Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Za sada su tu i Nova S i N1 na brojevima 278-279 kao i ostali kanali iz UM.

Arene sve u HD ali Arena 1x2 u SD a tu će ići recimo raznorazni multiprenosi.

Pojavilo mi se na samoj televiziji bez da sam išta radio...za sada su tu bukvalno svi kanali iz UM, napisah baš danas da je moguće da i ostanu na Totalu dok se ne završi sav ovaj proces ali bilo je i priča da ih nećemo imati od noćas. To izgleda niko živ ne zna.

Na EON nalogu na kompu još sve po starom.

RTV 2 mi ne otvara, crn ekran, radio je do sada a RTV je na poziciji 3. Sve ostalo koliko vidim radi, tj. paketi koje sam imao na EON SAT rade u punom obimu.

Ja lepo pitao gde će biti N1 i NS i na kraju dobio odgovor.:) Nije mi pri ruci TTV da sam tražim.
Kod mene radi RTV2 (EON).

Svaka čast, imao si dobar info, ma neka su i na kraju samo da ih ima...ali videćemo dokle, kako, šta...

Info sa drugog foruma,Nova S i N1 lete 100% sa TTV. E sad mene zanima da li to znaci da ce otici i sa EON-a posto imam njihov EON app na Tv kao dodatni nalog zbog TTV?

Pre će biti da će ti otići cela Eon app.

TTV je kupio Telekom, a SBB je kupio Yettel.
NE verujem da je Telekom obezbedio Eon mobilnu app za svoje korisnike...

Verovatno će TTV korisnici u zamenu dobiti MTSovu mobilnu aplikaciju.

Animal planet je ipak na broju 328. Sve je istumbano ali Discovery izgleda nema.

Pošto ništa nisu menjali u Eon aplikaciji za nas ex Totalovce da li to znači njeno skoro gašenje

Samo se pitam ako nekim slučajem ostanu i ovi svi TTV kanali (računajući UM) + MTS koliko će sve ovo da košta :ROFLMAO:

Plaćam 1745 + 200 za drugi risiver a ne smem ni da pomislim na koliko će sve ovo da izađe :ROFLMAO:

… ne znam šta bi im sve rekao… dobro nisu i parental control stavili…

Ima li neko insajdersku informaciju šta će se dešavati sa EON aplikacijom za mobilne telefone za korisnike total tv-a (dođe mu kao EON van mreže), trenutno vidim Arene, kao i N1 i Novu S, ali SK kanala više nema...

Verovatno ce uraditi migraciju na Telekom VDSL gde postoje uslovi, s obzirom da već postoje BOX m:SAT + Fiksna linija + DSL

Koji su to Arena SK kanali? Postojeći m:SAT korisnici već imaju i Arena Premium i obične Arena Sport kanale, a SK prestaje da postoji
Arena SK kanali su pet novih kanala i kao takve ih nalazi skeniranje transpondera na Eutelsatu. Trenutno su baš tako obeleženi i u samom logou imaju taj SK dodatak. Pretpostavka je da je to zamena za 5 ugašenih SK kanala/Nova Sport na satelitu.

Arena SK kanali su pet novih kanala i kao takve ih nalazi skeniranje transpondera na Eutelsatu. Trenutno su baš tako obeleženi i u samom logou imaju taj SK dodatak. Pretpostavka je da je to zamena za 5 ugašenih SK kanala/Nova Sport na satelitu.
Ne znam koji su to kanali, uglavnom m:SAT korisnici neće dobiti ništa manje od Total TV korisnika. Sadržaj sa Sport Kluba prelazi na postojeće Arena kanale, a ako nekad dodaju nove Arene, biće ih i na m:SAT

Izgleda samo moj risiver ne može da skenira custom transpondere 🙄
Hm, ne treba da biraš Auto Scan. Kod mene plavim tasterom biraš pretragu samo unetog transpondera
Ne znam koji su to kanali, uglavnom m:SAT korisnici neće dobiti ništa manje od Total TV korisnika. Sadržaj sa Sport Kluba prelazi na postojeće Arena kanale, a ako nekad dodaju nove Arene, biće ih i na m:SAT
Pa sad sam objasnio, rezervisani su ali nisu zvanično uključeni noćašnjim updejtom liste kanala. Postoje na Eutelsat 16 Satelitu, nalaze se ručnim skeniranjem transpondera na kojima su i ostale Arene (zvanično u ponudi)

Nazad
Vrh Dno