Nemam zvuka ni na kojem kanalu, niti kada pustim neki film na IPTV. Da li neko zna u cemu moze biti problem?
Znaci poceli su da daju opciju iptv-a kad nemas uopste adsl, bas kao sto su i najavili, to je ok. Ako imas adsl kod euneta ne mozes da uzmes iptv, prvo moras da predjes na telekom, nije te lagala.
Da li je moguće da korisnik kupi samo IPTV uslugu, bez Internet pristupa?
Za sada korisnik može kupiti Open IPTV uslugu isključivo uz postojeći Internet pristup. Korisnik koji ubuduće koristi samo Open IPTV uslugu bez pristupa Internetu dobija kompletnu opremu, ADSL i Set Top Box a plaća samo cenu mesečne pretplate i eventualne dodatne troškove Videa na zahtev.
Da li je potrebno da korisnik Open IPTV usluge ima najbrži paket za pristup Internetu (Paket 3 1,5 Mb/s)?
Korisniku IPTV usluge nije neophodan Internet pristup, a može da postoji po bilo kojoj brzini koju korisnik plaća u vidu Flat tarife. S druge starne ADSL modem mu je neophodan. U promotivnom periodu, iz tehničih razloga, Telekom će uključivati samo postojeće korisnike Internet pristupa koji već imaju ADSL modem. Protoci su za Internet pristup i za pristup IPTV servisu nezavisni, realizovani po istom portu ali po dva različita virtuelna kola.
Od drugara keva ima neku vezu u telekomu i sredise joj tako bez ADSL-a pre nekih 2 meseca, medjutim odluci pre nekih 20 dana da uzme i ADSL i nema slobodnog porta![]()
Ostatak texta mozete da procitate ovde.Tu je i problem dva televizora, jer sve veći broj porodica ima barem dva TV prijemnika. Mi smo taj problem tehnički rešili i u julu ćemo ponuditi uslugu koja obuhvata prenos dva TV kanala po jednoj parici.
Evo zanimljive vesti koju sam nasao na B92 u vezi pracenja programa na 2 TVa. Izmedju ostalog kaze:Ostatak texta mozete da procitate ovde.
DA jasno mi je to, ali ako potpiem ugovor za IPTV , da li cu moci da koristim i dalje blagodeti 8 mbs za + 650 din.
Situacija je sledeca: uzet IPTV u promotivnom periodu ono kao mesec dana za dzabe proba. I desava se sledece, ja modem i te uradjeje nisam prikljucio uopste imam vec dve nedelje 8 mbs brzinu protoka adsl, sto znaci brzina downa mi je oko 1 mbs. E sad da li neko ima slicno iskustvo sa tim jer ukoliko necu da koristim IPTV , moram vratiti modem, ali ako potpisem ugovor na osnovni paket da li ce mi ostati ova brzina, jer se isplati da za 650 din vise dobijem ovu brzinu, bez obzira sto ne bih prikljucivao IPTV.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari