pbogdanovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.12.2005
- Poena
- 320
Nesto ti se mesa na 38. kanalu, zato imas strafte i mutnu sliku, jer probija malo neki drugi program.
"Pa HRT nije dozvolio da se koriste termini kada su njihove serije zbog autoriskih prava" Ja slusam i ne mogu da verujem,ja reko pa tako nije pisalo u ugovoru.
I kod Ikoma je tako. Nije mi jasno zasto bi bilo cija autorska bila povredjena emitovanjem ?
Prebacivanje kanala ubrzano na 1.5 do 2 sec, svaka im cast, skoro duplo brze prebacuje sad.
Ja poslao zahtev josh krajem novembra i evo nishta ...
Isti slučaj i kod mene...podneo zahtev krajem Oktobra...a ne znam kome da kukam da me prebace na drugi DSLAM... (pošto mi ruter ne radi u ADSL2+ modu) :wall:
Ma zvao sam 100 puta...jedino što "pametnice" iz call centra znaju da kažu je automatizovana poruka tipa "obrada vašeg zahteva je u toku , kad bude završena kontaktiraćemo vas na mobilni koji ste ostavili..." dođe mi da im zalupim slušalicu čim čujem početak ove rečenice...
Meni su rekli isto ovo ...Ma zvao sam 100 puta...jedino što "pametnice" iz call centra znaju da kažu je automatizovana poruka tipa "obrada vašeg zahteva je u toku , kad bude završena kontaktiraćemo vas na mobilni koji ste ostavili..." dođe mi da im zalupim slušalicu čim čujem početak ove rečenice...
Posle par dana koriscena usluge da pohvalim Telekom IPTV.
Ukoliko imate Samsung CRT televizor probajte 354 kod,
( drzite u isto vreme dugme TV i OK 3 sekunde i ukucajte kod )
koji odlicno radi.
Ok, ali sta to radi? Jel to omogucava koriscenje stb daljinca sa samsung crt tv-om?
Ukoliko imate Samsung CRT televizor probajte 354 kod,
( drzite u isto vreme dugme TV i OK 3 sekunde i ukucajte kod )
koji odlicno radi.
Da, sto je i logicno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari