Šta je novo?

Transformers 2007

Odgledao sam film :D,nevidjeno dobra animacija,nevidjeno!
Jesu izmenili kako TF izgledaju u poredjenju sa crtanom serijom (jedino je Optimus skoro pa isti) ali zato je film prepun odlicnih akcionih scena,borbe ,pucnjave ,komicnih scena :).
Sve u svemu,vrlo dobro! (da ne kazem zacin C :D)

Poslednja izmena:
Btw, preporuchujem sledece animirane filmove
- iron giant

buttrock.gif

Klasika!

Taramaunt fiilm kao distributer je najavio premijeru za 9.8.!

evo high quality slika botova :)

klik to download

@Illidan: thx, ovo je sjuper :)
Odoh da se bacim u zamrzivac do avgusta :d

Gledao sam film u bioskopu i mogu vam reci da sam se odushevio - iako roboti ne izgledaju kao oni iz crtanih, imaju taj prepoznatljivi sharm originalnih Transformersa i mnogo su dobro odradjeni. Kao veliki zaljubljenik u dotichnu seriju josh od malih nogu zaista sam srecan shto su napravili ovakav film!

Film je jedan od losijih koji sam pogledao ove godine ( a bilo ih je)
onaj rad , kad jedva cekas da se zavrsi , da ga obrises
Mislim , nije sve u efektima , ima valjda nesto i u radnji !

kad je bre premijera kod nas, zna li ko?

ja gledao brusa vilisa, nije loš... odlično snimljeno (osim dela scene sa avionom, gde se dosta provaljuje CG).

9 avg neko rece premijera, a die hard 4 je smorio sa sve kolima koja lete u helikopter kao i scena sa avionom

Poslednja izmena:
9 avg neko rece premijera, a die hard 4 je smorio sa sve kolima koja lete u helikopter kao i scena sa avionom

Dobro de... ona scena sa samonavodecim kolima lansiranim na helikopter deluje ne realno, za scenu sa avionom mislio sam da je skorz izmisljena da bi kasnije saznao da moze biti izvedena kao live action scena, bez i trunke CGI-a. Samo im treba pilot koji ima dovoljno znanja i hrabrosti da manevrise tako blizu auto puta i avion napozajmicu od USAF-a. Inace avion vidjen u filmu je F-35B, teska i komplikovana modifikacija F-35 Lightning II lovca - znaci to je neverovatno kako ameri vole da zakomplikuju neke stvari (u ovom slucaju vertikalno sletanje\uzletanje i lebdenje). http://en.wikipedia.org/wiki/F-35_Lightning_II

Poslednja izmena:
Dobro de... ona scena sa samonavodecim kolima lansiranim na helikopter deluje ne realno, za scenu sa avionom mislio sam da je skorz izmisljena da bi kasnije saznao da moze biti izvedena kao live action scena, bez i trunke CGI-a. Samo im treba pilot koji ima dovoljno znanja i hrabrosti da manevrise tako blizu auto puta i avion napozajmicu od USAF-a. Inace avion vidjen u filmu je F-35B, teska i komplikovana modifikacija F-35 Lightning II lovca - znaci to je neverovatno kako ameri vole da zakomplikuju neke stvari (u ovom slucaju vertikalno sletanje\uzletanje i lebdenje). http://en.wikipedia.org/wiki/F-35_Lightning_II

dovoljno znanja i hrabrosti da manevrise i da bude takav retard da ne moze da pogodi vozaca kamiona...... nerealan je film, kad sam video kola kako lete pravo na helikopter i opasku: "nisam imao metaka" zgrozio sam se. Doduse i u trojci je bilo momenata kako surfuje na kamonu ali to je kratko trajalo...ovo je malo ot , posto je tema o transformersima.

Da li ste primetili da se tokom filma jedan Xbox360 ozracio radiaciom Allsparka, uz prethodno naglaseni boot up zvuk, mehanicke ruke su izletele iz kutije i pocele da napadaju vlasnika koji ga je upravo kupio? Znaci LOL, valjao sam se od smeha.

BTW evo jedne "dead end" slike iz koncept art-a filma:

Prilozi

• ZOOMPIC_Trans_DeadEnds_Gump.jpg
    ZOOMPIC_Trans_DeadEnds_Gump.jpg
    246 KB · Pregleda: 80
dovoljno znanja i hrabrosti da manevrise i da bude takav retard da ne moze da pogodi vozaca kamiona...... nerealan je film, kad sam video kola kako lete pravo na helikopter i opasku: "nisam imao metaka" zgrozio sam se. Doduse i u trojci je bilo momenata kako surfuje na kamonu ali to je kratko trajalo...ovo je malo ot , posto je tema o transformersima.

Die Hard nerealan?! Kako to? Ti filmovi su i do sada bili kao dokumentarci, a bata Dzon nije do sada pobio jedno 3000 SAM.

Boze, kakav komentar.

Uuuuuu ja sam bio na premijeri Transformersa ovde u Orlandu:D
Mislio sam da cu biti najstariji ali nisam ni blizu bio! Bilo je vise nas matorih nego dece :)
Film je dojajchan!!! Mislim, dobio sam ono sto sam i ocekivao od filma.
Ima samo jedna stvar koju bih ja izbacio iz filma jer mi nije jasno cemu sluzi a to je kada keva ulece u sobu ovog klinca i krene pricu o masturbaciji.....

Veceras gledao Transformerse po drugi put u bioskopu.
Trebali smo ja i rodjak da gledamo Simpsonove ali posto su karte sve bile rasprodate odlucili smo za Transformerse jer ih on nije gledao, mada ni meni nije bilo mrsko gledati ih drugi put u nepune 3 sedmice. :d

ps Dobrih riba je bilo na sve strane tokom citavog filma, u raznim scenama!!!!

You Bastards!! :d
Sad jos pravite zazubice.Ostaje mi samo da uzivam u trejlerima...i muzicke teme za film su mi skroz ok :) Nista, cekamo premijeru i dalje...jos koja nedelja hibernacije.

Ma najjaca je ona plava riba sto je kao mnogo opasna u kriptografiji. Mislim da je pitam za kvadrat binoma verovatno bi me pitala:"sa ili bez secera...?" :D
E, i sedi u nekoj nadr*anoj laboratoriji sa stiklama ono dvanaes` santima i ful vecernjom sminkom :D

Ma najjaca je ona plava riba sto je kao mnogo opasna u kriptografiji. Mislim da je pitam za kvadrat binoma verovatno bi me pitala:"sa ili bez secera...?" :D
E, i sedi u nekoj nadr*anoj laboratoriji sa stiklama ono dvanaes` santima i ful vecernjom sminkom :D

Heheheee a ekipa joj je najjaca, onaj debeli masni haker i onaj mrsavi nerd!!! :d

Nazad
Vrh Dno