Šta je novo?

Transformers 2007

Eto, cisto malo da demantujem samog sebe po pitanju sala u Domu sindikata :d:d Doduse, nije mi jasno nesto, ovo je zalba na sam snimak, jel' tako... ?
Kako je to moguce, pa zar nije snimak identican, svejedno koja je sala u pitanju - 1, 2, 3, 4?

Ako je ona mala, minijaturna sala u Domu Sindikata u pitanju, ne možeš da gledaš film tamo ko čovek.. ne možeš da "osetiš" film, što se kaže. :D

Pazi, sto se Sumadije tice, nemam ni ja pojma sto je takva situacija. Ali je cinjenica da su sedista takodje najudobnija, ma sve je daleko najbolje. To sto nema mnogo ljudi je i meni fascinantno, ali svaki put kada sam tamo gledao neki film (a gledam svaki za koji mislim da je dobar i da se tamo daje), nikad nije bilo vise od 30 ljudi, sto je na onoliku salu kao da nema nikoga. Mislim da je jedan od razloga to sto nije multiplex, nije fensi. Nasi ljudi su chudo kako se loze na te stvari.

CARe u pitanju je velika sala tj. sala 1 DS-a. Video sam nacrte CineDeltaPlexa kako je radni naziv multiplexa Delte u 70ci i mogu da kazem da ako bude i 50% od toga uradjeno bice super i zaboravicemo na sume i rode. Nazalost nema tih slika na netu.

Ako je ona mala, minijaturna sala u Domu Sindikata u pitanju, ne možeš da gledaš film tamo ko čovek.. ne možeš da "osetiš" film, što se kaže. :D
Uh, ja sam ga jednom prilikom bas "osetio" :d... bio februar, a ovi majstori ostavili klimu da radi!!! :zgran:
Kako sam se smrz'o tada, i dalje se brinem za reproduktivne organe...

2 Mellow:
Da, jos jedan problem sa Rodom 2: slab izbor projekcija.
Mislim, imaju samo jedan film na repertoaru, i to vrte mesecima. It sucks...

2 Geom:
Yeap, ta je kanda malo ofucana :)
Ali dobro, ipak je ogromna, solidna su sedista, solidan razmak izmedju redova... moze da prodje :)

Poslednja izmena:
Овај филм разбија колико рула. ОК, вероватно сам доста необјективан, јер сам се пре петнаестак година ложио на трансформерсе... however, нисам се сморио ни једног тренутка (оне две рибе доста помогоше). Гледао сам у Роди 2 (Палас Шумадија) => одлични услови, супер звук. 10 људи у сали, а субота увече. Гледајте у Роди 2 слободно.

Imam ja jedno pitanje:
Zasto Transformersi trepcu? Da obrise naslage prasine sa ociju?

Slazem se u vezi ovoga sa Optimusom. Plus to nije onaj Optimus ( nije isti kamion ) iz crtane serije. Ruku na srce, nisu ni ostali.

Imam ja jedno pitanje:

Slazem se u vezi ovoga sa Optimusom. Plus to nije onaj Optimus ( nije isti kamion ) iz crtane serije. Ruku na srce, nisu ni ostali.

Mozda da bi ih priblizili nama, da prikazu kako i roboti imaju ljudsku crtu,...

(ako se dobo zagledas u detalje primeticess i gomilu drugih gluposti koje su pomalo nelogicne...)

Film sam gledao i efekti su extra.Zbog moje ljubavi prema transformersima(crtane serije iz mladosti) ovaj film mi se dopao ali kad sam ga malo dublje analizirao to je sve sto film ima...Sve ostalo je vec vidjeno i izlizano po filmovima:4.jul pocinje borba za slobodu(film:dan nezavisnosti),borba s robotima koji bi da nas istrebe(film:terminator),oni su vec odavno tu(film:eek:ni dolaze),itd....

Sve u svemu zbog pomenute moje opsesije prema transformersima i extra efektima reci cu da je film super i da bi ga opet gledao,ali kad se analizira to je jos samo jedna efektima zamaskirana izlizana prica iz holivuda,koja obradjuje neki,strip,seriju,crtani,...

