Zoza
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2006
- Poena
- 425
Moja oprema
- Laptop
- Lenovo B590
- Tablet
- Samsung
- Mobilni telefon
- Realme 7 Pro
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Pozdrav!
Danas sam bio do SBB-a na Bulevaru u NS. Odem u kancelariju da pitam kancelariji za total mix pošto su mi u Telekomu rekli da moram vratiti opremu kada uzimam MIK, a gospođa/gospođica mi odgovori da oni nemaju pravo da traže opremu nazad zbog uzimanja MIK-a. I kaže mi da na zovem njih call centar(totalov) i da se raspitam za adsl pošto već imam total tv. Javlja mi se žena neka opet nakon automata i ona kaže meni da ja treba da platim račune u Telekomu, da raskinem ugovor, uzmem mik i tek onda dođem kod njih, jer im Telekom neće dozvoliti da se prebacim na Total adsl dok ne rešim račune sa Telekomom. Ja joj kažem da mi je internet potreban i da ne bih da ga gubim dok čekam njih da se srede sa Telekomom, na šta ona opet odgovara da moram da prvo raskinem ugovor sa prethodnim provajderom... Šta mi je činiti ljudi? Pošto sam pročitao da je kod vas bila drugačija procedura? Mogu ja bez interneta 2-3 dana nije problem ni malo više, ali da me zavlače duže ne bih stvarno hteo. Ova ponuda me privlači zbog toga što imam TotalTV a dobijam brži internet za malo jeVtiniju cenu od ove trenutne koju plaćam Telekomu + d3 GO koji će mi svakako biti od koristi
Sugestije su dobrodošle!![]()
Ma moze se desi da ostanes 30 dana bez neta, lepo nadji sebi modem da koristis i trazi telekomu pppoe username i password ili ga izvuci sam iz postojeceg modema ili zamoli telekom da vratis im modem kada te prebace na drugog provajdera. Jer ces u svakom slucaju telekomu platiti svaki dan interneta koristio ga ili ne dok te ne prebace na sbb.
isto predlažem da nabaviš neki ruter/modem i podesiš ga da radi pre nego odneseš opremu u lelekom jer ćeš se dobro načekati da ti ovi s****beovci pošalju ruter. tj načekaćeš se da uopšte uzmu tvoj zahtev u razmatranje a kad te pozovu za slanje rutera doći će za dva dana.
ja da sam znao da će biti takvih s*anja sa njima odmah bi otišao u orion i uzeo onaj 5/1 ADSL, pogotovo što sa total mixom imam 6/1. mislio sam da će biti bar 10ak Mbit.
Ja sutra vraćam opremu PTT-u, dobijam MIK i prijavljujem se za Total MIX, ali čitajući temu video sam da SBB baš gnjavi dok se tranzicija ne realizuje. Zato sam na limundu kupio neki bezveze ruter dok ne stigne ugovor i oprema od SBB-a - ako nećete da ostanete bez neta, ovo je rešenje. U celoj priči ne svidja mi se jedino što ću potpisati ugovor na 2 godine, ali kontam da kod nas ni za 100 god. neće biti povoljnije paket od 16Mbit/s za 1200 din/mesečno.
Edit: U nedostatku boljeg rešenja, može da prodje i komšijin Wi-Fi navatan preko telefona
Poslednja izmena: