Šta je novo?

TotalTV Mix (TV+ 16Mbit/s Adsl)

Ha ha...kako kod koga,@mylo85 ne vole u telekomu ali ni u SBB izgleda....kod mene je ovako...:D

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    161.6 KB · Pregleda: 108
Pustili 16mb na DSLAM-u, cekam modem od Totala, na ovom modemom parametri stoje ovako

margine.jpg

@yugo
odakle si ti?
vidim da imaš još HRT2, Style, Fashion, Boomerang, CN i neki Darling TV.

kod mene u NS-u je isto kao kod mylo-a

Ja inače gledam HRT1 i History, a ponekad bacim oko na SciFi čisto da vidim koju epizodu SG1 ili SG:A puštaju. Ostale retko da sam i otvarao.

@yugo, ti si nekim cudom dobio D3go cable version, gde imamo sve ove kanale, neko je kada proradio GO kacio slike sa bukvalno svim kanalima, cak i Slovenskim kanalima! Po meni je glupo sto su vam na Go verziji obrisali one kanale koje nemate preko totala jer je ovo bio jedini nacin da ih gledate. Napr Aljazira i TV1 mi nemamo na kablu ali imamo na GO...

Kakva je ovo glupost pa D3 GO ne radi na rootovanim uredjajima? Dzaba im basplatan D3 Go kad vecina to nece moci da koriste.

@yugo
odakle si ti?
vidim da imaš još HRT2, Style, Fashion, Boomerang, CN i neki Darling TV.

kod mene u NS-u je isto kao kod mylo-a

Ja inače gledam HRT1 i History, a ponekad bacim oko na SciFi čisto da vidim koju epizodu SG1 ili SG:A puštaju. Ostale retko da sam i otvarao.

A VH1 nisi primetio?

Dobro,malo sam se nasalio sa @mylo85...da to je kablovski d3go koji imam jer sam razglasio prijateljima koji imaju kablovski SBB da za 100din uzmu to i svi hoce a ne treba im 3 uredjaja pa sam jedan pass ostavio sebi...:d...probajte i vi ako imate mogucnosti jer ovi sto imaju kablovski pojma nemaju o tome a 100din mesecno je nista...ne znam zasto je razlika u tih 8 kanala ali meni znaci,posebno HTV2 zbog sporta...

Moze li se pristupiti D3 televiziji sa vise racunara u i usto vreme?

Poslednja izmena:
Posto su mi i ranije margine bile niske:

SNR Margin
5.4 9.3 db

Odjednom su mi se poceli desavati nestanci interneta par puta dnevno na po 2-3 minuta, i mnogo me iritira.

Da li je to do provajdera ili do moje kucne instalacije?

Evo kako izgleda ovaj kabal sa bandere do kucnog cvorista koji je odradio tehnicar iz Telekoma.

Da li sad na ovo treba da se petljam sa onim keystone prikljucima ili sta vec i da li postoji neko sa foruma ko moze to da mi uradi jer se stvarno ne razumem u ovakve stvari? Naravno, spreman sam da platim.

Poz :)

Nije mi najjasnije, pa da proverim: dali je moguce gledati D3GO i preko drugih provajdera (Telekom I RV web tv ne prave nikakav problem po tom pitanju)?

Nažalost, pristup D3Go je moguć samo sa SBB mreže, što iz ugla korisnika totalno obesmišljuje tu uslugu. Sa druge strane SBB navodi da je njihova wifi usluga "SBB Zona" dostupna u svim gradovima na većini lokacija pa je i D3Go navodno moguće gledati bez problema. Šta reći osim, kreeeelci.

znaci npr. ako ja imam telekom net ne mogu da gledam d3go na mom kompu? hahahahahha smesno... a sta je sad treba sa mobilnim da idem po celom gradu i trazim signal gde ima njihova wi fi zona u kojoj imam ogranicenje na megabajte?

Zašto Lelekom ne ponudi tu uslugu?

Posto su mi i ranije margine bile niske:

SNR Margin
5.4 9.3 db

Odjednom su mi se poceli desavati nestanci interneta par puta dnevno na po 2-3 minuta, i mnogo me iritira.

Da li je to do provajdera ili do moje kucne instalacije?

Evo kako izgleda ovaj kabal sa bandere do kucnog cvorista koji je odradio tehnicar iz Telekoma.

Da li sad na ovo treba da se petljam sa onim keystone prikljucima ili sta vec i da li postoji neko sa foruma ko moze to da mi uradi jer se stvarno ne razumem u ovakve stvari? Naravno, spreman sam da platim.

Poz :)

Meni se dešava sličan prekid i sa marginama 9-13dB. Prijavio sam i dolazili su 2x iz Lelekoma da proveravaju da nije nešto do mene, ali izbacuje neke greške na njihovom uređaju za proveru, pa se još uvek petljaju. Ćeraćemo se. :)

Meni se dešava sličan prekid i sa marginama 9-13dB. Prijavio sam i dolazili su 2x iz Lelekoma da proveravaju da nije nešto do mene, ali izbacuje neke greške na njihovom uređaju za proveru, pa se još uvek petljaju. Ćeraćemo se. :)

Ako nije problem samo izveštavaj ovde na temi kako stoje stvari, pa ako sve bude ok da i ja krenem istim putem :)

znaci npr. ako ja imam telekom net ne mogu da gledam d3go na mom kompu? hahahahahha smesno... a sta je sad treba sa mobilnim da idem po celom gradu i trazim signal gde ima njihova wi fi zona u kojoj imam ogranicenje na megabajte?

jesam ovo dobro shvatio?

znaci nista od mog plana da teca uzme d3go pa da koristimo zajedno o_O koja glupost...

