Primetio sam da kod mene televizija Fox vec danima nije u funkciji, da li jos neko ima "crn ekran" na foxu?
Kod mene radi normalno.
Mozda je of ali da li se moze koristiti IPTV oprema samo za net?Uskoro nam uvode ADSL pa mislim da li je ta varijanta uopste moguca?Sa takvim brzinama po toj ceni bilo bi mmmmmm![]()
Mozda je of ali da li se moze koristiti IPTV oprema samo za net?Uskoro nam uvode ADSL pa mislim da li je ta varijanta uopste moguca?Sa takvim brzinama po toj ceni bilo bi mmmmmm![]()
Primetio sam da kod mene televizija Fox vec danima nije u funkciji, da li jos neko ima "crn ekran" na foxu?
Ni kod mene ne radi vec neko vreme.
Meni nije jasno zato Avala nije u osnovnom paketu :S
Svi kojima ne radi FOX treba da isključe STB i modem a zatim prvo uključe STB a zatim modem posle logovanja i unosa šifre FOX ponovo radi.^ Meni jos uvek ne radi. Videcu sutra da pozovem 977 (ili koji vec broj), pa ako uspem da ih dobijem da prijavim.
Svi kojima ne radi FOX treba da isključe STB i modem a zatim prvo uključe STB a zatim modem posle logovanja i unosa šifre FOX ponovo radi.
Gde mogu da vidim listu gradova u kojima je podrzan IPTV?
Juce sam pomagao prijatelju da poveze IPTV. Da nije bilo pomoci jos jednog prijatelja dobro bi se namucili. Problem je bio sto smo se prikljucili na LAN4 a morali smo na LAN3 (ili LAN2 umesto na LAN1, ne secam se dobro). Ni nakraj pameti mi nije bilo da to ima veze. Prijatelj ima HD ready tv i kada sve to uporedjujem sa mojim Totalom i Sony crt izgleda mi isto, mozda je cak i Total bolji. Mozda je to i zbog tipa televizora. Rts-om digital je tada emitovao neki balet, nije bio 16:9 i to je bilo uzasno mutno. Nekao mi se cinilo da je HTV najjasniji, ostriji. Ono sa zadrskom pri promeni kanala je zamorno ali sta je tu je. Mislim da cu ipak da predjem na IPTV i to samo zbog cene.Da li je neko mozda imao prilike da uporedi kvalitet slike TotalTv i IPTV?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari