DVDRip je sve samo ne dvdrip. Moze da pise sta oce ali ono je jedva i screener. Kocki od kompresije na sve strane, ko da je radjen winavi video converterom....
I meni se cini, krenuo sam da skidam ali sam odustao na osnovu shotova, nekako su mi muljavi. Izgleda da sam dobro procenio.
Pa slika je dosta bolja od one prethodne verije. Najbolje moze da se vidi kakva je slika na osnovu sample fajla. Shot kod divx-a svakako nije merodavan posto jedan frejm ne moze da bude dovoljno ostar, dok kod reprodukcije izgleda dosta cistije. Samo sto ovo ipak nije dvd rip. Ime mog fajla kaze TS. Po meni je najbolje sacekati valjda 16. oktobar za kada su najavili valjda izlazak 1080p Bluray ili HD DVD, ne znam tacno kog izdanja.
Cek' bre, polako... jel' vi to mene zezate?
Prvo i prvo, nakon prvobitnog FLAiTE-ovog release-a, vidim da se pojavio i drugi release, Xcunka (?) (mada mi to malo sumnjivo, pominje se nesto "latino.ingles" u nazivu fajlova :trust

... znaci, mozda moze i da se bira.
Sto se pak shotova tice, meni deluju sasvim OK. Evo primera za jedan:
Da napomenem da jos nisam skinuo, tako da ne mogu da tvrdim da li je slika zaista kakva treba da bude (za jedan DVDRip)... ali, i da bude screener (DVDscr), to je super, jer je ionako isti ili bar jako slican kvalitet slike kao i DVDRip.
(gx-x, nadam se da si mislio na ovakav screener, a ne onaj sa VHS-a)
Anyway, na osnovu onih shot-ova sto videh, ja cu ovo da skidam.
P.S. Sto se tice onog TS izdanja koje je bandovic pomenuo - mislim da gresis, jedini TS koji je do sada izasao je release 20th-a, koji je prilicno mator BTW.
I slika mu je ocajna, tako da ovo sto se sad pojavilo definitivno nema veze sa tim.