Kontaktirao sam člana vrlo brzo, i počeli da se dogovaramo oko zamene, posle nekog vremena ćaskanja odluči da uzme "The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition", igru sam već imao u inventaru i posalo sam je odma, a ja sam dobio key za FarCry 4 za Uplay. Dan-dva kasnije sam probao da aktiviram igru, i nisam mogao, jer je ključ već bio upotrebljen, naravno javio sam da postoji problem, i da meni nije hitno, mogu da sačekam da kontaktira support, i da vidi sa njima o čemu se radi. Dotični član se mnogo puta izvinjavao, i obećavao da će da mi kupi FarCry 4 u slučaju da ovi sa Uplay supporta ne urade ništa, na šta sam ja rekao da nema potrebe za time, FC 4 je skuplji od Skyrim-a, ne želim da bude oštećen na bilo koji način, i da u krajnjem slučaju plati Skyrim. Više puta smo se čuli u medjuvremenu i normalno se dopisivali preko Steama o razmim temama, dok ga nisam u jednom trenuku (mart mesec) pitao šta je bilo sa FC-om, od tad ni traga ni glasa, posle me izbrisao iz prijatelja, takodje ne odgovara na poruke koje sam mu poslao na Bench. U poslednjoj poruci na Benchu sam ga za zamolio da mi plati Skyrim LE (1600din) od toga je prošlo dve nedlje, niti je uplatio niti se javio, a na Steamu me je blokirao. Od samog početka sam bio fer i pošteni veoma strpljiv, tako da mi nije jasno ovakav razvoj dogadjaja. Eto da vam skrenem pažnju da vodite računa kad "trgujete" sa dotičnim članom.
Pogledajte prilog 167798
Pogledajte prilog 167800