Šta je novo?

Tom Clancy’s: The Division [PC]

Meni je ova igra još jedan primer nesaglasja između izvođenja i gejmpleja i elemenata igre. Izvodi se iz trećeg lica; čemu onda milion različitih pucaljki, dodataka, statistika? Razumem sačmaru i automatsku pušku, recimo, ali koja je razlika između više vrsta automatskih pušaka? Niti je jasna, niti se može osetiti, jer se izvodi iz trećeg lica. Da li imam +3% na demidž, +7% ekjuresi, +4% stabiliti, +11% xyz, u toj varijanti postaje potpuno nebitno. Samim tim, ni to grindersko apgrejdovanje nije zanimljivo. Svaka podgrupa oružja deluje isto. Jednostavno, igra je promašena kada je u pitanju gunplay.

evo mi se malo igrali za ovaj vikend i na kraju resili da okacimo na jutjub nase impresije (imate u videu jednog lika koji voli UBI, jednog koji ne i jednog koji je ni tamo ni vamo - mislim da smo pokrili sve :D )

nemojte uzeti za mnogo ozbiljno ovaj video (jer nismo nikakvi profesionalci) ali potrudili smo se da ipak SVE aspekte onoga sto je beta nudila pokrijemo i da budemo krajnje objektivni.

[YOUTUBE]watch?v=Lo1754Df6pQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Cek ti stvarno mislis da ce neko da uzme da gleda 55 minuta vaseg igranja i pricanja???

Vecina ce kao i ja sto sam uradio da klikne na link vidi aha klasicno pro*eravanje da izvines na izrazu i da ugasi video posle 30 sekundi a ja nisam ni toliko izdrzao da pogledam. Mozda ce neko i da krene da gleda ali veruj mi znam da ce da se smori posle 10 min gledanja ili ce nabrzinu da ispremotava snimak i gde si bio sta si radio cesto ce te dobiti komentare dzaba ste krecili.

Poslednja izmena:
Ma jok, ja prvi ne bih :D Al eto ako nekog zanima super detaljna analiza (al koja nije proser*vanje kao sto ti kazes vec je prilicno ozbiljna analiza onoga sta nam je Ubi servirao - bas smo pokrili sve bitne aspekte).

Poslednja izmena:
Iskreno kada sam video prve klipove pomislio sam "nema sanse da ovo bude ovako"
Sad sto vise klipova odgledam sve sam dalje od igranja ovog naslova.
Poglesao sam nesto od ovog vaseg...I sad sam siguran da cu je preskociti.

Meni je ova igra još jedan primer nesaglasja između izvođenja i gejmpleja i elemenata igre. Izvodi se iz trećeg lica; čemu onda milion različitih pucaljki, dodataka, statistika? Razumem sačmaru i automatsku pušku, recimo, ali koja je razlika između više vrsta automatskih pušaka? Niti je jasna, niti se može osetiti, jer se izvodi iz trećeg lica. Da li imam +3% na demidž, +7% ekjuresi, +4% stabiliti, +11% xyz, u toj varijanti postaje potpuno nebitno. Samim tim, ni to grindersko apgrejdovanje nije zanimljivo. Svaka podgrupa oružja deluje isto. Jednostavno, igra je promašena kada je u pitanju gunplay.

moram opet da se dohvatim tvog posta u malom razmaku :) ja sam stekao utisak da je ovo fensi hack and slash sa pucaljkama, ne shuter u kojem je bitan osecaj pucanja iz tandzare :d

Paaa, gotovo da bih se mogao složiti...

Ali onda uporediš Division sa Escape from Tarkov koji je maltene isti koncept, samo iz prvog lica, i obnevidiš od lepote.

wow escape from tarkov :shock::shock: to bih vec mogao da probam :D

Nažalost, za sada se samo kupuje pristup alfi ili beti, a košta poprilično.

^
Kad izlazi ta igrica? Pogledao sam gameplay deluje jako dobro.

evo mi se malo igrali za ovaj vikend i na kraju resili da okacimo na jutjub nase impresije (imate u videu jednog lika koji voli UBI, jednog koji ne i jednog koji je ni tamo ni vamo - mislim da smo pokrili sve :D )

nemojte uzeti za mnogo ozbiljno ovaj video (jer nismo nikakvi profesionalci) ali potrudili smo se da ipak SVE aspekte onoga sto je beta nudila pokrijemo i da budemo krajnje objektivni.

[YOUTUBE]watch?v=Lo1754Df6pQ[/YOUTUBE]

Ovo je skroz OK recenzija/kritika Bete, mozda malo i stroga, ali uvek za svoje pare treba traziti najbolje, sa cim cu uvek da se slozim. Mozda se ne bih slozio sa cinjenicom da ste vrednost igre (bang for the buck) gledali kroz cenu od 60e. Igra je u pretprodaji mogla da se nadje za 30-35e i sigurno ce moci da se nadje za mesec, dva, na nekoj akciji po toj ceni. Ali opet, konacno misljenje da li vredi i 35e treba dati po izlasku igre.

Ubisoft i review NDA :D
Review-ova neće biti ni na dan izlaska igre, jer će novinari dobiti ključeve kad i svi ostali.

Možda se provali da su reciklirali mapu Njujorka za potrebe igre.

Kakav je to review? Nije to opis igre, nego obično benčmarkovanje.

Ladno bih tražio povraćaj novca za igru i + duševni bol, izgubljeno vreme ☺
Sreća pa sam zaobisao ovaj naslov posle one bete koja nije ostavila neki utisak na mene.

Ja sam se baš fino izigrao sinoć. Ovo nisam video - kao u beti, "prolazio" sam kroz ljude kada treba da pristupim nekom laptopu i sl.

Ma ljudi prsli, ladno mi stize mail "Thank you for redeemnig your code" i neki djavo mi kao dodali, a ja nit kupio igru nit sam betu nesto pa igrao. :d

Po meni je igra ista kao Desteny ko je voleo Desteny volece i ovo. Ja sam se recimo sit naigrao Desteny-a tako da će sigurno da mi se svidi :).

Ja sam se baš fino izigrao sinoć. Ovo nisam video - kao u beti, "prolazio" sam kroz ljude kada treba da pristupim nekom laptopu i sl.

Ma mogu i oni da prodju, vec su istripovali da ce ako jedan po jedan pritisnu "F" proci aktivaciju misije pa su oformili red.... :)

Hahahaha, kad sam sinoc video da su napravili red, jedan iza drugog sve uredno, kako bi mogli da pristupe laptopu da pocnu igru UMRO SAM xD

Igra totalno nije u mom fazonu, ali me red odusevio xD

Mene je odusevio onaj na vratima...:d

das 100 evra za igru da stojis u redu :d

Sta smarate, igra nije radila sat vremena na launch-u, pravite frku oko gluposti. Guild Wars 2 nije radio 20 dana prvih kako treba pa nije bilo ovoliko bljuvanja...

Nazad
Vrh Dno