Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Meni sad nije jasno kome da saljem zahtev za raskid ugovora, Telekomu ili SBB-u?

Prethodnih dana vidim na SBB nalogu da su svi racuni placeni, a evo danas udjem i vidim da je stigao novi racun za mart, ali sad pise da racun za februar nije placen. Ja stvarno ne razumem kakav je ovo cirkus, stvarno krajnje neozbiljno.

I kod mene piše da februar neplaćen, ne brini, izgleda da je to neki bug ;) a pisalo da je plaćen naravno. Elem, zovi ovaj broj što su ostavili za sve informacije 19955 pa vidi tu za raskid i tako to.

@peja ni na jednom broju, neće biti dostupni.

Telekom Srbija nije sklopio ugovor o distribuciji United Media kanala na svojim platformama: Iris, Move, Supernova, msat (i Total TV msat), mtel NetTv Plus.
Takođe Telekom Srbija nije sklopio ugovor o korišćenju EON platforme sa United Cloud-om, tako da ne vidim osnov da korisnici Total TV msat usluge uopšte imaju EON u bilo kom obliku.

@peja ni na jednom broju, neće biti dostupni.

Telekom Srbija nije sklopio ugovor o distribuciji United Media kanala na svojim platformama: Iris, Move, Supernova, msat (i Total TV msat), mtel NetTv Plus.
Takođe Telekom Srbija nije sklopio ugovor o korišćenju EON platforme sa United Cloud-om, tako da ne vidim osnov da korisnici Total TV msat usluge uopšte imaju EON u bilo kom obliku.
To i pretpostavljam, jedino ako postoji neki ugovor još uvek aktuelan o emitovanju UM kanala na satelitskoj platformi možda će opstati neko vreme.
Ovo EON preko mob/tablet/kompa za korisnike satelitske očekujem svakako da će prvo da ukinu.

Na NetTV Plus u 18:15 isključili UM kanale.

1743619287447.png

NetTVPlus stanje...
OD UG kanala su ostali Grandovi, Cinemania, IDJ, Pikaboo, Nova HR .

Ja samo to i čekam pošto imam Supernovu i Total. Sad to dođe isto.

Saljes ga SBBu jer si sa njima sklopio ugovor. Ako od sutra budu ukinuti N1 i Nova S i ja cu raskinuti ugovor i preci u Yettel.
Ako je potvrđena transakcija onda će pre biti da raskid ide ka novom vlasniku, a znajući kako MTS radi kad prvi put nešto treba urade - to će biti jedno mučno iskustvo. Ne pitajte kako znam. SBB nema više ništa sa ex TotalTV.

Neverovatno kojom brzinom je sve ovo odrađeno. Ujutru objavljeno, evo ni 12h kasnije TotalTV stranica redirektuje na mts.rs

Idemo do kraja sa raskidom bilo da ukinu kanale ili EON. Stay tunned.

@kroki011 obavestili su na vreme da je prodato Telekomu. to beše tokom prve polovine februara

@leethium misliš oko 6 sedmica a ne 12h

Jesu, istina, ali trebali su da najave bar 10 dana ranije kada će tačno biti, ovako objavili kad je već gotovo. Sigurno su znali ranije, nisu danas saznali da je gotovo.

Idemo do kraja sa raskidom bilo da ukinu kanale ili EON. Stay tunned.
Ista situacija kao i Suprenovom. Bice i EON platforme i UM kanala, samo sto ce biti izlistani prvo lelekomovi kanali. Posle nekog vremena (mesec -dva) ce sigurno da naprave "upgrade" na Iris ili Move softver.
Zato lepo pravac Lelekom i raskidajte ugovore kome ne odogovaraju kanali. Sbb ima i EON van mreze...

@Sasa012 postoji jedna velika razlika sa SN i sad.

2018. Supernova:
1. Telekom Srbija je kupio Kopernikus
2. Telekom Srbija je kupio RV
3. Kopernikus i RV su ostali da postoje kao pravna lica.
4. Svi ugovori o distribuciji kanala su ostali da važe do njihovog isteka
5. Tek nakon svega toga je Telekom integrisao ova odvojena pravna lica u sebe.

2025. Total TV (EON SAT):
1. SBB nije izdvojio Total TV kao posebno pravno lice
2. Telekom nije kupio firmu
3. Telekom je preuzeo samo korisnike TTV
4. Telekom nema prava za distribuciju kanala UG jer nije kupio firmu koja ima prava za distribuciju UG kanala
5. Telekom nema prava na korišćenje EON platforme.

Videćemo... kolko ujutru.

@kroki011 obavestili su na vreme da je prodato Telekomu. to beše tokom prve polovine februara

@leethium misliš oko 6 sedmica a ne 12h
Koliko se sećam kad sam proveravao pre dve-tri nedelje sajt je uredno preusmeravao na EON Sat ponudu.

Ovde pričamo da je danas objavljena zvanična finalizacija posla, dakle od danas ta prodaja ima efekta.

Ja ih imam sve na TTV receiveru, ali kroz ručno skeniranje.

Noćas će ih ulistati i oni. Na satelitu su već aktivne.

A šta je se adsl internetom koji je išao uz Total?
Verovatno ce uraditi migraciju na Telekom VDSL gde postoje uslovi, s obzirom da već postoje BOX m:SAT + Fiksna linija + DSL
Zanimljivo da je MTS toliko "zainteresovan" za dobrobit svojih postojećih korisnika da nema najave dodavanja Arena SK kanala na 23.5, za mSat platformu
Koji su to Arena SK kanali? Postojeći m:SAT korisnici već imaju i Arena Premium i obične Arena Sport kanale, a SK prestaje da postoji

Nazad
Vrh Dno