Kako rade Arene danas?Jel vam prekida ton na Arenama na svakih nekoliko sekundi?
Kako rade Arene danas?Jel vam prekida ton na Arenama na svakih nekoliko sekundi?
Ja nemam problem sa zvukom ali slika često prekida.Isto, očajno.
Znači svih ovih dana slika na Arenama i ostalim telekom kanalima nije ni jednom secnula?Meni stvarno sve radi bez problema, izgleda da sam ja izuzetak![]()
I na Superstaru je znala slika da secne par puta u toku gledanja filma.Iskreno pored Arena jedino mozda sto sam pogledao od telekomovih kanala je Superstar ali stvarno bilo kakvo seckanje i smetnje nisam primetio
Meni je tako bilo par dana još par dana pre ovog aptejda. Doduše, nisam dugo vremena skenirao tako da ne mogu tačno da tvrdim šta i kako.Zanimljivo da nakon mts updejta skeniranje FTA kanala zaista nalazi samo FTA kanale, tj. ne očitava ceo transponder kao što je radilo ranije. Tehnički to je ispravno, ali prosto zanimljivost.
U nekom intervjuu u februaru 2024 je Lučić rekao da je m:SAT TV dostigao 300 000 korisnika (uključujući i BiH, CG, MKD, i mts doo) a sada kaže da su kupovinom Total TV (samo Srbija, nisu kupili TTV u regionu i Evropi) i Net TV Plus dobili 300 000 korisnika, što znači da m:SAT ima više korisnika i da je realno očekivati seljenje na Astru, Telekom je kupio samo Total TV u Srbiji, a m:SAT je rasprostranjen i u regionu pa ima više korisnikaMnogo vise korisnika ima tj imao je Total od MTS sata, tako da verujem da ce se ipak odluciti za Eutelsat 16e
Ipak je tu solidan broj korisnika i iz Srbije ali i regiona pre svega BIH.
To je sajt SBB .rs, nigde na Telemach sajtovima iz CG, BiH, HR, SLO nije objavljeno da je njihov TTV prodat Telekomu
Kod mene je padala kiša susnežica , sigurno je zbog togaZnači svih ovih dana slika na Arenama i ostalim telekom kanalima nije ni jednom secnula?
Nije zbog toga. Kod mene lepo vreme, signala ima dovoljno, ali seckaju....Najvise gledam Arene i superstar.Kod mene je padala kiša susnežica , sigurno je zbog toga
Kod mene rade svi.Pojedini Pinkovi filmski kanali mi rade, pink action i thriller i jos pojedini ali vecina filmski ne, tipa comedy, premium. Jel i kod vas isti scenario. Meni istice ugovor za par dana pa da vidim, sta mi je ciniti
Meni su filmski Pinkovi otključani svi.Mozda je zbog paketa koji si imao, ja recimo dok sam imao total tv, nisam imao pinkove filmske kanale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari