Poslao, dan posle toga su reshili.Popunite formular na telekom sajtu u delu za IPTV meni su odgovorili i resili problem sa BabyTV za jedan dan, posto je isao nemacki sada su prebacili na engleski
.. pa bih zamolio ljude koji znaju, mozda mi je stavrno promaklo :
1. Da li je istina da IPTV oslobadja od placanja RTS pretplate ? Cuo sam ovo od par ljudi, ali niko nije definitivno siguran - navodno ako je brojilo elektricno i telefon i IPTV na istom imenu.. onda moze ?!
2. nikako ne mogu da ustanovim da li je brzina uploada stvarno povecana zbog IPTV-a Imao sam 882 ruter, a sad cetvoroportni HG520 1024/128 paket (ili 192 up, nemam pojma).. i sa starim modemom mi je pokazivao spedtest nesto oko 1000 down.. sa novim je download oko 880 :-( ali zato upload pokazuje stalno oko 400
Medjutim u netlimiteru nekad vidim upload 35-36Kbajta, ali cesto ne prelazi 12-13
Da li je taj upload ukupan na svim portovima (dakle samo privid) sto prikazuje speedtest ? npr. pri salnju mailova Outlook, ili upload utorrent ka d podesim 20 Kb, nikad nisam video veci Up sa Nelimiterom od 12-13KB
3. zalio sam se po prvi put na kockice (digitalizacija signala) na 977.. i naravno curka mi kaz e da resetujem modem ?! pri puno motiona na ekranu.. ovo je cesto veoma izludjujuce.. nisam se dosad zalio jer sam mislio da ce nestati kad stavim novi firmare na ruter.. firmware je resio problem sa resetom interneta i IPTV-A (mnogo puta u toku dana), ali kockice su ostale ? ovo je pretpostavljam do linije ili splitera.. cekam ljude iz Telekoma da izmere signal u dB i provere spliter. Da li puno ljudi ima ove kockice ? kod mene punoo cak i kad nema puno kretanja na ekranu.
4. Snimanje i titlovi, kada ce biti omoguceno makar za veci deo kanal, ako ne i za sve ?
havla unapred i pozdrav ! :wave:
HvalaMoras prvo da aktiviras paket. (Upravljanje nalogom->racun->sve usluge->open iptv)
Zatim ti se u meniju->video na zahtev pojavi HBO digital.
Pa jel se placa HBO Digital posebno ?
Jedno pitanje,da ne bi listao sve ove silne stranice.
Ja sam zvao taj "buđavi" telekom,da pitam sta mi treba da dobijem iptv i oni kažu sve i svašta i na kraju "ako nemate adsl možete dobiti iptv" i onda ću ja "pa ima adsl i to eunet",a oni će "NE MOžE EUNET,MORATE DA PREĐETE NA TELEKOM" da vas ne bi je...,može da ide bez adsl,a ako već imam onda mora biti telekom,ni jedan drugi.Ma gde to ima,kakav bezobrazluk.Jel to tačno ili je ta guska bila nešto nadrka..?
Znaci poceli su da daju opciju iptv-a kad nemas uopste adsl, bas kao sto su i najavili, to je ok. Ako imas adsl kod euneta ne mozes da uzmes iptv, prvo moras da predjes na telekom, nije te lagala.
Sad procitah na drugom forumu. Kod za Samsung televizore je 354. Kod mene radi. :banana:
Samo jos IPTV da proradi :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari