Posto vec imas IPTV,imas i port u centrali,tako da mozes ADSL dobiti odmah.Samo podnesi zahtev(najbolje u nekom korisnickom servisu) i kasnije potpisi ugovor za ADSL.Da li je neko uzeo samo IPTV, pa naknadno aktivirao i ADSL? Valjda ne moram da cekam do kraja IPTV ugovora da bih aktivirao ADSL?
Novi Live kanal - TV Šumadija
08.11.2011
Poštovani korisnici,
Obaveštavamo vas da je od 08. novembra u OPEN IPTV ponudi nov kanal – TV Šumadija.
Kanal je dostupan u okviru Osnovnog paketa na kanalu 634.
tuga.
jel ima neko inside info da li ce uskoro ubaciti History Channel, ViaSat Explorer/History, SportKlub, EurosportHD... ?
Ne bih se bas slozio.CS - uz malko ulaganja i eto ti filmova sa titlovima do mile volje
Moze, narucis telefonom,i on ti stigne na adresu,ja sam oba adsl -a ,narucio tako .U to vreme je bila akcija ,upola cene ,pa su kod mene u Krusevcu davali stare ,polovne modeme,a iz Beograda su mi stigli novi ,bezicni modeli.Verovatno je ista procedura i za iptv.Ugovori su naravno odvojeni i vaze od dana potpisivanja.Salju ti post expresom ,besplatno,prilikom preuzimanja samo potpises jedan primerak ugovora.Zanima me, jel moze da se podnese zahtev za IPTV (adsl takodje) online, a potom ode u neku poslovnicu i podigne oprema. Cudno pitanje zar neali ovo pitam iz razloga da ne bi vukao oca sa sobom jer je adsl na mjega vec samo da odem i pokupim opremu, isto dana jelte, znaci karikiram, sad podnesem zahtev i odem do recimo usca i kazem ja dosao po opremu
Jos nesto, da li mogu i adsl i iptv ugovor zasebno ili ako se uzimaju oba mora combo ugovor![]()
Sta ce biti kad puste za pola godine digitalni signal, da li ce moci antema da se ubode u amulet posto sada sta god potpisem, 12 ili 24 meseca, sve to je nakon krajnjeg roka za uvodjenje dvb-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari