Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Ne znam da li je prava rec ukinuti, Nova S i N1 nisu u programskoj ponudi Mts-a tako da je za ocekivati da nece biti tih kanala.

Da li će sutra ukinuti N1 Novu S sa total tv
Još niko to ne zna!
E sad hoću da zadržim satelitsku opremu (tanjir, DiseqC, lnb) bez risivera! Postavljena je pre malo više 9 godina , po meni mislim da je moja i da ne treba da je kupujem jer nije nova na njoj ne piše EON SAT! Sada više je polovna korišćena ako moram da platim ne znam kome SBB ili MTS?

Poslednja izmena:
Antena se ne vraća uopšte, bilo da je reči o Totalu nekada a ne vraćaju je ni korisnici bezveznog M:SAT.

Vraćaju se risiver, daljinski, kablovi...

Antena se ne vraća uopšte, bilo da je reči o Totalu nekada a ne vraćaju je ni korisnici bezveznog M:SAT.

Koji kablovi?Od daljinskog mi je otpao poklopac za baterije.

Prilozi

• 17447434942702879426521869080007.jpg
    17447434942702879426521869080007.jpg
    127.9 KB · Pregleda: 17
Risiver, kartica , punjaci i daljinski.

Ja sam sada u nebranom grožđu :D Imam Total TV Trio Premium (TotalTV sada m:Sat, VDSL od SBB-a i fiksni od SBB-a), koje su li iznenađenje pripremili za ovaj paket?

@Zlatko011

Pa je li tebi istekao ugovor ili hoćeš samovoljno da raskineš (ako to može sada uopšte) ili ćeš jednostavno sve da spakuješ i tako se pojaviš u poslovnici :)

Nekada su se vracale i mSAT antene pre,isterao sam 1nu UO pa odatle znam....nakon raskida sa mSAT sam i antenu vratio tj dosli monteri skinuli i odneli.Elem sad pre oko 3-5miuta sam zvao MTS CC i pitam za sutra,ova sto mi se javila ni ona nezna tacno kaze danas smo dobili i mi informaciju.I pita me ciju opremu koristim kazem pa SBB zatim je isto pitah ostaju li UM kanali N1 Nova S Sinestar Premere itd,kaze zaista neznam trenutno ih nemamo u ponudi...a dogovor bio da ih reemituju???Pitah isto i za aplikaciju jer EON TV nema vise,kaze ona pa imate nase Iris i Move...i sve je to zabelezila pa ce me sutra nazvati da kazu,sta je i kako je.Gledao sam ja na njihovom sajtu te Iris i Move apk ali zna li ko,posto sam korisnik na sajtu njiovog sada mSAT-a da li su te apk besplatne kao sto je EON bio...da umalo da zaboravim rece mi i u Martu Aprilski racun ce stici (znaci mailove korisnika su pokupili) ali ce biti drugi tekuci racun gde uplacujem...nekadasnji EON SAT Premium a sada mSAT MAX do Septembra evo i linka MSAT TV tu idemo...sta mogu kad se tako potrefilo :unsure:

Ja sam sada u nebranom grožđu :D Imam Total TV Trio Premium (TotalTV sada m:Sat, VDSL od SBB-a i fiksni od SBB-a), koje su li iznenađenje pripremili za ovaj paket?
Taj adsl vdsl nije bio brz! Sa 10 mbps smanjili su mi na 5 mbps jer sve je TS ! 3 - 4 puta dolazili da vide šta je! Udaljena centrala od nas 1,5 km pa su priključili kod stadiona 2,8 km od nas!
@Zlatko011

Pa je li tebi istekao ugovor ili hoćeš samovoljno da raskineš (ako to može sada uopšte) ili ćeš jednostavno sve da spakuješ i tako se pojaviš u poslovnici :)
Ugovor ističe 17. jula tako da da samovoljno raskidam!

Mene interesuje ako nas sutra prebace na msat da li potpisujemo novi ugovor sa MTS-om?
Da li u tom slucaju moze da se potpise (predje) na msat uz iris TV, jer vec imam na drugoj adresi box 4 plavi?
Ispada jeftinije ova druga varijanta za plus paket (1900/1150).
Cekam sutra pa da zovem 19955, koliko sam razumeo broj preuzima MTS..

Nemam više N1, Nova S i Pickbox preko Total TV-a ostao je Insajder, Epic Drama, TV1000 i Filmbox paket! 😔😔😔 Sutra raskid ugovora!

Jesu li izgasili i Sinestar kanale ? Nije mi sad Total pri ruci pa zato pitam. U principu ostavili su ove kanale tipa Epic, TV1000 i tome slično koje nemaju na M:SAT ali ih imaju na Iris platformi a sve ostalo pogasili.

Sve je ovo očekivano i sve se ovo znalo polovinom februara...prvo pre 15 dana kanale UM stavili na kraj liste, čisto da ostanu tu dok se proces prodaje ne završi, zatim danas ih potpuno izbacili i izgasili EON app i za koji mesec još da opremu zamene i ne ostade ni trag od TTV.

Jesu li izgasili i Sinestar kanale ? Nije mi sad Total pri ruci pa zato pitam. U principu ostavili su ove kanale tipa Epic, TV1000 i tome slično koje nemaju na M:SAT ali ih imaju na Iris platformi a sve ostalo pogasili.

Sve je ovo očekivano i sve se ovo znalo polovinom februara...prvo pre 15 dana kanale UM stavili na kraj liste, čisto da ostanu tu dok se proces prodaje ne završi, zatim danas ih potpuno izbacili i izgasili EON app i za koji mesec još da opremu zamene i ne ostade ni trag od TTV.
Nema ni Sinestar.

To je to...izbacili sve kanale na koje nemaju pravo emitovanja, Sinestar nije bio deo grupe UM ali kao i da jeste.

Mislim da samo SBB ima trenutno N1 i Nova S, trebao je i Yettel da ih dobije ali nije još. Pisali su ljudi i o Orionu, možda grešim.

Mene interesuje ako nas sutra prebace na msat da li potpisujemo novi ugovor sa MTS-om?
Ne potpisuješ ništa naknadno, a mts preuzima prava i obaveze. 011/401-99-55 je isti broj tog call centra umesto kratkog koda. Međutim, kako je promena nastupila iznebuha, trebaće vremena agentima call centara sbb-a i mts-a da se uhodaju, a iovako blage veze nemaju.

Koji provajder ima N1 i Novu trenutno?
Nažalost, ništa više na satelitu. Polaris Media je ugašena, rađena je migracija na mSat i Total pa tu smo gde smo.

Što se kabla tiče, pored Oriona još SBB ostaje, a očekuje se i Yettel. Tu već nije problem.

Poslednja izmena:
EON app na kompu radi i broji sigurno zadnje sate :D onemogućen je pristup SBB aplikaciji.

Krivicu svakako treba tražiti i u onome ko se odlučio na prodaju ove usluge, bitno da su se u mejlu zahvalili na dugogodišnjoj saradnji.

Prestala eon app za komp da radi. Kanali nisu dostupni. Na moj sbb jos uvek mogu da se logujem.

Kod mene kontra od toga :ROFLMAO: ide to noćas ili u toku sutrašnjeg dana sve pod led :(

Kako će da padne raskid sa zadovoljstvom. Još sutra posle posla idem, dan jedan čekati neću

Kako će da padne raskid sa zadovoljstvom. Još sutra posle posla idem, dan jedan čekati neću
I kod mene sa velikim zadovoljstvom!
Zamisli tek sutra ujutru u sbb-u i mts-u zatekneš ogromne gužve i to u svakoj opštini u BG a i šire ! Idem autobusom od jedne do druge opštine samo da raskinem ugovorom !

Vrh Dno