Poslednja izmena:
Imam ja jedno pitanje:

Ma da su sve promenili a Optimusa ostavili istog nebi ni primetio ali ovako mi bas smeta jer mi je on bio osnova crtaca, pogotovo onaj njegov prodorni glas ...

Ma da su sve promenili a Optimusa ostavili istog nebi ni primetio ali ovako mi bas smeta jer mi je on bio osnova crtaca, pogotovo onaj njegov prodorni glas ...
Pa Peter Cullen koji je davao glas Optimusu u crtanoj seriji daje glas i novom Optimusu u filmu.

Hehe, znaci i vama smeta ono sto je meni na pocetku teme, roboti skoro da i ne lice na one iz crtaca. Nekako ne mogu da se uzivim u sve to (nisam jos gledao film, samo trejlere) ali sad kad znam da Optimus Prime ima usta ... :(

Kako bre ima usta? Gde su mu usta? :trust:

Prilozi

• optimus.jpg
    optimus.jpg
    122.3 KB · Pregleda: 114
Film je vizuelno odlican. Akcija je takodje na nivou. Nazalost prica ima jaaako mnogo rupa, ali sve u svemu zasluzuje gledanje u bioskopu.

yeah, you can buy it on e-bay, or you can see it on WWW or e-bay, e-bay, e-bay(reklama je kao u "truman show" filmu), bumble bee je ladno glupi americki hot road(bio je buba u seriji) i tamo nije glumio nikakvog smekera i nije se ni potukao nikad, dok u filmu... Optimus je verzija iz poslednjih sezona transformersa(sa njuskom) da bi jelte dodali plamenove posto je tad pocelo ekstra lozenje na hot rod automobile, dve devojke(super izgledaju) vade film ali i da su uradili kao original seriju ne bi one bile ni potrebne. Mali lik koji je glavni glumac ima ulogu "pritajenog heroja" cela radnja se kao sto je neko rekao vrti oko vec pomenute "nasa amerika" sloboda, dan nezavisnosti, mi jaci od "marsovaca" itd. itd. Izgleda su se producenti ovde vise pitali nego reziser posto se film vodi formulom animacija+roboti+kultna serija+2 super cice+ kola= muchos dineros(sto obicno znaci los film) natrpase ga svim i svacim i preterase, ispade na kraju da je najbolje odglumeo onaj crnac koji prodaje polovna kola...

U pravu si za skoro sve, ali ipak nije lose pogledati (pogotovo u bioskopu). Ne mogu da kazem da se nisam nauzivao svih efekata (audio - vizuelnih) i ima vise zanimljivih resenja i scena, ali me je malo rastuzilo sto od ovako dobre fransize nije nastao neki bolji film.

Primetna je neka tendencija da se prave filmovi koji ce obuhvatiti sto veci opseg publike, i koji ce biti prikladni za decu (mozda da im nebi pokvarili uzitak gledanja nasilja uzivo po ulicama i u kuci).

Uvek se setim Predatora 1 koji skoro i da nije imao dialog, a odlican je film i za danasnje uslove.

Michael Bay je prica za sebe. Sada nesto prica kao da nece da rezisira Transformerse 2 zbog toga sto Paramount odbija da izdaje na Blu-Ray diskovima. Mada zelim da BlyRay format pobedi u ratu formata, iskreno se nadam da on nece rezisirati sledeci Transformers film.

yeah, you can buy it on e-bay, or you can see it on WWW or e-bay, e-bay, e-bay(reklama je kao u "truman show" filmu), bumble bee je ladno glupi americki hot road(bio je buba u seriji) i tamo nije glumio nikakvog smekera i nije se ni potukao nikad, dok u filmu... Optimus je verzija iz poslednjih sezona transformersa(sa njuskom) da bi jelte dodali plamenove posto je tad pocelo ekstra lozenje na hot rod automobile, dve devojke(super izgledaju) vade film ali i da su uradili kao original seriju ne bi one bile ni potrebne. Mali lik koji je glavni glumac ima ulogu "pritajenog heroja" cela radnja se kao sto je neko rekao vrti oko vec pomenute "nasa amerika" sloboda, dan nezavisnosti, mi jaci od "marsovaca" itd. itd. Izgleda su se producenti ovde vise pitali nego reziser posto se film vodi formulom animacija+roboti+kultna serija+2 super cice+ kola= muchos dineros(sto obicno znaci los film) natrpase ga svim i svacim i preterase, ispade na kraju da je najbolje odglumeo onaj crnac koji prodaje polovna kola...
E, sad vise nema potrebe da gledam film, sve si mi prepricao :D:D:D

Kako bre ima usta? Gde su mu usta? :trust:

Ovo nista ne znaci. Ima usta Optimus. Ne znam da li si gledao film ali sigurno ima ili je to mozda zato sto sam gledao pirat :)

DariusIII je napisao(la):
Pa Peter Cullen koji je davao glas Optimusu u crtanoj seriji daje glas i novom Optimusu u filmu.

Omatorio je covek. Vise nije to to!

:wave:

Uvek se setim Predatora 1 koji skoro i da nije imao dialog, a odlican je film i za danasnje uslove.

Ne pominji Predatora, to je neponovljiv film :)
Gledam ga jednom mesecno i svaki put se odusevim :banana:

U danasnjim filmovima postoji neka ogromna teznja da akteri filma prepricavaju gledaocima radnju i/ili emocije (!?).

Nisu ni akcioni filmovi iz '80-tih bili svi neverovatno inteligentni, ali su imali u sebi nesto. Uvek su davali materijal i za razmisljanje nakon odgledanog filma. Danas je sve na tacni, nebi li se prosecan porodicni covek malo odmorio od posla i stresa, i prosetao malo sa decom do bioskopa.

Ne pominji Predatora, to je neponovljiv film :)
Gledam ga jednom mesecno i svaki put se odusevim :banana:
Jos jedan ovde koji gleda Predatora na mesecnoj bazi... :smoke:

Svaki put gledam da nisam mozda nesto propustio :d:d

Ovo nista ne znaci. Ima usta Optimus. Ne znam da li si gledao film ali sigurno ima ili je to mozda zato sto sam gledao pirat :)
Aman bre! Nema usta :d :d Doduse u crtacu je imao usta, ali kad je bio mladi radnik na Kibotronu :D

Prilozi

• optimus001197242.jpg
    optimus001197242.jpg
    82.4 KB · Pregleda: 90
Dzef je napisao(la):
Nisu ni akcioni filmovi iz '80-tih bili svi neverovatno inteligentni, ali su imali u sebi nesto.

A opet, najbolji akcioni film ikad nije iz 80ih, već iz 1992. ;)

Inače, odakle ta želja za kompleksnom radnjom u akcionom filmu? Ako hoćeš da razmišljaš nakon filma, gledaj nekog Lyncha ili whatever.. akcioni filmove su tu da te zabave dok odmaraš mozak. ;)

nex999 je napisao(la):
ali kad je bio mladi radnik na Kibotronu

Warning! Geek alert! :D

Poslednja izmena:
A opet, najbolji akcioni film ikad nije iz 80ih, već iz 1992. ;)

Inače, odakle ta želja za kompleksnom radnjom u akcionom filmu? Ako hoćeš da razmišljaš nakon filma, gledaj nekog Lyncha ili whatever.. akcioni filmove su tu da te zabave dok odmaraš mozak. ;)

Gledam i njega :) Ali eto T2 je odlican film sa dovoljno izbrusenom pricom. Ima i on rupa, ali je sve na daleko vecem nivou.

@ nex999 - gledaj ponovo :)

@ voka_gsw - zar nije T2 snimljen 1991?

Jeste, T2 je iz 1991. Ali, Hard Boiled je iz 1992. Kao što kaže na imdb - "The mother, father, brother, and third cousin of all action films." ;)

transformersi su bili zakon, kao igracke i crtac!ali neki nisu vise deca!

Gledao sam u Domu sidikata, super efekti, shuplja pricha, The American Way - all the way, shta da se radi, mnogo su bre napaceni...

Nazad
Vrh Dno