Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Koliko sam ja nacuo Arene ce da budu 800 kinti pa ko voli nek izvoli.Ako izdrzim do kraja januara odmah ih vracam i adsl i njihov @@#!#$$ iptv i vracam se na totaltv.totaltv je mama bar po lakoci koriscenja u odnusu na ovo.Mada koliko mi idu na zivce razmisljam da raskinem ugovor,platim im sta imam i cao.Da ne spominjem ubedljivo najvecu glupost a to su trocifreni brojevi kanala.:mad:
Do kraja cu lepo da pljucnem lovu za dreambox + full motorni komplet i card sharing.Pa nek kosta koliko kosta,sigurno cu bar imati sta da gledam.

Poslednja izmena:
Ne znam gde si čuo za 800din, kod KDS-a Arena je 400 dinara mesečno u paketu u kojem su još MTV Hits, VH1 Classic, NG Wild i Discovery Science. Tako očekujem da Arena kod Telekoma ostane u okviru HD paketa...

A ja ni lud vise necu totaltv da gledam. Prvo sto su izuzetno neprofesionalni. Prestao mi je risiver da radi i nije radio jedno mesec dana, zvao sam korisnicku sluzbu 10x i ladno su mi rekli da je risiver crkao i da moram da ga zamenim, i da ce zamena da me kosta 5000 din!! Ja ih pitam da li su normalni, nisam ga ja pokvario, treba da mi ga zamene o njihovom trosku, ali nista od toga nije bilo. Morao sam da placam pretplatu iako nisam mogao da gledam tv. I sada kad se zavrsi mesec cu da odjavim i vise nece da me vide.

Nabuko... opremu dobijes odmah ,ili najkasnije za dan -dva.Sam je instaliras.

Pod uslovom da opremu imaju, ako nemaju mogu da zavlače, i da zaborave na tebe.

Da li neko ima iskustva sa prijavom kvarova na opremi, da li sve normalno fuinkcionise? onaj raspali daljinac vise ne prepoznaje STB koji je jos raspaliji... :S

Taj ruter se koristi od kada postoji HD paket, tj. ide uz njega :)

Izgleda da ce telekom zvanicno objaviti kupovinu Arenasport-a...Videcemo kakve ce to posledice imati...

A izgleda da kreće i sa uslugom Web Tv-a i mobile Tv-a, imaće po 6-7 kanala, naravno tu je i arena uključena, biće valjda besplatno za iptv korisnike.

Izgleda da ce telekom zvanicno objaviti kupovinu Arenasport-a...Videcemo kakve ce to posledice imati...

Beograd -- Telekom Srbija postao je vlasnik 51 odsto kompanije HD WIN i sva četiri TV kanala Arena Sport dokapitalizacijom vrednom 7,7 miliona evra.

Izgleda da je sve gotovo što se toga tiče.

Nija baš dobro, slika je baš, baš lošeg. kvaliteta

Bilo bi dobro da omoguce to i onima koji su kod drugih adsl provajdera, ionako svi imamo telfonsku liniju kod telekoma a placanje ide preko racuna.

Piše da je u promo periodu do 30.09 osnovni i Arena paket free? A nakon toga? Da li je potrebno da se odjavljujemo "ručno" jer neću da plaćam ovo.

Nasao sam kabal zenski scart na kompozit i povezeao medjutim , slika crno bela i malo treperi, kao da je problem ntsc/pal standard, treba mi to hitno zbog evropskog prvenstva u basketu, ako neko zna nek' pomaze.

Dopuna: Nasao sam na sajtu specifikaciju gde stoji NTSC Video decoding via Video: Yes via RF or Composite Video , jel to znaci da od PAL-a nema nista i da je to problem. Mislio sam da za iPTV to nije bitno?

Poslednja izmena:
da li ti znas da RF znaci antenski ulaz treba ti samo 2 F konektora

Ne vidim nigde fullscreen opciju?

Probao vec, nece

Moras da se odjavis, jer u suprotnom smatraju da si aktivirao taj paket. Tako je bar bilo u prethodnoj promociji.

A kako tačno to da uradim...

untitled-1.jpg

...kada je checkbox nedostupan? :crash:

Koliko cesto Telekom ima promocije za nove korisnike IPTV-a? Posto nijedan kablovski operater jos uvek ne pokriva moju ulicu, moracu ipak Telekom da odaberem, pa ne znam da li da uzimam odmah ili da malo sacekam neku promociju?

Vrh Dno