gadafi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.09.2005
- Poena
- 455
Ne kvari se, ali kad ga ukljucis moras da cekas par minuta da se pojavi slika.zna li neko odgovor na moje pitanje (post 354)
Samo mi nije jasno sta ti smeta ako je ukljucen stalno.
Ne kvari se, ali kad ga ukljucis moras da cekas par minuta da se pojavi slika.zna li neko odgovor na moje pitanje (post 354)
Jel rešio neko problem "nepostojanja tehničkih mogućnosti za IPTV" ?. Tj jel ima neko da preporuči nekog u Telekomu ko je voljan da me ručno prebaci na drugi DSLAM...pošto moj očigledno ne podržava ADSL2+
Biću mu večno zahvalan !
Prijavio sam se danas za IPTV. Zanima me sledece:
Posto imam mt882 moraju da mi daju HG520- Ukoliko mi se IPTV ne bude dopao i resim da ga vratim- dali ce uzeti i HG520 i vratiti mt882 ili HG 520 ostaje?
Ja sam pre nekoliko dana vratio IPTV pre isteka mesec dana i bili su tako neljubazni kada sam im vratio opremu da su mi ljutitim glasom rekli da treba da im vratim HG510 jer je to "daleko kvalitetniji modem sa 4 porta koji sam dobio zahvaljujuci IPTV-u" a da ce mi vratiti stari mt882 koji sam imao pre toga. Od tada je proslo vec 5 dana i jos uvek me nisu zvali da im vratim HG510 a port je jos uvek konfigurisan na 10mbit/512kbit.
Korisnik je dužan da po okončanju Ugovora Opremu vrati Telekomu u ispravnom stanju, osim u slučaju da Korisnik, po prestanku ovog Ugovora, nastavi da koristi uslugu "Brzi pristup Internetu preko ADSL-a" Telekoma, u kom slučaju je obavezan da Telekomu vrati samo Set-up box.
Meni su dali HG520, a nisu trazili da vratim mt882. Kada sam odustao od televizije, vratio sam HG520.
Rekli su da ce da moze, ali mislim da jos uvek nema nikog sa IPTV bez ADSL.
Da li se IPTV (modem) kvari i skodi prijemu dobre slike ako se nocu modem iskljucuje iz struje?
Drugim rečima, ne moraš da menjaš Internet provider-a da bi imao IPTV. Ja sam zadržao svog kablovskog operatera zbog Interneta a IPTV koristim uporedo sa kablovskom televizijom.
meni ne odgovara samo na jednom tv-u, jel' mozhe nekako na vishe?
U Zajecaru jesu,za druge gradove neznam,to moze neko drugi da potvrdiJesu li vec poceli da ukljucuju iptv i za provinciju?
A sto toliko ljudi vraca ovu uslugu.Zar je toliko lose???
Nakon danasnje zalbe Telekomu da mi ne radi download na 16mbita sa ukljucenim IPTV-om,malopre pusteno 21975 / 1020![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari