Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Nesto ti se mesa na 38. kanalu, zato imas strafte i mutnu sliku, jer probija malo neki drugi program.

Danas je bilo ok :)

Nego danas sam nesto gledao sta ima na kanalima i okrenem HRT kad ono nema slike :),okrenem na satelitu neka serija.Pretpostavim da mogu samo "free" delovi programa.

Nazovem 977,kazem problem i teta ce: "Pa HRT nije dozvolio da se koriste termini kada su njihove serije zbog autoriskih prava" Ja slusam i ne mogu da verujem,ja reko pa tako nije pisalo u ugovoru. A ona ce "Pa dobro,ako vam ne odgovora mozete da raskinete" :D

Nego jel vam radi IPTV veceras?Meni se oko 20h resetovo router samo i posle toga nikako da proradi IPTV :( stalno izbacuje da ne moze da se konektuje :(

posle 25 minuta cekanja juce sam dobio 977
problem je kao na nivou citave srbije
rade na resavanju

Nije ni meni jasno ali sam siguran da ide preko satelita :) i nemaju verovatno ugovor da pustaju :) ili barem karticu pa ilegalno :)

U Pozegi je korisnicima omogucen IPTV port, uredjaji se ocekuju ovih dana.
Internet nikad bolji, PING nikad manji ;)

402969131.png

.. i od danas Pozega ima IPTV. Sve pohvale za sada.

Može li mi neko reći koji ruter stavljaju telekomovci tj.
da li je wireless?

Lelekomci u poslednje vreme za IPTV korisnike isporucuju " frizirani " Huawei HG520i wireless ( sa novim firmware-om ) ili Huawei HG510 koji nije bezicni ,a koji ces dobiti zavisi od mesta do mesta i vrste telefonske linije koju posedujes, tj. da li je obicna ili ISDN.

Ako pojuris " vezice " sigurno ces dobiti sasvim pristojni HG520i ;)

Poslednja izmena:
HG520i je valjda za isdn, dok je HG520s za obicnu liniju.

Ja poslao zahtev josh krajem novembra i evo nishta ...

Osnovna stvar je da bude wireless,ili će svako ko ima
laptop morati da kupuje novi ruter,iz svog džepa.
Čemu onda uzimati od njih rutera.Ai ko nema laptop
treba da traži wireless ruter,to je elementarna stvar

Prebacivanje kanala ubrzano na 1.5 do 2 sec, svaka im cast, skoro duplo brze prebacuje sad.

Prebacivanje kanala ubrzano na 1.5 do 2 sec, svaka im cast, skoro duplo brze prebacuje sad.

I ja sam isto primetio! Doduse, to je vreme trajanja crnila na ekranu izmedju prestanka prikazivanja jednog kanala i pocetka prikazivanja drugog. Ako krenemo da racunamo od trenutka kada pritisnes dugme, i dalje je to jedno 4 sekunde.
Ipak sada je setanje po kanalima podnosljivije, taman imas vremena da pogledas da li te zanima ono sto je na programu. Stvar koju nemaju oni na analognoj kablovskoj je tv vodic sa satnicom za skoro sve kanale za narednih nekoliko dana, i mogucnost prebacivanja na zeljeni kanal kroz taj vodic.
Slika je sjajna, prosto mi je zao sto imam obican tv. Samo jos da dodaju u osnovni paket neke kanale koje standardno nude kablovski operateri, npr. tv1000, history, film+ i sl.

Jel neko uspeo da natera daljinac za STB da radi za njegov TV?

Ja poslao zahtev josh krajem novembra i evo nishta ...

Isti slučaj i kod mene...podneo zahtev krajem Oktobra...a ne znam kome da kukam da me prebace na drugi DSLAM... (pošto mi ruter ne radi u ADSL2+ modu) :wall:

Isti slučaj i kod mene...podneo zahtev krajem Oktobra...a ne znam kome da kukam da me prebace na drugi DSLAM... (pošto mi ruter ne radi u ADSL2+ modu) :wall:

Sto ne zovete na 9813 da pitate dokle je stiglo sa vasim zahtevom. Reci ce vam da li ima ili nema mogucnosti na vasoj centrali. Ja sam ih zvao posle nekoliko dana nakon sto je ruter poceo da pokazuje 9999/512kbps, i rekli su mi da su utvrdili da ima mogucnosti i da ce za neki dan da dodju da mi instaliraju, i posle dva dana tako je i bilo.

Ma zvao sam 100 puta...jedino što "pametnice" iz call centra znaju da kažu je automatizovana poruka tipa "obrada vašeg zahteva je u toku , kad bude završena kontaktiraćemo vas na mobilni koji ste ostavili..." dođe mi da im zalupim slušalicu čim čujem početak ove rečenice...

Ma zvao sam 100 puta...jedino što "pametnice" iz call centra znaju da kažu je automatizovana poruka tipa "obrada vašeg zahteva je u toku , kad bude završena kontaktiraćemo vas na mobilni koji ste ostavili..." dođe mi da im zalupim slušalicu čim čujem početak ove rečenice...

Koliko sam shvatio tvoj port ili kako se to vec gleda, ne podrzava ADSL2+ a ne sam ruter? Moj Huawei HG520 radi u g.dmt rezimu (ADSL2+ nije ukljucen) i radi mi IPTV bez problema. Posto si kao i ja verovatno nakacen na centralu u Pohorskoj (kod Fontane si), trebalo bi da ispunjavas mogucnosti, pa mi je sve to jako cudno. Mozda da se odjavis pa ponovo da se prijavis, mozda su zaposleni zabagovali pa im treba reset :D

Ovo stvarno nisam znao... o__O Ja sam mislio da je osnovni problem taj što mi ruter ne radi u ADSL2+ već u g.dmt ...Inače ja sam kod Perpera tako da smo verovatno na istoj centrali...
Da nije problem što sam zahtev podneo u svoje ime a telefon i ADSL se vode na kevu ?? Jedan operater mi je rekao da je problem u tome..ali je drugi operater (kad sam nabavio kevinu ličnu i hteo da poništim moj zahtev i podnesem novi u njeno ime) rekao kako to nema veze i kako mogu ja
da podnesem zahtev... c c c...

Sad mi stvarno ništa nije jasno... :(

Meni su rekli isto ovo ...

Posle par dana koriscena usluge da pohvalim Telekom IPTV.

Kvalitet slike na mom SAMSUNG CRT televizoru je ODLICAN.
Pre par dana sam i ja primetio da je prebacivanje s'kanala na kanal
ubrzano i sad je priblizno na nivou digitanlih satelitskih risivera
( 3 - 4 sekunde ) i u slucaju ubrzanja za jos nekih 1-2 sekunde bilo bi extra.

Ukoliko imate Samsung CRT televizor probajte 354 kod,
( drzite u isto vreme dugme TV i OK 3 sekunde i ukucajte kod )
koji odlicno radi.

Bilo bi lepom da se pojavi jos para kanala za OSNOVNI paket,
npr. AVALA, History, TV 1000 ...

pa ne znam kakav si satelitski risiver koristio :) ali na mom dreamboxu to je manje od sekunde :)

Posle par dana koriscena usluge da pohvalim Telekom IPTV.

koji odlicno radi.

Ok, ali sta to radi? Jel to omogucava koriscenje stb daljinca sa samsung crt tv-om?

Vec danima mi radi net a nemam telefon.Onaj intrakom jednostavno nema nikakav signal sa linije ni kad ga direktno vezem na liniju bez adsl switch-a
Dok ih ne pozovem verovatno da nece ni biti telefona :)))
Al je dobra fora da mi net radi pa se i nezurim.
Edit:
Da nebudem off topic moram da pitam dali inace ima neke sanse da se dobije ip tv u nekom drugom gradu izuzev kg,bg,ns,ni.

Poslednja izmena:
koji odlicno radi.

Ovo radi i sa LCD tv-om ne samo CRT, malopre pokusao i radi extra. Znao sam kod 354 jos odavno al nisam mislio da ce funkcionise sa lcd-om.

Da li neko zna koji je kod za Toshibu 42xv501pg?

Nazad
Vrh Dno