Šta je novo?

Transformers 2007

Da li neko zna da li se josh daju transformersi u bioskopima??? Zaboravio sam pogledati :smash:

Hmm.. Tek trebaju pocheti po Evropi..

Sta bre 20-og augusta ?
Kome treba linkovi za download (sa rapidsharea), nek mi se javi na pm.
ili - ako smem - da evo - ptiam javno - okacim linkove u ovu temu ?
Mislim, nije DVD - a posto ja stojim iza svega sto napisem - to je to - znaci - kvalitet je dobar (2 dc-a) ali nije DVD.

^^Fuck Yea!
Imam gomilu tih linkova sa skriMerima & stuff...ovo MORA da se gleda u bioskopu, i u 720p :D Nikako drugacije!

Bile su premijere u Tuckwoodu u subotu i nedelju u 23.55, a mene ortak ispalio, te na kraju nisam ni otisao...

Bio sam u subotu na predpremijeri, film je dobar i bila je dobra atmosfera, jeste da sam sedeo na za neke baksuznom mestu 13, ali to nije pokvarilo moj dozivljaj i vredi dati 250din. da se fiml odgleda na velikom platnu.

Мени у домаћим биоскопима слика на платну делује много тамно. Исти трејлер сам гледао у 720п и у Роди (велика сала). Какав је сад Таквуд у поређењу са Родом (осим што је прљавији)? Дом Синдиката?

Roda je najbolja, ubedljivo. Boljeg bioskopa u BG-u nema.
Tuckwood je tesko sr*nje, cak mi je i Dom sindikata bolji. Ozvucenje jeste super, kao i ceo koncept cineplex-a... ali onaj kriminalan razmak izmedju sedista, gde ne moz' se provuce ni dete od cetiri godine... a tek famozni prvi red...

P.S. Samo, koji god bioskop da je u pitanju - onaj krzavi i tanki beli font... :S:

Roda je najbolja, ubedljivo. Boljeg bioskopa u BG-u nema.
Tuckwood je tesko sr*nje, cak mi je i Dom sindikata bolji. Ozvucenje jeste super, kao i ceo koncept cineplex-a... ali onaj kriminalan razmak izmedju sedista, gde ne moz' se provuce ni dete od cetiri godine... a tek famozni prvi red...

P.S. Samo, koji god bioskop da je u pitanju - onaj krzavi i tanki beli font... :S:

Kako nam napreduju bioskopi uskoro ces moci da objasnis zaposlenima kako da podese font u nekom od popularnih plejera :D

Poslednja izmena:
Uh, sto to mrzim :mad: :crash:

Trailer za Tranformerse ?

Btw, koje projektore koriste nasi bioskopi ? Analogne ili ?
Да, за Трансформерсе. На компу делује много боље. Пре свега светлије.
Лагано се завршава онај огромни Делтин објекат преко пута блока 70а, прича се да ће ту бити неки мултиплекс.

onaj krzavi i tanki beli font... :S:
Ako posetis Tuckwood i gledas Transformerse iznenadice se, jer cete docekati tvoj omiljeni font^^ :D
Deltin u 70ci ce imati multiplex po ugledu na CineStar u Zegrebu, jer CineStar je u vlasnistvu Agrokora a Agrokor i Delta su strateski patneri.
U Dom sindikata sam gledao Simpsonove premijeru i daleko je loshiji od Tuckwooda sto po izgledu i kvalitetu unutrasnosti sale sto po (ne)ljubaznosti zaposlenih.
Kad je Roda tako dobra sto ne bude tamo organizovana neka premijera filma??

Poslednja izmena:
Ako posetis Tuckwood i gledas Transformerse iznenadice se, jer cete docekati tvoj omiljeni font^^ :D
Pa svugde je tako :)
Rekoh vec, Roda, Tuckwood, Dom sindikata... to su bioskopi koje uglavnom posecujem (doduse, bio sam i u Rodi 2/Sumadiji pre nekih mesec i po... iznenadjujuce, bioskop odlican, ista Roda... ali polu - ne, lazem - skroz prazan! nejasno mi je...), taj font je svuda isti. Proganja me! :D
Deltin u 70ci ce imati multiplex po ugledu na CineStar u Zegrebu, jer CineStar je u vlasnistvu Agrokora a Agrokor i Delta su strateski patneri.
Aj' da vidimo i to cudo... ;)
U Dom sindikata sam gledao Simpsonove premijeru i daleko je loshiji od Tuckwooda sto po izgledu i kvalitetu unutrasnosti sale sto po (ne)ljubaznosti zaposlenih.
Koja sala? Znas i sam da ih ima vise...
Pretpostavljam ona glavna, najveca... jeste, ta je malo ofucana. Ali ona mala, trojka (ili cetvorka... uglavnom, ona levo od glavne, nakon onih prodavnica sa diskovima) je veoma dobra.
Kad je Roda tako dobra sto ne bude tamo organizovana neka premijera filma??
Ne znam, i ja se to pitam... mada mi se cini da je bilo nesto ranije. A i nije centar grada, verovatno je zbog toga...

Ma Roda rulez :smoke:
Да, али само у поређењу са осталим биоскопима у Београду. Да ли је неко гледао било који савремени филм у неком савременом биоскопу у Европи или Америци па да упореди. Најлакше је рећи Roda rulez (заиста је најбоља у БГД) иако је можда тежак просек или чак крш. Ја незнам, нисам видео ништа боље :S:

Najbolja je Roda2 tj Sumadija i tu se slazem sa Carem. Uvek prazna a sala i platno ogromni sa fenomalnim zvukom.

Najbolja je Roda2 tj Sumadija i tu se slazem sa Carem. Uvek prazna a sala i platno ogromni sa fenomalnim zvukom.
Da, ali me zanima - zasto je to tako?
Sta tom bioskopu fali?

P.S. Citat iz danasnjeg "Blica":
"Karta za film "The Simpsons" kosta cak 250 dinara, a kvalitet prikazanog snimka (sala 3) je katastrofalan" :)

Eto, cisto malo da demantujem samog sebe po pitanju sala u Domu sindikata :d:d
Doduse, nije mi jasno nesto, ovo je zalba na sam snimak, jel' tako... ?
Kako je to moguce, pa zar nije snimak identican, svejedno koja je sala u pitanju - 1, 2, 3, 4?

Mene nervira sto su Optimusu stavili usta. Kao klinac dok sam svakodnevno gledao crtac najjaca fora mi je bila sto ima ono preko usta. Jasno mi je da su prilagodili Bumblebee-ja i jos neke zbog decice koja nemaju pojma koliki uticaj na istoriju automobilizma ima Buba, ali mi nikako nije jasno zasto su menjali takve detalje!

Nego da skratim pricu, ima li neko neki dobar torrent, tj da je snimak dobar? Posle ove price mi se ponovo gleda ali kvalitetno.

Poslednja izmena:
Da, ali me zanima - zasto je to tako?
Sta tom bioskopu fali?

Мало је oldschool иако су га дотерали. Платно је превише високо. Бар нема оног устајалог мириса као у осталим биоскопима.

Vrh Dno