na svim kanalima. Kao kod satelitske kada je mnogo los signal. Znaci negledljivo je. Prekida i zvuk i slika neprestano. O cemu se tu radi? Imam IPTV tek nekoliko dana. Jel ovo normalno?

Aha, imas pikselizaciju sine.
Zvuk sece i kockice po ekranu ti je los bandwith na portu. (Nista strasno, samo im sedi na kicmu)
Ako normalno rade HD kanali, a SD kanali imaju kockice po centru - Konfiguracija porta.
Nema ti spasa dok ne navatas nekoga ko zna posao oko setovanja portova.
Meni je vec tri dana error during video start. Hoce da mi uvale neki novi modem, a modem mi je okej cim radi VoD a tv nece da mrdne. :D

Kotnaktiraj podršku.

Uzeo sam IPTV na god dana i jos mi je ostalo 4 mes.
Mogu li otkazati isti bez placanja "penala" ili koliki su penali u slucaju da ne moze ?
U pitanju je preseljenje pa mi IPTV ne treba vise.

Pa koliko si ocekivao?

Pravo da ti kažem ni sam ne znam. Ovaj mesec mi istekla IPTV promocija (12 meseci free) pa sam sve mislio da je oko 800 din. sa sve PDV-om. Kad ono cvrc. Meni je na računu došlo da platim 999 din !? Uzeo sam još ranije i FUN paket pa bi po tome trebalo da je 1178,82 din. Neka greška verovatno.
Kad je promenjena cena? Nisam očigledno u toku.

@Dark Angel
Mislim da ćeš morati da platiš ako otkazuješ ali opet najbolje je da pitaš njih.

Vrh Dno