Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Meni stvarno sve radi bez problema, izgleda da sam ja izuzetak :D

Mnogo vise korisnika ima tj imao je Total od MTS sata, tako da verujem da ce se ipak odluciti za Eutelsat 16e
Ipak je tu solidan broj korisnika i iz Srbije ali i regiona pre svega BIH.

Iskreno pored Arena jedino mozda sto sam pogledao od telekomovih kanala je Superstar ali stvarno bilo kakvo seckanje i smetnje nisam primetio

Ima raznih priča oko preseljenja na Astru odnosno da postanemo pravi M:SAT što bi zahtevalo pomeranje postojećih antena ili stavljanje novih, nove risivere sa hevc te još nekih stvarčica koje možda odnosno verovatno i budu odrađene ali rok do kraja oktobra koji se negde pominjao mislim da je nebulozan i da je bespredmetno o njemu i razmišljati jer oni bi morali od juna do novembra znači da odrade sto i kusur hiljada "predmeta" što je fizički nemoguće. Pominjem jun jer je to u principu neki navedeni rok gde će EON SAT i zvanično biti prebačen u MTS, sad je taj neki prelazni period posle kojeg vrlo verovatno gubimo i kanale UG što je opšte poznata priča.

Mnogo neizvesnosti oko svega ovoga i kome ističe ugovor u nekom razumnom roku a ima neku prihvatljivu alternativu onda ne bi morao mnogo da razmišlja.

Zanimljivo da nakon mts updejta skeniranje FTA kanala zaista nalazi samo FTA kanale, tj. ne očitava ceo transponder kao što je radilo ranije. Tehnički to je ispravno, ali prosto zanimljivost.

Iskreno pored Arena jedino mozda sto sam pogledao od telekomovih kanala je Superstar ali stvarno bilo kakvo seckanje i smetnje nisam primetio
I na Superstaru je znala slika da secne par puta u toku gledanja filma.
Na poziciji 130 gde je BN2, na info traci ne piše naziv programa samo broj. 😄

Poslednja izmena:
Zanimljivo da nakon mts updejta skeniranje FTA kanala zaista nalazi samo FTA kanale, tj. ne očitava ceo transponder kao što je radilo ranije. Tehnički to je ispravno, ali prosto zanimljivost.
Meni je tako bilo par dana još par dana pre ovog aptejda. Doduše, nisam dugo vremena skenirao tako da ne mogu tačno da tvrdim šta i kako.

Mnogo vise korisnika ima tj imao je Total od MTS sata, tako da verujem da ce se ipak odluciti za Eutelsat 16e
Ipak je tu solidan broj korisnika i iz Srbije ali i regiona pre svega BIH.
U nekom intervjuu u februaru 2024 je Lučić rekao da je m:SAT TV dostigao 300 000 korisnika (uključujući i BiH, CG, MKD, i mts doo) a sada kaže da su kupovinom Total TV (samo Srbija, nisu kupili TTV u regionu i Evropi) i Net TV Plus dobili 300 000 korisnika, što znači da m:SAT ima više korisnika i da je realno očekivati seljenje na Astru, Telekom je kupio samo Total TV u Srbiji, a m:SAT je rasprostranjen i u regionu pa ima više korisnika

koliko sam razumeo zvanična obaveštenja iz sredine februara, Telekomu je prodat ceo EON SAT zajedno sa Nettv+

Izgleda da EON SAT BH i CG nisu prodati MTSu.

Korisnici Net TV su već prvog dana ostali bez N1 i Nova S.

Na EON Sat, seckaju svi novi m:sat kanali......na EON aplikaciji (mob i racunar) rade odlicno.
Nekad seckaju duze, nekad samo trznu.

Znači pitanje je dana kada se gase N1 i Nova za TotalTV ili Msat kako ce se zvati sada.

Meni je Total tv ovim preuzimanjem od strane MTS-a postao suvišan jer sve kanale imam preko drugog kablovskog distributera... da li postoji mogućnost raskida ugovora ?

Kad budu ukinuli kanale iz ponude, onda da.

Pojedini Pinkovi filmski kanali mi rade, pink action i thriller i jos pojedini ali vecina filmski ne, tipa comedy, premium. Jel i kod vas isti scenario. Meni istice ugovor za par dana pa da vidim, sta mi je ciniti

Mozda je zbog paketa koji si imao, ja recimo dok sam imao total tv, nisam imao pinkove filmske kanale.

Da li su uklonili neke kanale poput CineStar, Nova Max, Nova Series, Cinemania, LR, GRAND i Nove i N1 iz regiona?

Nisu nista dirali za sada, sve je i dalje u ponudi na Totalu i EON-u

Nazad
Vrh Dno