Nemam ni ja Discovery. Na EON aplikaciji imam Discovery i Sport Klub.Nema Discovery ili ja ne mogu da nađem...za Animal planet nije ni čudo pošto ga je MTS izbacio i iz Iris ali na tom istom Irisu ima još uvek Discovery.
Mozda ce biti dostupan opet ali na 142 kanalu.Animal planet je ipak na broju 328. Sve je istumbano ali Discovery izgleda nema.
daPošto ništa nisu menjali u Eon aplikaciji za nas ex Totalovce da li to znači njeno skoro gašenje
Arena SK kanali su pet novih kanala i kao takve ih nalazi skeniranje transpondera na Eutelsatu. Trenutno su baš tako obeleženi i u samom logou imaju taj SK dodatak. Pretpostavka je da je to zamena za 5 ugašenih SK kanala/Nova Sport na satelitu.Verovatno ce uraditi migraciju na Telekom VDSL gde postoje uslovi, s obzirom da već postoje BOX m:SAT + Fiksna linija + DSL
Koji su to Arena SK kanali? Postojeći m:SAT korisnici već imaju i Arena Premium i obične Arena Sport kanale, a SK prestaje da postoji
Ne znam koji su to kanali, uglavnom m:SAT korisnici neće dobiti ništa manje od Total TV korisnika. Sadržaj sa Sport Kluba prelazi na postojeće Arena kanale, a ako nekad dodaju nove Arene, biće ih i na m:SATArena SK kanali su pet novih kanala i kao takve ih nalazi skeniranje transpondera na Eutelsatu. Trenutno su baš tako obeleženi i u samom logou imaju taj SK dodatak. Pretpostavka je da je to zamena za 5 ugašenih SK kanala/Nova Sport na satelitu.
Hm, ne treba da biraš Auto Scan. Kod mene plavim tasterom biraš pretragu samo unetog transponderaIzgleda samo moj risiver ne može da skenira custom transpondere 🙄
Pa sad sam objasnio, rezervisani su ali nisu zvanično uključeni noćašnjim updejtom liste kanala. Postoje na Eutelsat 16 Satelitu, nalaze se ručnim skeniranjem transpondera na kojima su i ostale Arene (zvanično u ponudi)Ne znam koji su to kanali, uglavnom m:SAT korisnici neće dobiti ništa manje od Total TV korisnika. Sadržaj sa Sport Kluba prelazi na postojeće Arena kanale, a ako nekad dodaju nove Arene, biće ih i na m:SAT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari