Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Popunite formular na telekom sajtu u delu za IPTV meni su odgovorili i resili problem sa BabyTV za jedan dan, posto je isao nemacki sada su prebacili na engleski

pretrazis sve i ne nadjoh neke odgovore..

.. pa bih zamolio ljude koji znaju, mozda mi je stavrno promaklo :
1. Da li je istina da IPTV oslobadja od placanja RTS pretplate ? Cuo sam ovo od par ljudi, ali niko nije definitivno siguran - navodno ako je brojilo elektricno i telefon i IPTV na istom imenu.. onda moze ?!
2. nikako ne mogu da ustanovim da li je brzina uploada stvarno povecana zbog IPTV-a Imao sam 882 ruter, a sad cetvoroportni HG520 1024/128 paket (ili 192 up, nemam pojma).. i sa starim modemom mi je pokazivao spedtest nesto oko 1000 down.. sa novim je download oko 880 :-( ali zato upload pokazuje stalno oko 400:)
Medjutim u netlimiteru nekad vidim upload 35-36Kbajta, ali cesto ne prelazi 12-13
Da li je taj upload ukupan na svim portovima (dakle samo privid) sto prikazuje speedtest ? npr. pri salnju mailova Outlook, ili upload utorrent ka d podesim 20 Kb, nikad nisam video veci Up sa Nelimiterom od 12-13KB
3. zalio sam se po prvi put na kockice (digitalizacija signala) na 977.. i naravno curka mi kaz e da resetujem modem ?! pri puno motiona na ekranu.. ovo je cesto veoma izludjujuce.. nisam se dosad zalio jer sam mislio da ce nestati kad stavim novi firmare na ruter.. firmware je resio problem sa resetom interneta i IPTV-A (mnogo puta u toku dana), ali kockice su ostale ? ovo je pretpostavljam do linije ili splitera.. cekam ljude iz Telekoma da izmere signal u dB i provere spliter. Da li puno ljudi ima ove kockice ? kod mene punoo cak i kad nema puno kretanja na ekranu.
4. Snimanje i titlovi, kada ce biti omoguceno makar za veci deo kanal, ako ne i za sve ?

havla unapred i pozdrav ! :wave:

.. pa bih zamolio ljude koji znaju, mozda mi je stavrno promaklo :
1. Da li je istina da IPTV oslobadja od placanja RTS pretplate ? Cuo sam ovo od par ljudi, ali niko nije definitivno siguran - navodno ako je brojilo elektricno i telefon i IPTV na istom imenu.. onda moze ?!
2. nikako ne mogu da ustanovim da li je brzina uploada stvarno povecana zbog IPTV-a Imao sam 882 ruter, a sad cetvoroportni HG520 1024/128 paket (ili 192 up, nemam pojma).. i sa starim modemom mi je pokazivao spedtest nesto oko 1000 down.. sa novim je download oko 880 :-( ali zato upload pokazuje stalno oko 400:)
Medjutim u netlimiteru nekad vidim upload 35-36Kbajta, ali cesto ne prelazi 12-13
Da li je taj upload ukupan na svim portovima (dakle samo privid) sto prikazuje speedtest ? npr. pri salnju mailova Outlook, ili upload utorrent ka d podesim 20 Kb, nikad nisam video veci Up sa Nelimiterom od 12-13KB
3. zalio sam se po prvi put na kockice (digitalizacija signala) na 977.. i naravno curka mi kaz e da resetujem modem ?! pri puno motiona na ekranu.. ovo je cesto veoma izludjujuce.. nisam se dosad zalio jer sam mislio da ce nestati kad stavim novi firmare na ruter.. firmware je resio problem sa resetom interneta i IPTV-A (mnogo puta u toku dana), ali kockice su ostale ? ovo je pretpostavljam do linije ili splitera.. cekam ljude iz Telekoma da izmere signal u dB i provere spliter. Da li puno ljudi ima ove kockice ? kod mene punoo cak i kad nema puno kretanja na ekranu.
4. Snimanje i titlovi, kada ce biti omoguceno makar za veci deo kanal, ako ne i za sve ?

havla unapred i pozdrav ! :wave:

1. naravno da ne.
2. pogledaj u podesavanjima rutera sta ti pise. Meni je 9997/509 al upload sigurno nije toliko vec 256 (imam 4096/256 paket). Dakle zapravo upload nije povecan, vec samo na papiru.
3. Nisam nikad imao problema sa kockicama, veoma je moguce da nesto nije u redu sa opremom, daj screenshot stranice adsl statistics u Device info, valjda znas kako:
192.168.1.1 ukucas u browseru
username: admin
pass: ztonpk
4. Snimanje zavisi od dogovora sa tv stanicama, a titlove imas na kanalima koji ih trebaju.

Startovala je nova usluga

HBO Digital

Pretplatite se na video na zahtev kupovinom HBO paketa i pristupite našem proširenom elektronskom video klubu aktivacijom HBO digitala (SVoD).

Pored filmova, naručite i pogledajte programe za decu, ekskluzivne specijalne emisije, koncerte i TV serije iz originalne HBO produkcije, u periodu od 24 sata od trenutka naručivanja filma.
Cena za iznajmljivanje ovih filmova je uključena u cenu HBO paketa.

Izgleda da je besplatno iznajmljivanje da 31.08 posto do tada imamo HBO paket po ceni osnovnog. Pored svakog sadrzaja iz ovog paketa pise 0,00 din :)

Minimax proradio ochigledno.

BTW kako se koristi taj HBO digital?

Poslednja izmena:
Moras prvo da aktiviras paket. (Upravljanje nalogom->racun->sve usluge->open iptv)

Zatim ti se u meniju->video na zahtev pojavi HBO digital.

Jedino sto mi zapada za oko su True Blood epizode, bas su da ih odgledam natenane sad :)

Telekom je pustio poseban kanal za Serbian Open, svaka im čast i nadam se da će im ovako nešto ubuduće to postati praksa :)

Sve pohvale za IPTV ...... Bilo bi lepo da se pojave i ....

NOVA

TV 1000

HISTORY ....

i sport klub i sport klub + fox life fox crime tv1000... tek tad ce to na nesto da lici

Meni je jutros uredjaj trazio da se ulogujem, i posle toga radi savrseno menjanje kanala. Nema vise cekanja itd.

Jesu oni to nesto menjali ili?

Isto je, 3sec od pritiska dugmeta.

IPTV bezicnim putem

ja se izvinjavam ako ovom postu ovde nije mesto, ali vidim da se ovde sve i svasta prica o IPTV :D

zanima me da li mogu bezicnim putem preko nekog access pointa da spojim IPTV uredjaj sa Telekomovim ADSL modemom.
bitno mi je to da ne bih razvlacio kablove izmedju spratova. ADSL modem mi je na spratu a Tv u prizemlju.
imam Huawei EchoLife HG520s modem, koji sam dobio od Telekoma.

da li to moze da se izvede?
:d

Koliko znam neki su to radili i trebalo bi da moze. Treba ti jos jedan AP koji ce da stoji pored televizora i u tom slucaju valjda neces moci da koristis telekomov AP za net. Jedino sto ti ovo ne preporucujem jer se pokazalo da je jedna od najlosijih strana Huawei rutera bas njegov AP i ume dosta cesto da se izgubi signal. U tom slucaju bi imao samo glavobolje. Tako da - razvlaci kablove.

Tu bas nedostaju Sport Klub, HRT2 i mozda History.

Gledao sam tehnicke karakteristike tog njihovog nazovi risivera.
Primetio sam da uredjaj nema cinc izlaz.
Postoji li mogucnost da ga povezem na muzicku liniji koja ima samo cinc ulaz?

Pa jel se placa HBO Digital posebno ?

HBO Digital se ne placa nista posebno nego se dobija uz pretplatu HBO paketa. E sada, posto svi dobijamo HBO paket za dz do septembra, samim tim imamo i HBO Digital.

Jedno pitanje,da ne bi listao sve ove silne stranice.

Ja sam zvao taj "buđavi" telekom,da pitam sta mi treba da dobijem iptv i oni kažu sve i svašta i na kraju "ako nemate adsl možete dobiti iptv" i onda ću ja "pa ima adsl i to eunet",a oni će "NE MOžE EUNET,MORATE DA PREĐETE NA TELEKOM" da vas ne bi je...,može da ide bez adsl,a ako već imam onda mora biti telekom,ni jedan drugi.Ma gde to ima,kakav bezobrazluk.Jel to tačno ili je ta guska bila nešto nadrka..?

Stvar je u tome sto IPTV ide preko ADSL linka i da bi imao IPTV moras da imas ADSL link kod telekoma. To sto ne moras da uzmes i internet je samo pogodnost koja nekima odgovara.

Jedno pitanje,da ne bi listao sve ove silne stranice.

Ja sam zvao taj "buđavi" telekom,da pitam sta mi treba da dobijem iptv i oni kažu sve i svašta i na kraju "ako nemate adsl možete dobiti iptv" i onda ću ja "pa ima adsl i to eunet",a oni će "NE MOžE EUNET,MORATE DA PREĐETE NA TELEKOM" da vas ne bi je...,može da ide bez adsl,a ako već imam onda mora biti telekom,ni jedan drugi.Ma gde to ima,kakav bezobrazluk.Jel to tačno ili je ta guska bila nešto nadrka..?

Znaci poceli su da daju opciju iptv-a kad nemas uopste adsl, bas kao sto su i najavili, to je ok. Ako imas adsl kod euneta ne mozes da uzmes iptv, prvo moras da predjes na telekom, nije te lagala.

Poslednja izmena:
Znaci poceli su da daju opciju iptv-a kad nemas uopste adsl, bas kao sto su i najavili, to je ok. Ako imas adsl kod euneta ne mozes da uzmes iptv, prvo moras da predjes na telekom, nije te lagala.

malo mi je to glupo,pa nek gledaju kao da nemam adsl,pa nek mi daju.

Znam da ces da to ne moze,ali...........................

Vec imas ADSL link ka eunetu na toj liniji stoga je nemoguce provuci jos jedan link ka telekomu na toj istoj liniji.

Nemam zvuka ni na kojem kanalu, niti kada pustim neki film na IPTV. Da li neko zna u cemu moze biti problem?

Nazad
Vrh Dno