Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Ако укину УМ канале (нато отров), правим блок парти!

Idem malo kasnije oko 16h do SBB-a.

Ako neko želi da podnese zahtev za raskid danas, kačim primer dokumenta kog ću predati u SBB poslovnici.

Na 19955 (011 4019955) su mi rekli da još danas idem u SBB poslovnicu, a da ih sutra kontaktiram u vezi toga gde da podnesem zahtev. Ja ću iskoristiti današnji dan, samim tim idem u SBB.

Prilozi

• zahtev-totaltv-draft.zip
    6.2 KB · Pregleda: 53
Malopre sam ih zvao, pitam seku sta dalje, a ona kaze ne znam morate da zovete MTS. 😣
Rekoh joj ja sam vama platio za eon app sto mi je gasite, normalno odgovor je isti...ja ne znam nista i od sutra zovite pa pitajte.🤬
Pa ja nisam sa MT-om sklopio ugovor. Ajde sad da SBB isplati penale zbog ranijeg, jednostranog raskida.
Glavni razlog sto sam uzeo total tv je eon app. Sad vise nemam ni njemu pristup. Kako cu dalje da koristim uslugu, osmim na tv-u? Iris go??
I to javljaju dan za dan. Nisu mogli ranije, a i da sakupe obavestenja pa da znaju sta da odgovore korisnicima.
Sve bezveze, bitno da su prodali i uzeli pare, a korisnici nek se ...bu.

@terzazak pročitajte dokument koji sam okačio, nema šta da se plaćaju pretplate do kraja UO.

Prelepo, biće ovo godina raskida 2 ugovora sa MTSom. Nije da ostaju neke posebne opcije, ali šta je tu je

Sreca pa mi istice ugovor za par dana pa mogu da se strpim malo i vidim sta ce se izdesavati.
Bitno da su racun za mart poslali. Elem dakle sledeci racun stize od MTS-a?

Blago vama kojima ugovor uskoro ističe...pa u martu je bilo još od SBB pa zato i poslali oni račun a ovaj aprilski će biti od MTS poslat, valjda su preuzeli mejl adrese :D

Divno imacu dve identicne usluge.... Imam i Toval TV i MSat Tv....

Iris ide samo uz msat MAX paket. Tako piše na sajtu mts-a.

videcemo sutra sta cemo da dobijemo :p ovi koji su na kablu njima ostaje EON.

I pošto više nema kačenja na SBB portal moramo dobiti pristup na Moj Mts :ROFLMAO:

Imam u stanu boks paket od Telekoma već desetak godina, znam kako to sve izgleda, TTV mi u vikendici kod matorih pa koristio u stanu EON nalog ali to sve sada pada u vodu.

Pored UM kanala gubimo i Epic Drama, Pickbox TV, TV 1000, Cinestar i Filmbox paketa! Po meni je Filmbox najgori vrte se jedno te isti filmovi slično je sa TV 1000! Cinestar iako ponavljaju vrte isti program nisam odgledao sve filmove! Takođe imam ugovor sa Orionom TV u decembru 2024. godine, nema sve kanale tj Nova S i Insajder !!! Ima mts treš kanale lokalne pink itd znači sada su duplikati!
Najveća druga glupost je što su iz SBB izbaciili AXN i zamenili ga Filmbox kanalima,
ima dosta serija filmova itd, a onda ovo što su prodali MTS 😡😡😡!
Ovde vam je lista kanala :

Kako ću sutra bez Mentalnog Razgibavanja tj. Mareta i Srđana 😭😭😭 i Insajder TV Buđenje ! Da bi gledao njihov program morao bi da potpišem ugovor sa EON TV SBB van mreže tj ott preko interneta! Šta će mi dva ugovora jedan sa Orionom drugi sa EON? Kako ću da gledam kanale UM kada ih yettel optika blokira? U mojoj ulici nema uslova za SBB i Orion optiku, priključeni su 500m udaljeni od nas (SBB kablovska i Orion optika) postavljaju preko zgrada i kuća tu je više urbanije kod nas ima par kuća! Znam da ovaj komentar nema veze sa TotalTV-om ali ima veze sa aplikacijom pa u redu je da napišete šta imate od drugih provajdera pored ove usluge! Zamislite Šolak kupi Orion? 😂😂😂😂

A šta sa nas koji u total paketu koristimo i sbb internet?

Kad je to bilo?

Nazad
Vrh Dno