A ok, ništa ne propuštaš u suštiniNemam ja opciju da unosim custom frekvencije.
A ok, ništa ne propuštaš u suštiniNemam ja opciju da unosim custom frekvencije.
Samo Arene su sad, nema više SK, bar na ovoj EON koju koristim preko TotalTV naloga. Nisu dodavali ništa od toksičnih sadržaja koliko vidim.Nije mi pri ruci EON app, ako su tu i dalje samo Arene umesto SK a bez MTS kanala onda je verovatno jasno da je ovo samo prelazno i privremeno rešenje dok i zvanično TTV ne postane MSAT tako da dok radi radi. Isto kao i što još postoje kanali UM od broja 278 pa na dalje.
Čini mi se da je bilo reči da će do juna sav ovaj proces tranzicije biti završen. Daj bože da nije tako ali...
Spektakl, ovo im nije odgovor na to što si pitaoSBB odgovor za EON aplikaciju preko Total TVa.
Ili:Ko je napolju može preko Adria Telekom-a da gleda N1 i NovaS.
Neko od kolega je pisao vec, na EON-u napravi samo novi korisnicni profil i azurirace se kanali.Ja imam Total TV i EON u paketu ali nisu ubacili Arene na EON-u, samo na satelitu. Na sajtu SBB pise "TOTAL TV Extra" paket.
Satelitsku televiziju obicno uzimaju ljudi koji nemaju alternativuGomila Totalovaca će ih otkačiti, odnosno svi oni koji imaju neku drugu opciju odnosno alalternativu.
Može i kod nas ko ima VPN, samo se odabere bilo koja druga zemlja sem Srbije!Ili:
![]()
Gledajte N1 i NovaS uživo | Najnovije vesti i događaji
Pratite najnovije vesti i događaje uživo na N1 i NovaS. Uživajte u kvalitetnom emitovanju i budite u toku sa svime što se dešava.n1nova.live
I ja sam jedan od njih, trebao mi je zbog Sport Kluba a ne zbog N1 i Nove, ali nema mnogo takvih korisnika koji su imali dva provajdera tako da ne verujem da će ih gomila otkačiti, a ko hoće da gleda UM kanale može da uzme Yettel TV bez optičkog interneta ili EON van mreže, a N1 može besplatno da gleda na sajtuNaravno da su takvi primeri u debeloj manjini ali nije da ih nema.
mislim da ne moze pisali su ovde https://x.com/UBKEFEKTIVA/status/1907674132117913610Samo se nadam da će biti moguće raskinuti ugovor sa njima a i ako ne bude moglo proći će i tih godinu dana dok još traje ugovor.
Gomila Totalovaca će ih otkačiti, odnosno svi oni koji imaju neku drugu opciju odnosno alternativu.
Tako je. SBB je još uvek pravno nadležan za Total, dok je Telekom samo u postupku preuzimanja obaveza.Da li neko moze da potvrdi kome mi, korisnici Total TV-a, kojima je istekla ugovorna obaveza trebamo da saljemo zahtev za raskid ugovora? Ako sam dobro shvatio, dok nas ne prebace zvanicno na m:Sat ta pitanja resava SBB? I dalje na SBB sajtu stizu racuni.
Ja sam 20 godina imao IPTV i ADSL (Box 4) pa mi je nekad u februaru istekao ugovor i nisam ga produzio zbog divljanja cena. Cena je dosla do 6200 dinara.Uzimali su i ljudi koji primera radi imali MTS Iris TV ili boks pakete sa netom pa im trebao Total zbog SK ili N1, Nova S i sad faktički treba da plaćaju dva puta za istu uslugu.
Naravno da su takvi primeri u debeloj manjini ali nije da ih nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari