Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Možete li da pristupite sa ovim parametrima, to mi napišite :D

Imam i ja Iris go preko boks paketa nego me čisto zanima ima li ovde nekih kanala koji su mi nedostupni preko tog drugog Iris go naloga jer nisam u boksu pretplaćen na njih.

Valda je izbor kanala u skladu sa paketom? Tako je bilo na Totalu,tako je na Eonu.

Ugovornu obavezu nisi sigurno potpisao na 3, pošto je zakonom o elektronskim komunikacijama iz 2023. ograničeno da traje na dve, inače je ništavan.

To već moraš da namiriš trošak, smatra se terminalnom opremom.
Za telefon da otplatim nije problem. To sam svestan da moram otplatiti i otplaticu.

Ako znas po kojem je to zakonu ugovor od 3 godine nistavan?

Ako znas po kojem je to zakonu ugovor od 3 godine nistavan?
Po Zakonu o elektronskim komunikacijama, ("Sl. glasnik RS", br. 35/2023) od 29.04.2023:
Član 129 stav 1

Period važenja ugovorne obaveze koji pružalac javno dostupne elektronske komunikacione usluge, osim pružaoca komunikacione usluge između lica koja nije zasnovana na korišćenju numeracije i pružaoca usluga komunikacije između mašina zaključuje sa potrošačem na određeno vreme, ne može biti duži od 24 meseca.

Dobio istu poruku kao i dosta vas ali nema sanse da pristupim sa ovim podacima iz poruke...Uvek pograsno korisnicko ime ili lozinka

UG sada, suprotno svemu dosad objavljenom i rečenom, tvrdi da je Emiraćanima i Česima prodao ceo SBB s Total TV-om, a da su oni preprodali Total TV Telekomu.

Mozda ne bih trebao da pisem (prizivam baksuz) al' ajde... ponovo mi radi EON app iz total tv-a. Ne znam sta se desava ali mi se svidja. :p

Stvar je mnogo jednostavna.

United Media nije prodata, SBB jeste.
United Media je prodala prava na sportske prenose Areni.

SBB je prodat praktično dvema stranama.

Deo SBB-a koji uključuje fiksnu pristupnu mrežu, cloud servise, data centre u Srbiji, prenosne trase itd prodat je e&PPF Telekomu (konzorcijumu Etisalata i PPF grupe).
Korisnička baza EON SAT / Total TV i NetTV Plus je prodata Telekomu Srbije.

Znamo da je Telekom za Total TV / EON SAT i sportska prava dao više od 600.000.000€

Ugovor o kupoprodaji sadrži klauzulu ekskluzivnosti medija United Media na mrežama u vlasništvu e&PPF Telekoma. To znači da N1 i Nova S ne mogu biti emitovane kod drugih operatera.

Ta klauzula o ekskluzivnosti emitovanja UM kanala sadrži i obavezu emitovanja UM medija. Da li je to period od dve, tri godine, možda neko drugi zna.

Glavna stvar koja je ovim postignuta je da se vidljivost UM medija smanjila na područja pokrivenosti SBB kablovskom mrežom (i moguće na korisnike Yettel TV). Vidljivost u područjima u kojima ne postoji kvalitetan internet (bar pristojan VDSL preko koga može da radi OTT servis) je ovim "rešena", odnosno kupac Total TV-a je postigao cilj. Do danas je bilo moguće gledati UM kanale praktično svuda i na svakom mestu u Srbiji, što sada više nije slučaj. Bitno je znati da Starlink još nije dostupan u Srbiji zato što im "fali jedan papir", e sad da li je Space X odgovoran za to ili naš regulator zateže, to ne znam.

Telekom Srbija i da hoće (a 99% da neće), upravo zbog ekskluziviteta e&PPF ne može da dobije UM kanale. Jednostavno e&PPF to vidi kao kompetitivnu prednost. Recimo sada može korisnik da uzme internet kod Telekoma a OTT EON kod SBB-a i da ima i Telekom kanale (uključujući i Arene) i UM kanale. To je upravo bio njihov cilj. Cilj Telekoma Srbije svi znamo koji je.
Kao gest dobrodošlice neće nam naplatiti april mesec :ROFLMAO:

Do početka naplate se nadam se konačno rastajemo.

Kanali su još uvek na Eutelsatu. Sad da li su izbrisani iz liste kanala na prijemnicima, to izgleda zavisi od slučaja do slučaja. Kod mene su obrisani.

Mozda ne bih trebao da pisem (prizivam baksuz) al' ajde... ponovo mi radi EON app iz total tv-a. Ne znam sta se desava ali mi se svidja. :p
Kako misliš ponovo, je li ti bilo izgašeno noćas ili jutros ? Meni nije uopšte još izgašeno ali kanali na TTV naravno noćas obrisani.

Edit: sad vidim da ti je eon app prestala sa radom noćas.

Poslednja izmena:
Ja danas bio do MTS-a da podnesem zahtev za raskid, popunio sam tamo zašto hoću i to. Kažu da treba da čekam poziv od nadležnih za to, oni za sada ništa ne znaju u vezi sa tim.

Imam i ja još uvek, ali kapiram da će nestati ubrzo kao što je i ostalima.

Prilozi

• eon-sat-raspored-kanala-4-2025.pdf
    1.5 MB · Pregleda: 27
Obrisan mi post a nije mi bila namera da uvodimo politiku ovde i izvinjavam se .Ono sto je fakat da je Yetel PFF prilikom kupovine sklopio arazman da su N1 I Nova S njihove eksluzive .Zbog toga je danom preuzimanja TOTAL TV Telekom nema vise prava da emituje te kanale .

Ja danas predao zahtev za raskid ugovora u MTS-u, rekoše da će me pozvati.

jel irisgo ne ide preko kompa već samo preko mobilnog?

Nazad
Vrh Dno