Šta je novo?

Tom Clancy’s: The Division [PC]

I ja sam zadovoljan sa ovim sto sam video,obrnuo sam dve glavne misije i par sporednih...Najvise me je brinula optimizacija(poznavajuci Ubi),ali na mojoj kanti,takodje u medium podesavanjima,odlicno izgleda,a i fercera!Nikada nisam nesto preorder-ovao,ali sada hocu!Hteo sam Hitmena,ali mi se ne svidja to sa epizodama!

Super...znaci isplati se cekati.:D

Po meni beta i ma previse bagova. Ako ovo ne srede u skorije vreme igra nece nikako opravdati ovako visoku cenu.

Posto meni stoji preorder od 24€, mislim da ga necu otkazivati. Da je veca cena razmislio bih.

Jel ima neko problem sa belim ekranom pri pokretanju igre?Negde sam citao da je do konfiguracije,ali sad bas i ne znam .Imam 8gb rama ,vga 7850 1Gb ,intel g3250 ..
Prateci one minimalne zahteve,ispada da su problem procesor i grafika(tj njena memorija),ali neko od vas (gore)rece da pokrece sa istom kao mojom grafikom.Ostaje samo jos procesor..Mada jos nisam naisao na igru koja striktno prati svoje minimalne zahteve ,tako da sumnjam da i ova.

Ne znam, ja vece bagove nisam vidjao sve radi po PS-u :D

@zuke i ja sam pri prvom pokretanju imao problema tj ukocila mi je na loading screen-u posle onog uvodnog filmica, pa sam morao preko taska da je gasim... Sledeci put je sve bilo ok. Tebe zeza proc jer je dual core, ovaj moj suntavi je na 99% tokom celog gameplay kao i graficka koja malo varira sa zauzecem od 60-99%, neki prosek 90% zauzeca...

Ima neka fora i za dual core,samo stonkod mene ne .Probo sam i sa 15.11 beta driverima za grafiku(neko rece da ona resava),kod mene resi beli ekran,ali onda zakuje na onu sliku posle toga :) .Uostalom intel pomalo cudan sa procesorima,posle ovog mog sledeci je neki i3 oko 16 000 rsd :) .Prevelika razlika..

Na g2play pre par meseci.

Steta sto nisam uzeo tada,ali sta je tu je!Hvala!

Ja sam isao logikom da mogu da im ostavim pare, pa ako mi se ne svidi pred izlazak mogu da ih povratim. U svakom slucaju, ne gubim nista a mogu verovatnije bolje da prodjem nego da kupujem pred izlazak.

Pametno razmisljanje,u prednosti si kako god da okrenes!Citam bas komentare na steam-u i niko nije bas odusevljen!Prica je kako kazu veoma kratka,nekih 10-ak sati,a sadrzaj same igre ce biti skoro pa isti kao sada u beti!Nesto mi se moj preorder poljuljao sa ovakvim komentarima!Moram dobro da razmislim!Licno meni se jako svidelo ono sto sam video,ali ako nema nista novo osim onih dark zona,ocekujem zasicenje vrlo brzo!

Ja sam isao logikom da mogu da im ostavim pare, pa ako mi se ne svidi pred izlazak mogu da ih povratim. U svakom slucaju, ne gubim nista a mogu verovatnije bolje da prodjem nego da kupujem pred izlazak.

Da smo svi tako razmiljali sada bi vecina nas imala igru :)

Komentare treba uzeti u obzir, ali ne sasvim... Sta su sve pricali za Unity, a meni je to npr najbolji assassin od dvojke, I jedini za koji sam pljunuo lovu, ili WD isto svi pljuvali al meni je to sasvim dobra igra... Iskreno Division ce biti velika igra, samo bacis pogled na onu mapu i vidis kolika je, I sto slusas ljude koji opet samo nagadjaju, koliko znam developeri nisu rekli koliko ce igra trajati ili jesu? Ili cak sadrzaj koliki ce biti?

Da podelim i ja moje misljenje, beta mi se jako dopala ali samo kao multiplayer dok sam igrao sam drugarom.
Singelplayer me je smorio skroz, sve u svemu tesko da cu da izdvajam pare za ovu igricu posto zbog radnog vremena tesko da se mogu ukolopiti sa nekim da igramo zajedno.

[YOUTUBE]X_A9nO-off0[/YOUTUBE]

I na kraju,jel se moze igrati kao singleplayer,ono tipa da solo przim kampanju?

@Starac

hahah ovaj lik je odvalio. A u pravu je , jedno te isto napucavanje, i lako je .... A ima dugacak staz u igranju tako da, ne vredi ovo 60e....

@Starac

hahah ovaj lik je odvalio. A u pravu je , jedno te isto napucavanje, i lako je .... A ima dugacak staz u igranju tako da, ne vredi ovo 60e....

Kome vredi vredi kome ne vredi čekaće da pojeftini....iskreno ni jedna igra ne vredi 60e ali na žalost to je sada cena igara (ko hoće da se igra sada moarće da ispljune te pare), a posle kažu inflacije nema i da pre nekih desetak godina AAA igre za PC su koštale 40e....očekujem da će za par godina da doguraju do 65-70...

A ima dugacak staz u igranju tako da, ne vredi ovo 60e....
Imam i ja dugacak staz u igranju,tako da bi iskoristio ovu temu i savetovao da zaobidjete Witcher 3,jedno te isto macevanje,i lako je!Takodje ne volim Dotu,LoL,Starcraft(prvi i drugi deo),ali volim Diablo 3 i njega obavezno uzmite,jer eto imam puno iskustva u igrama!E tako...:D

@Starac

Ma on je p*z*a u zadnje vrijeme postao, jer sada to radi za lovu. Medjutim ponekad se slazem s njim.

Imam i ja dugacak staz u igranju,tako da bi iskoristio ovu temu i savetovao da zaobidjete Witcher 3,jedno te isto macevanje,i lako je!Takodje ne volim Dotu,LoL,Starcraft(prvi i drugi deo),ali volim Diablo 3 i njega obavezno uzmite,jer eto imam puno iskustva u igrama!E tako...:D
The Division ne moze se poredi s tim igrama, i ovde se ne radi o volim/ne volim igru, kupi nemoj da kupis jer ja imam dug staz, jednostavno napucavanje bez svrhe, sakrijese se iz kola i vidis ih sve i ubijes ih sve i opet isto. Da se razumemo ja sam se ponadao da The Divison nudi nesto, nudi napucavanje koje ce brzo dosaditi, jer u srzi je siromasan sadrzaj. Tako da je tvorac videa poprilicno upravu. Ima nekoh cool stvari u igri (zvuk, grafika, okolina, fizika) al poenta je napucavanje koje nema izazov neki poseban...
ME3 npr. isto ima napucavanje al eto mozes je igrati godinama da ne dosadi... E tako....

Poslednja izmena:
Samo izbaci kraj ME3 iz jednacine... Ta abominacija ubija u pojam.

The Divison jedino , mozda multi PvsP nudi vise , jer kad i drugi lik moze da se sakrije iza kola npr. i da vidi sve pozicije drugih mozda mora da se korisit taktika, SP je smesno,

@Wuk
Nisi razumeosta sam napisao,to je bila vise ironija na te tkz. "poznavaoce igara".Mislim,cega poznavaoc?Mog licnog ukusa?Mozda sam lose protumacio tvoj post,ali mi je bilo smesno kada si napisao da je covek upravu samo zato sto ima dug staz u igranju video igara!Ispada da smo svi komplet maloumni dok nam poznati stream-iri ne "otvore oci" i saopste nam sta mi ustvari treba da volimo ili ne!To bi bilo isto kada bi neko komentarisao o ishrani,kako se treba obuci,gde treba izlaziti,kakve devojke treba da volimo itd..!Neko ce provesti stotine sati igrajuci ovo,a neko nece sastaviti ni dva sata!

Poslednja izmena:
Vole ljudi da vide sematski prikaz opterecenja lakta kod rafalne paljbe pa to ti je.
Da vidis gde su ti protivnici i odakle dolazi paljba je toliko nabuloza...sav taj MP fazon CS-a.
Ustvari kada pogledas sve je to ustvari CS samo upeglani i graficki doterani,

Deluje zanimljivo nego...deluje u napucavanju sarzer po coveku. Kao s vampirima da se upucava.

Vrh Dno