zendraqla
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.10.2003
- Poena
- 680
2 zendraqla:
Ocekuje se dobar R5 ovih dana...
Aj ako ti nije problem i ako ne zaboravis obavesti me! OK? Hvala
2 zendraqla:
Ocekuje se dobar R5 ovih dana...
Nema problema... ako ne zaboravimAj ako ti nije problem i ako ne zaboravis obavesti me! OK? Hvala![]()
Eto, cisto malo da demantujem samog sebe po pitanju sala u Domu sindikata :d:d Doduse, nije mi jasno nesto, ovo je zalba na sam snimak, jel' tako... ?
Kako je to moguce, pa zar nije snimak identican, svejedno koja je sala u pitanju - 1, 2, 3, 4?
Uh, ja sam ga jednom prilikom bas "osetio" :d... bio februar, a ovi majstori ostavili klimu da radi!!! :zgran:Ako je ona mala, minijaturna sala u Domu Sindikata u pitanju, ne možeš da gledaš film tamo ko čovek.. ne možeš da "osetiš" film, što se kaže.![]()
Imam ja jedno pitanje:
Zasto Transformersi trepcu? Da obrise naslage prasine sa ociju?
Slazem se u vezi ovoga sa Optimusom. Plus to nije onaj Optimus ( nije isti kamion ) iz crtane serije. Ruku na srce, nisu ni ostali.
Imam ja jedno pitanje:
Zasto Transformersi trepcu? Da obrise naslage prasine sa ociju?
Slazem se u vezi ovoga sa Optimusom. Plus to nije onaj Optimus ( nije isti kamion ) iz crtane serije. Ruku na srce, nisu ni ostali.
Pa Peter Cullen koji je davao glas Optimusu u crtanoj seriji daje glas i novom Optimusu u filmu.Ma da su sve promenili a Optimusa ostavili istog nebi ni primetio ali ovako mi bas smeta jer mi je on bio osnova crtaca, pogotovo onaj njegov prodorni glas ...
E, sad vise nema potrebe da gledam film, sve si mi prepricaoyeah, you can buy it on e-bay, or you can see it on WWW or e-bay, e-bay, e-bay(reklama je kao u "truman show" filmu), bumble bee je ladno glupi americki hot road(bio je buba u seriji) i tamo nije glumio nikakvog smekera i nije se ni potukao nikad, dok u filmu... Optimus je verzija iz poslednjih sezona transformersa(sa njuskom) da bi jelte dodali plamenove posto je tad pocelo ekstra lozenje na hot rod automobile, dve devojke(super izgledaju) vade film ali i da su uradili kao original seriju ne bi one bile ni potrebne. Mali lik koji je glavni glumac ima ulogu "pritajenog heroja" cela radnja se kao sto je neko rekao vrti oko vec pomenute "nasa amerika" sloboda, dan nezavisnosti, mi jaci od "marsovaca" itd. itd. Izgleda su se producenti ovde vise pitali nego reziser posto se film vodi formulom animacija+roboti+kultna serija+2 super cice+ kola= muchos dineros(sto obicno znaci los film) natrpase ga svim i svacim i preterase, ispade na kraju da je najbolje odglumeo onaj crnac koji prodaje polovna kola...
Kako bre ima usta? Gde su mu usta? :trust:
DariusIII je napisao(la):Pa Peter Cullen koji je davao glas Optimusu u crtanoj seriji daje glas i novom Optimusu u filmu.
Uvek se setim Predatora 1 koji skoro i da nije imao dialog, a odlican je film i za danasnje uslove.
Jos jedan ovde koji gleda Predatora na mesecnoj bazi... :smoke:Ne pominji Predatora, to je neponovljiv film
Gledam ga jednom mesecno i svaki put se odusevim :banana:
Aman bre! Nema usta :d :d Doduse u crtacu je imao usta, ali kad je bio mladi radnik na KibotronuOvo nista ne znaci. Ima usta Optimus. Ne znam da li si gledao film ali sigurno ima ili je to mozda zato sto sam gledao pirat![]()
Dzef je napisao(la):Nisu ni akcioni filmovi iz '80-tih bili svi neverovatno inteligentni, ali su imali u sebi nesto.
nex999 je napisao(la):ali kad je bio mladi radnik na Kibotronu
hell yeaWarning! Geek alert!![]()
A opet, najbolji akcioni film ikad nije iz 80ih, već iz 1992.
Inače, odakle ta želja za kompleksnom radnjom u akcionom filmu? Ako hoćeš da razmišljaš nakon filma, gledaj nekog Lyncha ili whatever.. akcioni filmove su tu da te zabave dok odmaraš mozak.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari