sad mi je pala suluda ideja na pamet, da total hoce da razvlaci toliko da se ugovori ne potpisu do 31.08. da ne bi dobijali D3go za dzabe, hmmm kakva je ovo drzava ne bi me cudilo da je tako
sad sam si promenio brzinu adsl-a na 16mbita da vidim jel moze da izvuce tu brzinu da slucajno ne uzmem total pa da nemam tu brzinu
Mislim da pise za sve koji se prijave do 31.08 a ne koje potpisu.
Dakle ako sam razumeo da bi se dobio MIK od telekoma, treba vratiti modem i stb uredjaj. Nije mi jasno jeli net i dalje na raspolaganju, posto ja imam svoj TP Link wireless ruter wr542g
Jeste ali pre toga loguj se u ruter telekoma sve vrednosti zapamti, i snimi konfiguracioni fajl rutera na komp otvori ga sa notepadom i tamo imas pppoe username i password da ubacis u svoj ruter.
Znači Mylo85 to je bio problem kod tebe ... Konačno si otkrio gde su nesposobnjakovići zakazali. Samo ne znam da li je neko sa tim kodom koji su oni uneli imao svih ovih dana brži internet :type:
mozes li da pojasnis kako se to radi?
Evo kako udjes u ruter na 192.168.1.1 pod username : admin password : ztonpk, odes u maintenance, device, download configuration file, skines ga na komp odes desni klik na njega open with notepad i onda uradis search za xdsl.isp.telekom.yu i tu ces videti svoj username i password, a vrednosti za lan zapisi negde na papir i to posle uneses u svoj drugi ruter.
Na mom echolife HG520c nema maintenance, device. O kom ruteru govoris?
Postoji u Tools Restore&Backup tu ima mogucnosti za backup configuracionog fajla, ali kada se on otvori u njemu su necitljivi simboli
Znaci ako vam kazu da telekom koci prelazak to je neistina ili nisu poslali zahtev ili ko meni su pogresno ukucali migracioni kod u prijavi, trazite da vam ponovo procitaju sve podatke vi koji dugo cekate.
Evo kako udjes u ruter na 192.168.1.1 pod username : admin password : ztonpk, odes u maintenance, device, download configuration file, skines ga na komp odes desni klik na njega open with notepad i onda uradis search za xdsl.isp.telekom.yu i tu ces videti svoj username i password, a vrednosti za lan zapisi negde na papir i to posle uneses u svoj drugi ruter.
HG551a1 ja sam u njemu odradio bez problema, HG520c je enkriptovan.
Kako kod jetspeed IAD-a da se sazna user i pass?
Koji su kanali dostupni na D3 GO?
Na sajtu im piše da ih ima 55, ali ne piše koji su.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari