- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
ja gledao brusa vilisa, nije loš... odlično snimljeno
Soundtrack je do jaja ! Guyz Nite - Die Hard: "We're gonna die, die, die as hard as we can!
Yippee-ki-yay, motherfucker!"
ja gledao brusa vilisa, nije loš... odlično snimljeno
Roda je najbolja, ubedljivo. Boljeg bioskopa u BG-u nema.
Tuckwood je tesko sr*nje, cak mi je i Dom sindikata bolji. Ozvucenje jeste super, kao i ceo koncept cineplex-a... ali onaj kriminalan razmak izmedju sedista, gde ne moz' se provuce ni dete od cetiri godine... a tek famozni prvi red...
P.S. Samo, koji god bioskop da je u pitanju - onaj krzavi i tanki beli font... :S:
P.S. Samo, koji god bioskop da je u pitanju - onaj krzavi i tanki beli font... :S:
Исти трејлер сам гледао у 720п и у Роди (велика сала)
Да, за Трансформерсе. На компу делује много боље. Пре свега светлије.Uh, sto to mrzim:crash:
Trailer za Tranformerse ?
Btw, koje projektore koriste nasi bioskopi ? Analogne ili ?
Ako posetis Tuckwood i gledas Transformerse iznenadice se, jer cete docekati tvoj omiljeni font^^onaj krzavi i tanki beli font... :S:
Ma Roda rulez :smoke:
Ma najjaca je ona plava riba sto je kao mnogo opasna u kriptografiji
Nije baš preko puta, ali blizu ,)Yap, pogotovo za one koji zive preko puta iste![]()
Pa svugde je takoAko posetis Tuckwood i gledas Transformerse iznenadice se, jer cete docekati tvoj omiljeni font^^![]()
Aj' da vidimo i to cudo...Deltin u 70ci ce imati multiplex po ugledu na CineStar u Zegrebu, jer CineStar je u vlasnistvu Agrokora a Agrokor i Delta su strateski patneri.
Koja sala? Znas i sam da ih ima vise...U Dom sindikata sam gledao Simpsonove premijeru i daleko je loshiji od Tuckwooda sto po izgledu i kvalitetu unutrasnosti sale sto po (ne)ljubaznosti zaposlenih.
Ne znam, i ja se to pitam... mada mi se cini da je bilo nesto ranije. A i nije centar grada, verovatno je zbog toga...Kad je Roda tako dobra sto ne bude tamo organizovana neka premijera filma??
A i nije centar grada, verovatno je zbog toga...
Да, али само у поређењу са осталим биоскопима у Београду. Да ли је неко гледао било који савремени филм у неком савременом биоскопу у Европи или Америци па да упореди. Најлакше је рећи Roda rulez (заиста је најбоља у БГД) иако је можда тежак просек или чак крш. Ја незнам, нисам видео ништа боље :S:Ma Roda rulez :smoke:
Da, ali me zanima - zasto je to tako?Najbolja je Roda2 tj Sumadija i tu se slazem sa Carem. Uvek prazna a sala i platno ogromni sa fenomalnim zvukom.
... i sasvim solidnim razmakom izmedju redovaNajbolja je Roda2 tj Sumadija i tu se slazem sa Carem. Uvek prazna a sala i platno ogromni sa fenomalnim zvukom.
Da, ali me zanima - zasto je to tako?
Sta tom bioskopu fali?
Istina.Платно је превише високо.
A i ovo je istinaБар нема оног устајалог мириса као у осталим биоскопима.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari