Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Problem je verovatno i u tome što nemaju dozvolu REM-a za emitovanje, a kako savet REM-a ne postoji, nema ni ko da izda dozvole.

Nije mi pri ruci EON app, ako su tu i dalje samo Arene umesto SK a bez MTS kanala onda je verovatno jasno da je ovo samo prelazno i privremeno rešenje dok i zvanično TTV ne postane MSAT tako da dok radi radi. Isto kao i što još postoje kanali UM od broja 278 pa na dalje.

Čini mi se da je bilo reči da će do juna sav ovaj proces tranzicije biti završen. Daj bože da nije tako ali...

Nije mi pri ruci EON app, ako su tu i dalje samo Arene umesto SK a bez MTS kanala onda je verovatno jasno da je ovo samo prelazno i privremeno rešenje dok i zvanično TTV ne postane MSAT tako da dok radi radi. Isto kao i što još postoje kanali UM od broja 278 pa na dalje.

Čini mi se da je bilo reči da će do juna sav ovaj proces tranzicije biti završen. Daj bože da nije tako ali...
Samo Arene su sad, nema više SK, bar na ovoj EON koju koristim preko TotalTV naloga. Nisu dodavali ništa od toksičnih sadržaja koliko vidim.

Isti slucaj, na EON-u preko Total TV samo vidim da su Arene ubacene za sada.

Gledao sam Superstar i Balkan Trip kanale danas preko Totala seckaju isto kao na Irisu.

Nadam se samo da ce sbb odnosno mts najaviti ukidanje n1 i nove s pa da raskinemo ugovore bez placanja penala.

Mislim da ovaj naš san o kanalima UG ubrzo postaje ružna java, da su ovo samo trenutno pustili dok TTV ne postane skroz MSAT sa ili bez menjanja opreme a i dok Yettel kao ekskluzivni distributer kanala UG ne pusti pomenute kanale na svojoj platformi. Takvih je najava bilo još od polovine februara kada je obelodanjena kupovina TTV i to sa "viših" instanci. Jedino ako se u međuvremenu nije nešto epohalno desilo ali teško. Pominje se neki početak juna kao taj rok ili recimo tokom tog meseca.

A vidimo i da je EON trenutno bez MTS kanala, ubacili AS umesto SK čisto radi reda, nemaju nameru da svoje kanale ubacuju u EON jer će sigurno u neko skorije vreme i da to gase.

Ja imam Total TV i EON u paketu ali nisu ubacili Arene na EON-u, samo na satelitu. Na sajtu SBB pise "TOTAL TV Extra" paket.

Naravno da neće biti United Media kanala, Total TV korisnici se prebacuju na m:SAT platformu, a navedeni kanali će prestati sa emitovanjem kada se završi prelazni period, a United Media je potpisala ugovor o ekskluzivitetu sa e&PPF (Yettel i SBB) tako da svakako korisnici Total TV kada se budu u potpunosti migrirali na m:SAT Telekoma Srbija neće imati te kanale jer Telekom Srbija nema pravo prenosa navedenih kanala

Samo se nadam da će biti moguće raskinuti ugovor sa njima a i ako ne bude moglo proći će i tih godinu dana dok još traje ugovor.

Gomila Totalovaca će ih otkačiti, odnosno svi oni koji imaju neku drugu opciju odnosno alternativu.

Ja imam Total TV i EON u paketu ali nisu ubacili Arene na EON-u, samo na satelitu. Na sajtu SBB pise "TOTAL TV Extra" paket.
Neko od kolega je pisao vec, na EON-u napravi samo novi korisnicni profil i azurirace se kanali.

Uzimali su i ljudi koji primera radi imali MTS Iris TV ili boks pakete sa netom pa im trebao Total zbog SK ili N1, Nova S i sad faktički treba da plaćaju dva puta za istu uslugu.

Naravno da su takvi primeri u debeloj manjini ali nije da ih nema.

I ja sam jedan od njih, trebao mi je zbog Sport Kluba a ne zbog N1 i Nove, ali nema mnogo takvih korisnika koji su imali dva provajdera tako da ne verujem da će ih gomila otkačiti, a ko hoće da gleda UM kanale može da uzme Yettel TV bez optičkog interneta ili EON van mreže, a N1 može besplatno da gleda na sajtu

Da li neko moze da potvrdi kome mi, korisnici Total TV-a, kojima je istekla ugovorna obaveza trebamo da saljemo zahtev za raskid ugovora? Ako sam dobro shvatio, dok nas ne prebace zvanicno na m:Sat ta pitanja resava SBB? I dalje na SBB sajtu stizu racuni.

Najbolje zovi SBB pa vidi, niko odavde ti ne može dati preciznu informaciju u svoj ovoj zbrci. Rekli su da je broj 19955 namenjen za kontakt dok traje ovaj prelazni period.

Ako ti je ugovorna obaveza istekla a imaš neku alternativu ni čas ne čekaj nego odjavljuj :D

Da li neko moze da potvrdi kome mi, korisnici Total TV-a, kojima je istekla ugovorna obaveza trebamo da saljemo zahtev za raskid ugovora? Ako sam dobro shvatio, dok nas ne prebace zvanicno na m:Sat ta pitanja resava SBB? I dalje na SBB sajtu stizu racuni.
Tako je. SBB je još uvek pravno nadležan za Total, dok je Telekom samo u postupku preuzimanja obaveza.

Uzimali su i ljudi koji primera radi imali MTS Iris TV ili boks pakete sa netom pa im trebao Total zbog SK ili N1, Nova S i sad faktički treba da plaćaju dva puta za istu uslugu.

Ja sam 20 godina imao IPTV i ADSL (Box 4) pa mi je nekad u februaru istekao ugovor i nisam ga produzio zbog divljanja cena. Cena je dosla do 6200 dinara.
Mesec dana sam lupao glavu sta sad da radim sto se tice televizije pa aj na rizik da uzmem Total znajuci da je prodat Telekomu.
Sto se tice interneta koristim Yettelov preko Total Data za telefon, dvs televizora i kompjuter.

Uz Total TV, ko je koristio i Adsl imao je jako povoljno dodatak za samo 100 dinara - Ubrzaj Net.
Ako su postojali tenički uslovi prebacivali su te na VDSL 50.
E sad vidim da uz Mts sat nude internet samo od 20 mb/s.
Ne verujem da će taj dodatak ostaviti.

Vrh Dno