Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Jel rešio neko problem "nepostojanja tehničkih mogućnosti za IPTV" ?. Tj jel ima neko da preporuči nekog u Telekomu ko je voljan da me ručno prebaci na drugi DSLAM...pošto moj očigledno ne podržava ADSL2+ :(
Biću mu večno zahvalan !

Ja i dalje imam isti problem... :wall:

Prijavio sam se danas za IPTV. Zanima me sledece:

Posto imam mt882 moraju da mi daju HG520- Ukoliko mi se IPTV ne bude dopao i resim da ga vratim- dali ce uzeti i HG520 i vratiti mt882 ili HG 520 ostaje?

Meni su dali HG520, a nisu trazili da vratim mt882. Kada sam odustao od televizije, vratio sam HG520.

Prijavio sam se danas za IPTV. Zanima me sledece:

Posto imam mt882 moraju da mi daju HG520- Ukoliko mi se IPTV ne bude dopao i resim da ga vratim- dali ce uzeti i HG520 i vratiti mt882 ili HG 520 ostaje?

Ja sam pre nekoliko dana vratio IPTV pre isteka mesec dana i bili su tako neljubazni kada sam im vratio opremu da su mi ljutitim glasom rekli da treba da im vratim HG510 jer je to "daleko kvalitetniji modem sa 4 porta koji sam dobio zahvaljujuci IPTV-u" a da ce mi vratiti stari mt882 koji sam imao pre toga. Od tada je proslo vec 5 dana i jos uvek me nisu zvali da im vratim HG510 a port je jos uvek konfigurisan na 10mbit/512kbit.

Ja sam pre nekoliko dana vratio IPTV pre isteka mesec dana i bili su tako neljubazni kada sam im vratio opremu da su mi ljutitim glasom rekli da treba da im vratim HG510 jer je to "daleko kvalitetniji modem sa 4 porta koji sam dobio zahvaljujuci IPTV-u" a da ce mi vratiti stari mt882 koji sam imao pre toga. Od tada je proslo vec 5 dana i jos uvek me nisu zvali da im vratim HG510 a port je jos uvek konfigurisan na 10mbit/512kbit.

Ne moraš da vratiš, u ugovoru stoji:

Korisnik je dužan da po okončanju Ugovora Opremu vrati Telekomu u ispravnom stanju, osim u slučaju da Korisnik, po prestanku ovog Ugovora, nastavi da koristi uslugu "Brzi pristup Internetu preko ADSL-a" Telekoma, u kom slučaju je obavezan da Telekomu vrati samo Set-up box.

Poslednja izmena:
Ja sam danas zvao da otkazem i teta kaze mora da se vrati sva oprema koja je instalirana :)

Ma ko pita tetu,vidi sta ti pise u ugovoru . Pa im malo namazi nos kad odes licno....cisto sporta radi .

Citao sam sarene komentare o IPTV,pa kad je vec dz proba- prijavio se. Kad cu da vidim kako to radi -ne zna se:S: Ali svakako ako budemo dobio to na probi i bude mi se svidelo,zadrzacu, u protivnom gledacu da zadrzim HG520 jer mi on u svakom slucaju treba vise nego IPTV,(necu da kupim wireless AP iz principa) bio sam ranije u Telekomu i pitao da mi zamene mt882 za hg520-kazu da nemaju cime da pravdaju tu zamenu i da to nije moguce i spominjali mi da cu da ga dobijem ako uzmem IPTV...pa videcemo :-devil-:

Rekli su da ce da moze, ali mislim da jos uvek nema nikog sa IPTV bez ADSL.

Mala ispravka, IPTV ne može da se koristi bez ADSL modema, ali miže bez ADSL naloga za Internet. Drugim rečima, ne moraš da menjaš Internet provider-a da bi imao IPTV. Ja sam zadržao svog kablovskog operatera zbog Interneta a IPTV koristim uporedo sa kablovskom televizijom.

Da li se IPTV (modem) kvari i skodi prijemu dobre slike ako se nocu modem iskljucuje iz struje?

Mislim da si pogrešno koncipirao pitanje. IPTV modem ne postoji. U kompletu za IPTV ti dobiješ ADSL modem i uređaj koji se zove STB. ADSL modem je povezan sa STB-om mrežnim (UTP) kablom preko utičnice RJ-45. Ja za sada nemam nikakvih problema u radu sa opremom a lično, ne vidim razlog zbog čega bi isključivao ADSL modem noću. Korisnici ADSL Interneta, takođe nemaju ni jedan razlog da isključuju modem noću a što se tiče STB-a, takođe nema potrebe da ga isključuješ i lično verujem da je veća mogućnost da se tu nešto "pokvari" ako se stalno uključuje i isključuje. Ostavi opremu neka radi svoj posao a ti samo uključuj i isključuj TV preko daljica i nema da te boli glava. ;)

Drugim rečima, ne moraš da menjaš Internet provider-a da bi imao IPTV. Ja sam zadržao svog kablovskog operatera zbog Interneta a IPTV koristim uporedo sa kablovskom televizijom.

Moraš da menjaš ako ti je provajder preko adsl-a, a nisi kod telekoma.

A sto toliko ljudi vraca ovu uslugu.Zar je toliko lose???

pa pola kanala su inače besplatni na satelitu a druga polovina su krševi, i ja lično ne vidim zašto bi neko zadržao iptv. kad budu imali 300 kanala ja ću možda i razmisliti da pređem, do tad ništa.

meni ne odgovara samo na jednom tv-u, jel' mozhe nekako na vishe?

Ponekad mi nije jasno zasto ljudima nije bitan kvalitet slike ?
Bez obzira sto je za sada samo na jednom TV-u prikljucak zadrazao sam
IPTV dok sam na drugom vratio zemaljsku TV-antenu koja mi je jos bila na tavanu.
Zasto sam se ja odlucio za IPTV iako od davnih vremena nisam poklonik
Telekoma monopoliste domaceg interneta sa najlosijom podrskom na svetu.
Zbog toga sto u mojoj sredini tj. provinciji postoji samo jedan kablovski
operater privatni koji dere sakom i kapom kao i Wireless operateri koji nisu
normalni sa svojim cenama i losim uslugama.

Kablovska TV 70tak kanala je pre NG kostalo 550din a sada 650din
od kojih nema nijednog skroz cistog bez snega, izbor kanala je sasvim OK.

Iptv je jeftiniji u osnovnom paketu = 590din od moje kablovske.
A verovatno cu se odluciti na Osnovni + Fun = 740din.
Taj izbor od oko 60-tak kanala je slikom kvalitetan u sta su se svi
uverili. Bez obzira na malo sto slika secka pri prebacivanju kanala ostajem
pri svome da sa IPTV-om dobijate veliku kolicinu cistih digitalnih kanala.
Dok sam imao kablovsku TV nisam razmisljao o kupovini LCD ili Plazme TV-a
sada imam debeo razlog za to ! ! !
Isto tako IPTV ce nadamo se obogatiti kolicinu kanala u skorijem periodu.

Pozdrav.

Jesu li vec poceli da ukljucuju iptv i za provinciju? Ja sam pitao mailom, kazu da moje mesto nije planirano za 2009. godinu, iako vec preko godinu dana imam adsl. Stvarno mi nije jasno...
Kod mene ima kablovska koja kosta 300 din, al to je zesci amaterizam da zesci ne moze biti. Sad su im istekle licence za neke kanale kojih nema ni 50, pa su poceli da ih menjaju sa nekim free to air kanalima sta navataju na satelitu. Kao npr Jim-Jam, Zone Romantica, World Fashion, pa vi vidite...

Poslednja izmena:
Nakon danasnje zalbe Telekomu da mi ne radi download na 16mbita sa ukljucenim IPTV-om,malopre pusteno 21975 / 1020 :D

A sto toliko ljudi vraca ovu uslugu.Zar je toliko lose???

Verovatno je većina uzela na probu samo zato što je bilo besplatno. :D
Meni bi lično najviše smetalo tih 3-4 sekunde za promenu kanala, i što bih morao da prelazim na telekom adsl, što odmah povlači i veću cenu.

I jel ti sada radi punom parom?

radi download 1.9mb/s ali mi je ip iskljucen,nesto sredjujem pa cu znati sutra kakva je sa njim brzina.

Samo da kazem da na ovom STB uredjaju ovaj RF out nikako nece da radi :( pokusao sinoc jedno 5x i nikako.Sve moguce i na klasicnom TV-u i na TV karti,ne nalazi ni na jednom kanalu.
Narucio sam Female Scart to AV pa kad stigne javljam da li je uspelo tako.

radi RF
na 38. kanalu
ja tako gledam iptv jer mi scart malo baguje
tv gorenje

Evo uspeh konacno da ga namestim :).Hvala za ovaj savet da je na 38. kanalu,nego pojavljuju mi se nek strafte ponekad i slika je nekako mutna :(. Ne bi trebalo da je do kartice jer preko obicne antene je dobra slika (Leadtek TV2000 Expert)

Vrh Dno