Šta je novo?

Tom Clancy’s: The Division [PC]

Sta ja znam,meni nekako lezi!Nisam jos igrao DZ,trenutno radim samo main i sporedne misije!Ove glavne igram na hard sa random likovima i svi su bili ok,ali zna da bude bas teske kada si u grupi i to bas frustrirajuce tesko!
Uplay id-blavorba!
@baltam0s
dodao sam te:)

Uplay: Fak3Bl00d (dodao sam te) , sinoc bio sa Shimecom, ekstraktovali par solidnih itema iz Dark Zone. Nije bilo banditski raspolozenih igraca okolo :)

Ja sam poludeo, naleteo na gomilu high level npcova, jedva ih pobio, pola sata se puškarao i krio - i taman da završim još jednog, player protrči ispred mene dok sam pucao i odem rogue. I naravno da sam ubijen u roku od odmah, poludeo sam.

Sta smarate, igra nije radila sat vremena na launch-u, pravite frku oko gluposti. Guild Wars 2 nije radio 20 dana prvih kako treba pa nije bilo ovoliko bljuvanja...

ne pravi niko frku, nego se smejemo zabavno nam :) bas kao sto se i pola interneta smeje na fore i bagove

[YOUTUBE]ngP20kSMipY[/YOUTUBE]

Kako je ovo igrati u Single player-u? Valja li kampanja?

Ako neko poceo skoro i sl, ima vremena preko dana da se poigra neka me pm. Uzeo igru malo pre, veceras planiram da odigram par sati ali kontam u pocetku je ok i solo. Bar da se izdodajemo.

Brate mili, toliko para dajes i na hardver i na igre a brukas se za jednu igru. Vrati coveku sta si uzeo.

Brate mili, toliko para dajes i na hardver i na igre a brukas se za jednu igru. Vrati coveku sta si uzeo.

Offtopic. Nista nisam ja uzeo, covek se sam izleteo pre vremena, objasnjena mu je situacija i onda nije mogao da se strpi nego odvalio po forumu. Da se strpio dobio bi daleko vise, a niko ga nije ni zurio. Sto se mene tice od sada je na ignore, a ako mu je toliko do te igre dacu mu ceo bundle, samo neka otvori temu da se pozali jos malo za 7e. Nadavao sam se igara onima koji imaju razumevanja i ne trce pred rudu, kupio drugu i grafiku na "lepe oci" jer je pomogao kada je trebalo, tako da kada se pojavi problem i nije resiv a "dobra volja" sa druge strane bila pa prosla nisam ja krivac. Nikom korektnom ostao duzan nisam, a trade pre vremena na lepe oci ne smatram "korektnim" u tom smislu, niti je bilo u mojoj moci da mu odmah vratim trade jer su i mene sjebali, a odmah se uhvatio racuna i banke i kukanja po forumu. Isto kao da se ja sada uhvatim i pokazem ni 4 sata gameplay-a u istoj..

Kao sto rekoh iko za mp tu sam dok je jos igra aktuelna.

Poslednja izmena:
Hahaha, ček da li ti pročitao šta si napisao?
Možda si me pobrkao sa nekim, koga si isto tako *****ao o_O
Evo ti tekst, kako je bilo, čisto da znaš o čemu je reč

Kontaktirao sam člana vrlo brzo, i počeli da se dogovaramo oko zamene, posle nekog vremena ćaskanja odluči da uzme "The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition", igru sam već imao u inventaru i posalo sam je odma, a ja sam dobio key za FarCry 4 za Uplay. Dan-dva kasnije sam probao da aktiviram igru, i nisam mogao, jer je ključ već bio upotrebljen, naravno javio sam da postoji problem, i da meni nije hitno, mogu da sačekam da kontaktira support, i da vidi sa njima o čemu se radi. Dotični član se mnogo puta izvinjavao, i obećavao da će da mi kupi FarCry 4 u slučaju da ovi sa Uplay supporta ne urade ništa, na šta sam ja rekao da nema potrebe za time, FC 4 je skuplji od Skyrim-a, ne želim da bude oštećen na bilo koji način, i da u krajnjem slučaju plati Skyrim. Više puta smo se čuli u medjuvremenu i normalno se dopisivali preko Steama o razmim temama, dok ga nisam u jednom trenuku (mart mesec) pitao šta je bilo sa FC-om, od tad ni traga ni glasa, posle me izbrisao iz prijatelja, takodje ne odgovara na poruke koje sam mu poslao na Bench. U poslednjoj poruci na Benchu sam ga za zamolio da mi plati Skyrim LE (1600din) od toga je prošlo dve nedlje, niti je uplatio niti se javio, a na Steamu me je blokirao. Od samog početka sam bio fer i pošteni veoma strpljiv, tako da mi nije jasno ovakav razvoj dogadjaja. Eto da vam skrenem pažnju da vodite računa kad "trgujete" sa dotičnim članom.
Pogledajte prilog 167798
Pogledajte prilog 167800

Kao što vidiš, ja sam onaj, kome si prestao da odgovaraš na poruke(koje su bile o igrama generalno i akvaristici), pa posle nekog vremena, pitao sam te šta je bilo sa igrom, tada si me "unfriend" sa Steam-a + blok o_O
Pa sam ti poslao poruku ovde, pa posle nekog vremena još neku, sa pitanjem šta se dešava i u čemu je problem.
Pa kad je prošlo još vremena,(14.04.2015., sam napravio temu, a ti si Skyrim aktivirao 07.02.2015) onda sam počeo da "kukam po forumu" tj, samo sam upozorio druge kakav si čovek tj prevarant.
Ovo je prvi put, da si se kako god izjasnio povodom nastale situacije, i ja još uvek ne znam, niti razumem zašto si uradio to što jesi.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]CLjjyJegKJI[/YOUTUBE]

Sedmi level tek ali 2 puta igrao jer prvog puta vise testirao. Vec vidim potrebu za grupno igranje.

[YOUTUBE]MTBcuZTPIEk[/YOUTUBE]

Repetativno, dosadno, prosjecno. Drugo nisam ni ocekivao.

Ja za 25h nisam video niti jedan graficki glitch. Iskreno i nije bas to tako kao sto Joe prikazuje da su npc-jevi sundjeri, jednostavno zavisi kakav je gear. Nekad je i headshot dovoljan.

Poslednja izmena:
Na kraju je i Watch Dogs ispao mnogo bolja igra od ove.
Ja jos od kad sam video najavu za Division i video da ce biti online only, radovao sam se samo zbog kvaliteta engine-a, nadam se da ce neko napraviti ljudsku igru od njega.

Damire, ne seri, leba ti. Znajuci tebe, ovu igru neces ni igrati posto si original zadnji put kupio neparne prestupne godine i zato ti nije dobra igra.

Poslednja izmena:
Govori se da je ovo najuspesnija Ubi igra do sada sto se prodaje tice, ubijaju se od para sto je jelte I bio cilj... Nazalost ja nisam uspeo da je kupim dosta su digli cene pred izlazak, ali betu sto sam igrao meni je bila odlicna, pogotovo kada sam igrao sa nekom random ekipom, zaraza od igre ako se uzivis :D

I meni je igra mnogo zabavna, i dalje je igram sa uživanjem.

Pa evo, dve nedelje igram, i to samo čistim single player mapu, tek treba organizovano da uletim u dz.

Govori se da je ovo najuspesnija Ubi igra do sada sto se prodaje tice, ubijaju se od para sto je jelte I bio cilj... Nazalost ja nisam uspeo da je kupim dosta su digli cene pred izlazak, ali betu sto sam igrao meni je bila odlicna, pogotovo kada sam igrao sa nekom random ekipom, zaraza od igre ako se uzivis :D

Problem je što "najuspešnije prodavana" epitet zapravo ne znači puno u današnjoj eri agresivnog digitalnog marketinga kojim se dolazi do miliona ljudi. Omogućeno je da se uzbude i podstaknu na kupovinu grupe do kojih je nekada bilo nenormalno teško doći. Stoga, nije to isto kao i kada npr. neka igra nekog relativno malog tima napravi veliki uspeh, pa to uzmemo kao nekakav indikator kvaliteta. Štaviše, potpuno je normalno da svaka naredna igra još neki period bude najprodavanija u odnosu na ranije. Zapravo, pre vidim izuzetak od tog pravila kada neka etablirana franšiza dramatično promeni stil (npr. Far Cry u Far Cry Primal), nego kada izlazi neka nepoznanica.

Što se mene tiče, Division je tip igre koji me smori posle npr. 7 levea...pa onda opet nakon par dana još 3-5 levela...pa me opet smori pa pauza, pa onda eventualno nastavak. S tim što je meni The Division neprihvatljiv zbog napucavanja; ne podnosim duge razmene vatre sa realnim likovima i, mnogo bitnije, svaki tip oružja mi deluje isto (svaki assault rifle mi deluje isto, svaka sačmara mi deluje isto...) i to onda potire ceo koncept apgrejdovanja tih oružja sa +3% damage, +2.5% precision i ostalim iterativnim apgrejdima. Najzad, tu je osećaj da maltene varam, jer mogu sve lepo da vidim iz zaklona, za šta su developeri osmislili lek u vidu jurišnika koji su bullet-sponge-happy. Neka, hvala.

Poslednja izmena:
Vrh Dno