Sa jedne strane glupo što ne možeš da gledaš na mobilnom uređaju sa bilo koje 3G ili wifi mreže a sa druge strane se "opravdano" štite od varijante da troje komšija gledaju sbb kanale za ~100din. mesečno (koliko D3Go redovno košta).

Poslednja izmena:
Ako nije problem samo izveštavaj ovde na temi kako stoje stvari, pa ako sve bude ok da i ja krenem istim putem :)

Javiću kako je ispalo. Mada verujem da će se odužiti. Čim su oni dva puta dolazili kod mene da vide da li je sve kako treba, traže način da me odj... I posle da kažu nešto ti je loše sa instalacijom za koju mi nemamo nadležnost. :) Ali cvrc, nije tako. :p

Upravo su me zvali iz Total Tv-a i dali mi informaciju da je akcija Total Tv Mix produzena i posle 31.8.2012 do daljnjeg. To naravno podrazumeva i D3 GO.

Poslednja izmena:
Pozdrav!

Danas sam bio do SBB-a na Bulevaru u NS. Odem u kancelariju da pitam kancelariji za total mix pošto su mi u Telekomu rekli da moram vratiti opremu kada uzimam MIK, a gospođa/gospođica mi odgovori da oni nemaju pravo da traže opremu nazad zbog uzimanja MIK-a. I kaže mi da na zovem njih call centar(totalov) i da se raspitam za adsl pošto već imam total tv. Javlja mi se žena neka opet nakon automata i ona kaže meni da ja treba da platim račune u Telekomu, da raskinem ugovor, uzmem mik i tek onda dođem kod njih, jer im Telekom neće dozvoliti da se prebacim na Total adsl dok ne rešim račune sa Telekomom. Ja joj kažem da mi je internet potreban i da ne bih da ga gubim dok čekam njih da se srede sa Telekomom, na šta ona opet odgovara da moram da prvo raskinem ugovor sa prethodnim provajderom... Šta mi je činiti ljudi? Pošto sam pročitao da je kod vas bila drugačija procedura? Mogu ja bez interneta 2-3 dana nije problem ni malo više, ali da me zavlače duže ne bih stvarno hteo. Ova ponuda me privlači zbog toga što imam TotalTV a dobijam brži internet za malo jeVtiniju cenu od ove trenutne koju plaćam Telekomu + d3 GO koji će mi svakako biti od koristi :)

Sugestije su dobrodošle! ;)

Pozdrav!

Danas sam bio do SBB-a na Bulevaru u NS. Odem u kancelariju da pitam kancelariji za total mix pošto su mi u Telekomu rekli da moram vratiti opremu kada uzimam MIK, a gospođa/gospođica mi odgovori da oni nemaju pravo da traže opremu nazad zbog uzimanja MIK-a. I kaže mi da na zovem njih call centar(totalov) i da se raspitam za adsl pošto već imam total tv. Javlja mi se žena neka opet nakon automata i ona kaže meni da ja treba da platim račune u Telekomu, da raskinem ugovor, uzmem mik i tek onda dođem kod njih, jer im Telekom neće dozvoliti da se prebacim na Total adsl dok ne rešim račune sa Telekomom. Ja joj kažem da mi je internet potreban i da ne bih da ga gubim dok čekam njih da se srede sa Telekomom, na šta ona opet odgovara da moram da prvo raskinem ugovor sa prethodnim provajderom... Šta mi je činiti ljudi? Pošto sam pročitao da je kod vas bila drugačija procedura? Mogu ja bez interneta 2-3 dana nije problem ni malo više, ali da me zavlače duže ne bih stvarno hteo. Ova ponuda me privlači zbog toga što imam TotalTV a dobijam brži internet za malo jeVtiniju cenu od ove trenutne koju plaćam Telekomu + d3 GO koji će mi svakako biti od koristi :)

Sugestije su dobrodošle! ;)

Ma moze se desi da ostanes 30 dana bez neta, lepo nadji sebi modem da koristis i trazi telekomu pppoe username i password ili ga izvuci sam iz postojeceg modema ili zamoli telekom da vratis im modem kada te prebace na drugog provajdera. Jer ces u svakom slucaju telekomu platiti svaki dan interneta koristio ga ili ne dok te ne prebace na sbb.

isto predlažem da nabaviš neki ruter/modem i podesiš ga da radi pre nego odneseš opremu u lelekom jer ćeš se dobro načekati da ti ovi s****beovci pošalju ruter. tj načekaćeš se da uopšte uzmu tvoj zahtev u razmatranje a kad te pozovu za slanje rutera doći će za dva dana.

ja da sam znao da će biti takvih s*anja sa njima odmah bi otišao u orion i uzeo onaj 5/1 ADSL, pogotovo što sa total mixom imam 6/1. mislio sam da će biti bar 10ak Mbit.

Vrh Dno