Pustili 16mb na DSLAM-u, cekam modem od Totala, na ovom modemom parametri stoje ovako
![]()
@yugo
odakle si ti?
vidim da imaš još HRT2, Style, Fashion, Boomerang, CN i neki Darling TV.
kod mene u NS-u je isto kao kod mylo-a
Ja inače gledam HRT1 i History, a ponekad bacim oko na SciFi čisto da vidim koju epizodu SG1 ili SG:A puštaju. Ostale retko da sam i otvarao.
kako je to uopšte moguće?
3 uredjaja mozes da registrujes, nebitno dal fon racunar ili tablet i svako moze da gleda razlicite programe u isto vreme.Moze li se pristupiti D3 televiziji sa vise racunara u i usto vreme?
Posto su mi i ranije margine bile niske:
SNR Margin
5.4 9.3 db
Odjednom su mi se poceli desavati nestanci interneta par puta dnevno na po 2-3 minuta, i mnogo me iritira.
Da li je to do provajdera ili do moje kucne instalacije?
Evo kako izgleda ovaj kabal sa bandere do kucnog cvorista koji je odradio tehnicar iz Telekoma.
Da li sad na ovo treba da se petljam sa onim keystone prikljucima ili sta vec i da li postoji neko sa foruma ko moze to da mi uradi jer se stvarno ne razumem u ovakve stvari? Naravno, spreman sam da platim.
Poz![]()
Meni se dešava sličan prekid i sa marginama 9-13dB. Prijavio sam i dolazili su 2x iz Lelekoma da proveravaju da nije nešto do mene, ali izbacuje neke greške na njihovom uređaju za proveru, pa se još uvek petljaju. Ćeraćemo se.![]()
znaci npr. ako ja imam telekom net ne mogu da gledam d3go na mom kompu? hahahahahha smesno... a sta je sad treba sa mobilnim da idem po celom gradu i trazim signal gde ima njihova wi fi zona u kojoj imam ogranicenje na megabajte?
jesam ovo dobro shvatio?
Ako nije problem samo izveštavaj ovde na temi kako stoje stvari, pa ako sve bude ok da i ja krenem istim putem![]()
Pozdrav!
Danas sam bio do SBB-a na Bulevaru u NS. Odem u kancelariju da pitam kancelariji za total mix pošto su mi u Telekomu rekli da moram vratiti opremu kada uzimam MIK, a gospođa/gospođica mi odgovori da oni nemaju pravo da traže opremu nazad zbog uzimanja MIK-a. I kaže mi da na zovem njih call centar(totalov) i da se raspitam za adsl pošto već imam total tv. Javlja mi se žena neka opet nakon automata i ona kaže meni da ja treba da platim račune u Telekomu, da raskinem ugovor, uzmem mik i tek onda dođem kod njih, jer im Telekom neće dozvoliti da se prebacim na Total adsl dok ne rešim račune sa Telekomom. Ja joj kažem da mi je internet potreban i da ne bih da ga gubim dok čekam njih da se srede sa Telekomom, na šta ona opet odgovara da moram da prvo raskinem ugovor sa prethodnim provajderom... Šta mi je činiti ljudi? Pošto sam pročitao da je kod vas bila drugačija procedura? Mogu ja bez interneta 2-3 dana nije problem ni malo više, ali da me zavlače duže ne bih stvarno hteo. Ova ponuda me privlači zbog toga što imam TotalTV a dobijam brži internet za malo jeVtiniju cenu od ove trenutne koju plaćam Telekomu + d3 GO koji će mi svakako biti od koristi
Sugestije su dobrodošle!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari