bolt
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.11.2005
- Poena
- 320
![]()
U subotu sam se prijavio eto sada su mi povećali ali i dalje ne stoji sbb, još nisam vratio opremu telekomu.
Pa naravno da ti stoji...jer se prijavljujes putem telekom pppoe usera.
![]()
U subotu sam se prijavio eto sada su mi povećali ali i dalje ne stoji sbb, još nisam vratio opremu telekomu.
Ok,hvala na informacijama.
A kako znas da je telekom prebacio za 3 sata? Javili su ti iz SBB-a ,ili si bio/zvao Telekom?
...nabavi sebi modem jer ces platiti telekomu dok se ne prebacis
Ma ja vec imam modem ,imam i user i pass od telekoma,izvadio sam bio iz njihovog modema i onaj konfiguracioni fajl,pokusavao sam 3 dana i 3 noci da podesim taj moj modem,i ucitavao taj fajl,i rucno ukucavao podatke,ali ne ide,verovatno ne znam da namestim,ali to je vec prica za sebe.
S obzirom da sam telekomu vratio opremu 14.8. oni su mi rekli da ce mi stici racun za tih 14 dana avgusta,ne verujem da ce ceo mesec naplatiti.
Ostaje mi da cekam![]()
A jel mogu da raskinem ugovor sa telekomom ako jos uvek traje i uzmem ovaj mix? Placam li neke penale?
A jel mogu da raskinem ugovor sa telekomom ako jos uvek traje i uzmem ovaj mix? Placam li neke penale?
Ljudi zvao sam telekom,operaterka mi je rekla da "Usluga ADSL vise ne postoji na vasem broju" . Odmah sam zvao SBB i tamo kazu da i dalje cekaju odgovor Telekoma.
Totalno sam zbunjen,plasim se da ne ostanem bez port-a ,mada mi MIK vazi do 12.septembra...
Pa kad me je SBB zeznuo,sad me uveravaju da ce biti do kraja nedelje i da su poslali zahtev telekomu za moj port. Sta da radim ?trebao si lepo da ostanes kod telekoma sve do prebacivanja i ne bi imao sta da mislis
Pa kad me je SBB zeznuo,sad me uveravaju da ce biti do kraja nedelje i da su poslali zahtev telekomu za moj port. Sta da radim ?![]()
Pa nista cekaj do kraja nedelje, mada verovatno ces cekati 2 nedelje.
OK,problem je sto su mi prosli cetvrtak rekli da ce biti verovatno do ponedeljka,pa nije bilo,tako da mi to opet nista nije sigurno.
Sa druge strane,MIK mi vazi do 12.9. ,ja cu ih cekati do 3.9.to je ponedeljak,u slucaju da ne bude nista,vracam se kod Telekoma.
Da li neko zna koliko cu onda cekati kod Telekoma ,ako imam MIK ,i ako je malo *****no da sa MIK-om od Telekoma prelazim na Telekom...
Da, i ja sam skapirao da nemaju pojma sta je to ISDN ... poslao sam im e-mail da se raspitam imaju li Annex B opremu, a u odgovoru: "morate da imate digitalnu liniju"Evo stigao jutros ruter posle nekih 15-tak dana cekanja, doduse pogresan, jer sam trazio annex b ruter za ISDN liniju, dobio sam annex A za obicnu telefonsku liniju, ali sam dobio username i password konekcije pa sam ubacio u svoj ruter i radi sve ok.Sada ne znam da li da im trazim annex b ruter, s obzirom na znanje tehnicke podrske verovatno ni ne znaju sta je to.
U svakom slucaju:
![]()
Kod telekoma kada doneses mik cekas 3 sata max.
Sto se tice ugovora mozes da uvedes telekom adsl bez ugovorne obaveze tj. na neodredjeno vreme ali nema stopiranja usluge tako da ako kazes ne znam novembar neces adsl ugasice ti port ukoliko ne uzmes mikA na koliko mora da se potpise ugovor ako se uzima samo ADSL,ne BOX ili slicne kombinacije sa IP TV ,mobilnim i sl.
Moj prosli ugovor je bio na neodredjeno vreme.
Nista jedino sto mi preostaje je da cekam.
Samo mi nesto nije jasno,posto ne verujem da sam prvi i jedini kome je SBB rekao da se mora raskinuti ugovor,zasto onda to SBB radi ako Telekom kaze da ne mora,a i ovde ima primera ljudi koji nisu raskinuli ugovor pre dobijanja Mix-a?
I drugo,ja sam od Telekoma dobio uputstvo uz MIK da se ugovor ne raskida dok se ne predje na SBB koje nisam ispostovao po nalogu SBB-a,da li to utice na MIK,da li on i dalje vazi,i kako mogu to da proverim,ma da lepo pise do kad vazi sa pecatom i potpisom iz Telekoma.Pozdrav svima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari