Za telefon da otplatim nije problem. To sam svestan da moram otplatiti i otplaticu.Ugovornu obavezu nisi sigurno potpisao na 3, pošto je zakonom o elektronskim komunikacijama iz 2023. ograničeno da traje na dve, inače je ništavan.
To već moraš da namiriš trošak, smatra se terminalnom opremom.
Po Zakonu o elektronskim komunikacijama, ("Sl. glasnik RS", br. 35/2023) od 29.04.2023:Ako znas po kojem je to zakonu ugovor od 3 godine nistavan?
Član 129 stav 1
Period važenja ugovorne obaveze koji pružalac javno dostupne elektronske komunikacione usluge, osim pružaoca komunikacione usluge između lica koja nije zasnovana na korišćenju numeracije i pružaoca usluga komunikacije između mašina zaključuje sa potrošačem na određeno vreme, ne može biti duži od 24 meseca.
Hahahahha, odličan vic…Ajde bar imate irisGO/Iris SMART, jer od koga je, pravo je čudo da su i to ponudili.
Do početka naplate se nadam se konačno rastajemo.Kao gest dobrodošlice neće nam naplatiti april mesec
![]()
Telekom Srbija u potpunosti preuzeo Total TV
Korisnici Total TV dobijaju istu ponudu kanala kao m:SAT TV, koja će tokom aprila biti besplatna.mts.rs
Mislim da se piše Cinestar *Nema ni Sinestar.
Ja nemam N1 niti Novu.Ja i dalje imam sve kanale na totalu.
Ja i dalje imam sve kanale na totalu.
Kako imašJa i dalje imam sve kanale na totalu.
Kako misliš ponovo, je li ti bilo izgašeno noćas ili jutros ? Meni nije uopšte još izgašeno ali kanali na TTV naravno noćas obrisani.Mozda ne bih trebao da pisem (prizivam baksuz) al' ajde... ponovo mi radi EON app iz total tv-a. Ne znam sta se desava ali mi se svidja.![]()
Pickbox TV i Cinestar ActionKoji kanali su bili na 318, 323 pozicijama preko Totala?
Kod mene ne radi od ponoći na risiver-u a radi eon app tu imam sve kanaleImam i N1 i Novu, a i eon app radi
Evo rasporeda koji je važio do juče:Koji kanali su bili na 318, 323 pozicijama preko Totala?
ni caletovi user and sifra ne rade..... los pocetak.Nije im "proradilo" to sa kredencijalima.
Dobro došli u MTS![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari