Šta je novo?

Transformers 2007

Upravo tako. Atmosfera i likovi nemaju nimalo taj feeling... Ne samo originalnih Transformersa već i ostalih. Da ne bi nabrajao: http://en.wikipedia.org/wiki/Transformers_series

Kao što je i He-Man & Masters Of The Universe promenio svoj feeling i look tokom vremena... Novi masters serijali izgledaju kao mange...

TS je tzv. "telesin" verzija tj. najbolji bioskopski snimak koji postoji, posle njega obicno dolazi DVD-rip...

@Ronnie Colman:

Filip je rekao "film je krsh". to je generalizacija. Ja sam reko da je <meni> film OK. Bole me bas da li su transformersi ili transmorfersi, film nije idealan, bilo je i gorih konverzija (ghost raider npr.), ima jako detinjastih fora ali ok, to je za klince strava dodatak.. E sad to sto to nisu transformersi pljunuti kao oni iz stripa/serije ***, sta da se radi. U filmu se prikazuje da oni mogu da uzmu oblik koji god zele maltene, optimus je sleteo kao goluzdravi sivi robot i preuzeo oblik kamiona koji je prosao...Mislim, mozemo sad naci milion mana i zamerki (recimo ni meni se ne svidjaju zubi na Megatronu, ni kako je uradjen sam govor uopste), ali film je ili zabavan ili nije.. Iskreno, da su ih uradili jednostavno dizajnirane kao u crtanoj seriji onda bi svi rekli "koji $hit, mogli su ih detaljnije uraditi". Meni optimus u crtanim serijama izgleda bas gej, u filmu je bas nafuran kako treba, opet kazem <meni> , i to je stvar ukusa. Sad ce fanatici da me pljuju zbog optimusa :D

Ja sam fanatik, :p :p i Optimus mi je skroz OK.Zaista ima usta (sto je lose), ali ima i masku, koja mu se pojavi kad je u fajtu :D ...A dizajniran je bas fino...kao i ostali roboti...ne mora sve da bude anime-like.
JEDINI film sa superherojem da valja je po meni, Unbreakable .Dakle ozbiljan, superhero filmitj :) Ovi Spajdermeni, novi Supermen, Ghost Rider itd,mogli su biti mnooogo bolji...
A Transformersi su jedini igrani film koji se pojavio sa dzinovskim robotima, a da valja necemu...Japanci su imali par neuspesnih pokusaja (ne racunam Godzilu) :d

Poslednja izmena:
valjace i ironman, sudeci po traileru. Radjen je po crtanom, (marvelov naravno, da ne ispadne da ne znam ko je iron man :) ) bas je brutala, bar tako izgleda u traileru, ovog puta je lik uradjen kao u crtanom, tj odela su jednostavna bez puno detalja, maltene kao crtana.

Poslednja izmena:
TS je tzv. "telesin" verzija tj. najbolji bioskopski snimak koji postoji, posle njega obicno dolazi DVD-rip...
Hmmm... OK, ali to je i dalje lose. To je i dalje bioskop.
I dalje je to snimano kamerom, u bioskopu. Sto je lose, naravno. Samo je nesto bolji zvuk u odnosu na klasican CAM release.

A ako mislis da je *po kvalitetu* TS odmah iza DVDRip-a - grdno se varas. R5, kao i screener-i, pa i TC... svi su oni boljeg kvaliteta od TS-a.
U stvari, kada se klasifikuju *od pozadi*, tj. po najgorem kvalitetu sike - CAM, pa TS. Mada opet, sam kvalitet slike je u sustini isti i kod jednog i kod drugog. Los.

Pa da, to sam i rekao, najbolji moguci bioskopski snimak koji moze da se nadje za bilo koji film, posle njih se obicno pojavljuju DVD-ripovi tj. DivX ili XviD. Uopste nisam ni pominjao da je ovaj iza DVD-ripa ili bilo sta slicno... Zna se sta je bioskopski snimak a sta je DVD-rip, nema tu mnogo diskusije.

Ako nekog zanima Axxo je izbacio dvdrip transformersa. Sto znaci da mora da je dobar.
I samo da dodam za sve Ghost Rider hater-e: Ghost Rider je dobar film. Meni se svideo.

Poslednja izmena:
Hmmm... OK, ali to je i dalje lose. To je i dalje bioskop.
I dalje je to snimano kamerom, u bioskopu. Sto je lose, naravno. Samo je nesto bolji zvuk u odnosu na klasican CAM release.

A ako mislis da je *po kvalitetu* TS odmah iza DVDRip-a - grdno se varas. R5, kao i screener-i, pa i TC... svi su oni boljeg kvaliteta od TS-a.
U stvari, kada se klasifikuju *od pozadi*, tj. po najgorem kvalitetu sike - CAM, pa TS. Mada opet, sam kvalitet slike je u sustini isti i kod jednog i kod drugog. Los.

R5 je region5 DVD. dakle r5 izdanja su dvdrip-ovi. Problem je u tome sto je najcesce nalepljen sinhronizovani zvuk na kineskom isl. pa se preko toga nalepi zvuk sa TS-a ili screenera da bi se dobio "originalni" zvuk.

Pa da, to sam i rekao, najbolji moguci bioskopski snimak koji moze da se nadje za bilo koji film, posle njih se obicno pojavljuju DVD-ripovi tj. DivX ili XviD. Uopste nisam ni pominjao da je ovaj iza DVD-ripa ili bilo sta slicno... Zna se sta je bioskopski snimak a sta je DVD-rip, nema tu mnogo diskusije.
OK, OK, nisam te razumeo. Mada, opet gresis :d, nakon TS-a obicno izlaze R5 i screener-i.
Pa tek onda DVDRip.

4 seeders + 2042 leechers :d:d:d:d

BTW, sad videh, izbacen je i jedan radjen X264 kodekom...

To znaci da ga je upload-ovo pre jedno pola sata. Opooshteno. Za par sati bice jedno 500 seedera, a do jutra 5 000. :bottle:
Kad neko skine nek javi kaki je kvalitet.
Pa tebra daj link za taj x264 rip. Ja sam dao za dvdrip.

Poslednja izmena:
Od kada je X-Men ( rezirao Bryan Singer ) razvalio box office uhvatili su se Spidermana, Supermena, Hulka i svakog stripa koji je u americi prosao.

Licno je bih voleo da vidim film o grupi TNT tj. Alan Ford. Takodje bih voleo da vidim film po crtacu Jonny Quest ili mozda Space Ghost ili po igrici Grim Fandango.

OK, OK, nisam te razumeo. Mada, opet gresis :d, nakon TS-a obicno izlaze R5 i screener-i.
Pa tek onda DVDRip.

U bre Care, znam to ali ja ne gledam te screenere i ostale zvrljotine, samo regularni DVDrip dolazi u obzir.

Poslednja izmena:
Ja sam juce zaspao tokom filma, toliko je bio dobar :)

Glupi infantilni fazoni, *****ski dijalog, glupe aluzije na razmnozavanje... Efekti su odlicni, ali to ne cini film. Tresem se od misli da ce ovaj kvazi-glumac Shia LePew da glumi sina Indiana Jonesa. A za Johna Turturra no comment...

R5 je region5 DVD. dakle r5 izdanja su dvdrip-ovi. Problem je u tome sto je najcesce nalepljen sinhronizovani zvuk na kineskom isl. pa se preko toga nalepi zvuk sa TS-a ili screenera da bi se dobio "originalni" zvuk.

zvuk je najcesce line znaci da je nalepljen sa ts i zvuk je na kineskom jer je r5 region bivseg sssr znaci rusije

a i slika na r5 cesto nije dobra kao na dvdripu

U bre Care, znam to ali ja ne gledam te screenere i ostale zvrljotine, samo regularni DVDrip dolazi u obzir.
Au, druze, gresis... ;)

R5 ima odlicnu sliku - uostalom, to je DVD... dok su i screener-i (DVDScr) sa odlicnom slikom, jedino ako ti ne smeta povremeno malo crno-bele slike, kao i povremeno malo "screening purposes only" poruka :d

Poslednja izmena:
Odgledah na dvd rip-u i mogu da konstatujem, bez obzira na neautentican dizajn robota i plitku pricu, film je SJAJAN. Final fight u onom gradu tj. zadnjih 30 - ak minuta filma me je ostavilo bez daha. Optimus Prime RULZ !!! :d :d :d

Dobar je, mada neke stvari shkripe uuhhh, mnogo, kao nepodmazani megatron iz ledova:p

Lepo je videti ta chuda zhiva, mada nekako mi ljudi smetaju u filmu, da ih je bar manje.

Megatron je zao do jaxa, imao je par brutalnih fora, bash je zao uh-uh!!

Oh, yeah...
:p

Pazi, optimus prime ceo film kasni, dopushta sebi luksuz da jednog brata robota izgubi, a drugog ostavi na cedilu.
I na kraju kaze: Neke smo stare prijatelje izgubili, ali nema veze, nashli smo nove.

Ne zelim da budem optimusov stari prijatelj:p

All hail Megatron!

Poslednja izmena:
Danas sam napokon odgledao ovaj film.
Kao klinac sam gledao Transformerse i doduše ničega se nesećam, ali ovaj film sam odledao u jednom dahu. Toliko akcije nisam dugo video. Pogotovo mi se sviđa kako je sve to uklopljeno na film.
Extra mi je scena kad dovode Sema da traži naočare po kući, pa kad nestane struje, i onda kad se sakrivaju ispod kuće :)
Jedini detalj koji mi je malo zasmetao je taj da je Bumblebee u sebi nosio onog malog što se transformisao u Mikaela-in mobilni i da nemaju neke skenere za njih :(

Ali sve u svemu po meni EXTRA film, samo bi voleo da sam ga gledao u nekom bioskopu, ali sva sreća pa "imam" projektor koji mogu da pozajmim, ok zvučnike, dobar dvd-rip i kod ortaka veliku sobu, tako da ću ipak gledati i ovaj film u WIDE formatu na zidu 6x2.5m :)

Poor Jazz:p

Ko ga je vukao za jezik?
Hm, odakle mu jezik uopshte?:p

Jazz: You wanna piece of me?!?
Megatron: No! I want two!:p

pffzzzttt!!!!Krc...puc...

Poslednja izmena:
Khm, nisam odoleo...

najbolji text u filmu, ali vrh :smoke:

za signature :D

Done!:p:-devil-:

Sad but true:p:-devil-:

A jeste snimili shta pishe na Barricade-u?

"To punish and enslave":-devil-:

Vrlo vispreno:p

Vrh Dno