Bilo bi zanimljivo probatiProcitao sam.
Ma ne ja da im placam nego oni meni da isplate penale do kraja. Oni su ugasili meni pristup eon app.😁
Ako ne dobijemo račun ne možemo ni da platimo, šta da se radiBlago vama kojima ugovor uskoro ističe...pa u martu je bilo još od SBB pa zato i poslali oni račun a ovaj aprilski će biti od MTS poslat, valjda su preuzeli mejl adrese![]()
mislim da se dobija od sutra Iris. tako su mi rekli na 19900Verovatno ce telekonj davati iris app samo za najskuplji paket
Možda dodele kao kompenzaciju svima sa Totala, jer efektivno se gubi značajna usluga gašenjem pristupa EON servisu i daje realan osnov za raskid ugovora.Iris ide samo uz msat MAX paket. Tako piše na sajtu mts-a.
Ne blokira vise.Kako ću da gledam kanale UM kada ih yettel optika blokira?
Meni jesu jednomNe blokira vise.
Koji sbb internet? Total net ili... ?A šta sa nas koji u total paketu koristimo i sbb internet?
Pre dve nedelje!Kad je to bilo?
Sutra gubimo EON, možda i UM kanale, a što se DSL-a tiče, ide se na mts ADSL/VDSL.A šta sa nas koji u total paketu koristimo i sbb internet?
Da, EON SAT PREMIUMMeni jesu jednom
Koji sbb internet? Total net ili... ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari