Šta je novo?

Titanfall

Donekle bi bilo interesantnije da je 48 igraca. Onako, gledam one botove stoji njih 5-6 u nekom prolazu ukopani i ono, ko ce ih prije nafarmat za bodove. Svariti ne mogu ko vidi zabavu u tome. Mješavina FPS-a i mekova izgleda odlicno na papiru ali ovo je FPS koliko i zombi igre jer svake prestupne godine naletiš na igraca.

U praksi se svodi farmanje botova za bodove samo da dobiješ titana. A kada je vec mech V mech onda mi je hawken logicnije rjesenje. Bar da igra izgleda kao C3 ili nesto slicno pa da se ima sta vidjeti. A ono i tu ispod svakog prosjeka.

Hajp cini cuda.

Iskoristit cu ovih 48h ne bi li promjenio mišljenje ali cisto sumnjam.

I da, 50GB ???? ahahahaha cega.

Poslednja izmena:
Kako bih sad opalio AvP 2 multi, jaooooo....nekad je multi bio zabavan.

Donekle bi bilo interesantnije da je 48 igraca. Onako, gledam one botove stoji njih 5-6 u nekom prolazu ukopani i ono, ko ce ih prije nafarmat za bodove. Svariti ne mogu ko vidi zabavu u tome. Mješavina FPS-a i mekova izgleda odlicno na papiru ali ovo je FPS koliko i zombi igre jer svake prestupne godine naletiš na igraca.

U praksi se svodi farmanje botova za bodove samo da dobiješ titana. A kada je vec mech V mech onda mi je hawken logicnije rjesenje. Bar da igra izgleda kao C3 ili nesto slicno pa da se ima sta vidjeti. A ono i tu ispod svakog prosjeka.

Hajp cini cuda.

Iskoristit cu ovih 48h ne bi li promjenio mišljenje ali cisto sumnjam.

I da, 50GB ???? ahahahaha cega.

Koliko si omasio sustinu. Slazem se sa nekim stvarima, ali ovo za 48 igraca je takva glupost da ja nemam reci. Balans 6 na 6 je savrsen za ovu igru i ove mape. Ja bukvalno svakih 20 sekundi sam u fightu sa pilotom ili titanom. Ako naucis kretanje mozes celu mapu da predjes za minut i manje. Botovi su tu da ti daju neki osecaj kao da je veci fight i uopste ne narusavaju balans ili mehaniku. Slazem se da je 50 gb besmisleno i da je igra neoptimizovana, ali za gameplay nisi u pravu. Nije cilj natrpati ko u bf 300 igraca na mapu pa da bude clusterfuck, treba to malo i izbalansirati. Plus mape su odlicne, makar po meni.

Kako je bolje umjesto igraca bot koji ne zna gdje se nalazi ? Nista ne radi ?

Botovi su tu da tebu daju superiornost kak osi dobar i ubijas botove jer jel, umjesto skoro 40 botova, tebi je nevidjena glupost da umjesto njih imas igrace koji su jel, neki izazovu ubiti. Al izato su tu ekstra botovi koji tebi nahajpaju atmosveru i kada naletiš na njih, on ise naguze da ih šutneš u dupe i aplaudiraju ti kada ih roknes.

Nevidjena glupost, how yes no.

Ja zbog toga ne igram SP igre jer poslije pravog igraca nemam poštovanje prema AI. Poštujem SP igre kao takve zbog cijelog koncepta, price odnosno, interaktivnog filma. Multi je nesto drugo. E ako mi tu natrpas botove.. wallhack, kloking i aimbot su samo pocetak multi propasti.

Poslednja izmena:
botovi skrecu paznju, nanose sitan dmg, a ponekad i znacajan na titanima i upravo time doprinose balansu. Upravo zbog navedenog, daje tom broju od 12 ljudi mogucnost brzinu i slobodu kretanja.
Tvoj prvi i jedini problem je sto pokusavas igrati SAM.
ova igra vapi sa ekipom od bare 4 coveka u timu, na voice, i pub stomp je zagarantovan.( mada su sada preterano losi protivnici dok je masa njih ingame 4free)
Najbolji mod je CTF, i najbolje se moze igrati organizovano i timski.

Do jaja je to sa botovima posto bitke izgledaju jos masovnije. Da nema njih imao bi par robota + par ljudi na onolikim mapama i onda bi ti bilo prazno i prepuno stekara. Sustina je da uvek imas neko nabadanje i da borba ne prestaje nikad a da su glupi glupi su ali nisu ni trebali da budu pametni posto bi to tek napravilo haos.

Kako je bolje umjesto igraca bot koji ne zna gdje se nalazi ? Nista ne radi ?

Botovi su tu da tebu daju superiornost kak osi dobar i ubijas botove jer jel, umjesto skoro 40 botova, tebi je nevidjena glupost da umjesto njih imas igrace koji su jel, neki izazovu ubiti. Al izato su tu ekstra botovi koji tebi nahajpaju atmosveru i kada naletiš na njih, on ise naguze da ih šutneš u dupe i aplaudiraju ti kada ih roknes.

Nevidjena glupost, how yes no.

Ja zbog toga ne igram SP igre jer poslije pravog igraca nemam poštovanje prema AI. Poštujem SP igre kao takve zbog cijelog koncepta, price odnosno, interaktivnog filma. Multi je nesto drugo. E ako mi tu natrpas botove.. wallhack, kloking i aimbot su samo pocetak multi propasti.

Ja ti kazem kad bi u ovoj igri ubacio vise igraca to bi totalno unistilo balans. Kazem ti bukvalno sam stalno u fightu sa pilotima, tako je napravljena igra da si stalno u fightu. Nema potrebe za vise pilota na mapi...

Za balans titana se slažem ali i dalje mislim da bi zamjena botova sa igracima bio bolji izbor. Bio bi bolji rat do tvog titana pa kada nisu upao u onih 12 titana, trudiš se vise itd itd.

No nikada saznati necemo. Iskreno se nadam da u T2 nece biti botovoa.

Popljuvao igru jesam jer sam dozivio ogromno razicarenje obzirom da pratim igru jos od E3. Razocarenje zbog botova i smart pistola pa opet zagrijanost prije koji mjesec jer mi je ideja i sami IP fantastican. Dati pare za igru nije problem ali meni ovakav gameplay jednostavno ne ide na ruku.

Za balans titana se slažem ali i dalje mislim da bi zamjena botova sa igracima bio bolji izbor. Bio bi bolji rat do tvog titana pa kada nisu upao u onih 12 titana, trudiš se vise itd itd.

No nikada saznati necemo. Iskreno se nadam da u T2 nece biti botovoa.

Popljuvao igru jesam jer sam dozivio ogromno razicarenje obzirom da pratim igru jos od E3. Razocarenje zbog botova i smart pistola pa opet zagrijanost prije koji mjesec jer mi je ideja i sami IP fantastican. Dati pare za igru nije problem ali meni ovakav gameplay jednostavno ne ide na ruku.

Botovi u ovoj igri imaju istu svrhu kao cs u moba igrama, oni su tu da bi služili za farmovanje, kao neki vid resursa. :)

Jedini problem kod botova vidim u tome što previše poena donosi njihovo ubijanje. Botove treba ubijati uzgred, ako ti se slučajno nađu na putu. Kao pilot imaš tu mogućnost da budeš neverovatno mobilan, da skoro preletiš sa jednog kraja mape na drugi (treba vežbati kako vezivati wallrunove). Tako samo projuriš kroz mapu, gledaš na minimapu i oko sebe i trudiš se da lociraš protivničke pilote a botove ubijaš onako uzgred. I u Titanu važi isto to samo što ovde gaziš botove :).

Puno ljudi ovo igra kao da je neki najnormalniji fps tipa CoD. Idu od šteka do šteka, kreću se uglavnom po zemlji i zbog toga im smetaju botovi pošto često nailaze na njih. Ali zašto igrati tako Titanfall kada su mape pravljene imajući u vidu parkur sposobnosti koje daje jetpack? Jednostavno nema smisla jer igra nije zamišljena da se tako igra.

A smart pistol je na papiru OP ali u samoj igri je poptuno druga priča.

Jedini problem kod botova vidim u tome što previše poena donosi njihovo ubijanje. Botove treba ubijati uzgred, ako ti se slučajno nađu na putu. Kao pilot imaš tu mogućnost da budeš neverovatno mobilan, da skoro preletiš sa jednog kraja mape na drugi (treba vežbati kako vezivati wallrunove). Tako samo projuriš kroz mapu, gledaš na minimapu i oko sebe i trudiš se da lociraš protivničke pilote a botove ubijaš onako uzgred. I u Titanu važi isto to samo što ovde gaziš botove :).

Puno ljudi ovo igra kao da je neki najnormalniji fps tipa CoD. Idu od šteka do šteka, kreću se uglavnom po zemlji i zbog toga im smetaju botovi pošto često nailaze na njih. Ali zašto igrati tako Titanfall kada su mape pravljene imajući u vidu parkur sposobnosti koje daje jetpack? Jednostavno nema smisla jer igra nije zamišljena da se tako igra.

A smart pistol je na papiru OP ali u samoj igri je poptuno druga priča.

Bas to. Ako igras ovo kao cod ili bf, verovatno je najgora igra ikada. Ja nisam nikada ali bukvalno nikada na zemlji.

Probao jednu partiju.

Prvo sto pada u oko, igra je na max out i izgleda katastrofalno. Za 2014 izgleda lošije nego neke f2p igre (npr warthunder ili hawken). Napucavanje i gameplay isto tako. Kao da igram CS 1.6.

Gameplay mi je dosadan. Bejzik. Botovi su tu ono: "nemamo resursa pa da popunimo rupo ovom vrstom maltera". Ako ne vidis da vise od 12 ljudi ima titana, stavi brate da prvih 12 uzem titana pa se slijedeci put bori da ga i ti osvojis. A ne ono nabacalo botova koji uopste nisu izazovni. Nidje veze.

Nisam ljubitelj arena ali kao da sam se borio u kartonskoj kutiji. Zaista mala neka mapa. Nema gdje sta raditi. Igrao sma hawken ili black light i mape su pristojne.

Sve u svemu, cisto ugrubo prvi utisak. Nisam ocekivao da me igra oduva ali ovo sto sam probao je kompletno out to date. Moze pricati ko sta hoce kako sve nije u grafici i kako ima tu necega nesto, igra je bezveze sto se tehničkog aspekta tice. I grafike i fizike i napucavanja i kompletnog gameplaya. Steta dobrih ideja, free kretanja itd. Jos kada uzmes koje pare traze, daj molim te.

I da, štuca. Onakva grafika i igra štuca kao da celerona imam.

Probat cu ostalo par sati mozda me neki gameplay privuce jer sam zaista bio zagrijan da ovo kupim i ima dosta igara koje su me prilijepile koje lošije izgledaj unego ovo, ali po sada dosadašnjem vidju, ne bih ni djabe igrao.

Cek, ti si za jednu partiju koja traje cca 7 minuta uspeo da vidis da je grafika ******, da je mapa mala/******, da gameplay sucks big time, da botovi smetaju itd?
Ne znam kako ostali, ali ja sam impresioniran :)
Aj sad, sarkazam na stranu. Nikakva ocekivanja nisam imao od ove igre, i dobio sam vise od ocekivanog. Grafika mi ne smeta uopste. Ako mi ne smeta u RO2, ne smeta mi ni ovde. Mogu da razumem tvoje vidjenje oko grafike. Ipak, Bf4 na koji si navikao radi na najnovijem grafickom engineu a ovo je samo source. Ali opet, sa druge strane, ovde su hitbox i mehanika kretanja za dva koplja od nekih modernih shootera (hteo to neko da prizna ili ne).
Ono sto zaista ubija dozivljaj, jeste igrati sam. I to daje kompletno pogresan utisak o gameplay-u. Mape jesu manje, ali, za ovu vrstu shootera, u ovoj igri ni u jednom trenutku nisam pozeleo da je mapa veca (opet, treba izbaciti Bf iz glave i pristupiti velicini mapa bez predrasuda.)
12 ljudi je sasvim dovoljno za ovu igru. 6 protivnika mogu sasvim lepo i da ti zagorcaju zivot i/ili da ti napune scoreboard sa 20+ killova. To naravno, ako ti je scoreboard bitan. I moram priznati, i ja sam bio protiv ai igraca u pocetku, ali sad kontam da je dobro da su tu. Kao sto Saint kaze, mogu sasvim fino da ti odvuku paznju i nanesu ne tako beznacajan dmg na titanu. Jos ako neko od protivnika iskoristi kartu da se kamuflira kao spectra, eto ti onda razloga da ih gazis/pobijes kadgod ti se ukaze prilika :)
A to oko 12+ ljudi na serveru pa da se bore, ko ce uzeti titana...zamisli fps koji je smesten u period ww2, na ruskom bojistu, 64 igraca na serveru, gde samo svaki drugi dobija oruzje (kao sto je i realno bilo), a onaj koji nema treba da trci za onim koji ima pusku i da ceka da zagine, kako bi se domogao oruzja :) Meni je to genijalna ideja. Ali, da li bi bio spreman da se prihvatim toga, nisam siguran. A verujem da ni dobar deo igraca. Poenta, igraci ne vole kada im igra ne pruza iste uslove kao nekima u istoj (ne pricam sad o tome da li nekome stuca igra zbog konfiguracije ili ne)
Suma sumarum, nadji nekog ko igra TF pa igrajte zajedno, preko nekog voipa. Mnogo je bolje :)

Sve sve, ali 7 minuta je vise nego dovoljno da se zakljuci kakva je grafika. Meni licno bi bilo dovoljno 30 sekundi. Kao da je to neka mudrost

Ni ja ne kontam sta si htio reci sa grafikom. Udjes i vidis. U cemu je problem ? Sa druge strane gore se pise kako ti treba minuta da predjes sa kraja na kraj mape, opet, zasto je to nemoguce u jednoj cijeloj partiji ? I na kraju, rekao sam moj prvi utisak.

To sto spominjes kako nije fer da neko ima a neko ne titana, nije izmišljanje tople vode. KAda vec uzimate vi u usta BF a ne ja, eto ti tenk. Imas 32 igraca i dva tenka. Opet sve ok, kada ga uloviš - uloviš. Isto bi i ovdje moralo biti ali dobro, kada toliko tvrdite da je 48 igraca sa 12 titana grudvanje, ne zelim da ulazim u raspravu. Svako ima svoj ukus. Ja bih licno prije pristao da je 6v6 bez botova nego da su botovi. I takodjer, ni pomocu filmskih trikova me nece ubjediti sta je uloga botova. Kratko jasno, botovi su tu da ti zamažu oci da ima vise igraca a zapravo NEMA! RO2 to radi kada su serveri prazni pa ih admin nakuca. Nista novo. No i tu vas necu ubjedjivati. Svidja vam se igra. Super. Meni je najviše drago sto je stvoren novi IP od kojeg ocekujem puno u nastavcima. Za sada, nakon nesto igranja i danas, igra je obrisana.

Pa nigde nije u kamenu napisano da mora svaka igra svakome da se svidi.

Eto ja obozavam RPGs pa Dark Souls u koji se veliki broj "kune" ja ni screenshots ne gledam.

Samo je vazno da ostanemo na konstruktivnoj raspravi sa razumevanjem i argumentima.

Glenn gospodar vremena izdominirao na topic-u...

To bi bilo to, titanfall u 78 sec. Zamisli samo da je 64 playera... :p

Igrica mi se svidja probao i sta koji K..... 50 GB????

Kupio bi je da je 10e inace vise ne bi se usudio da dam...

Skupljam pare za GTA V :)

Ni ja ne kontam sta si htio reci sa grafikom. Udjes i vidis. U cemu je problem ? Sa druge strane gore se pise kako ti treba minuta da predjes sa kraja na kraj mape, opet, zasto je to nemoguce u jednoj cijeloj partiji ? I na kraju, rekao sam moj prvi utisak.

To sto spominjes kako nije fer da neko ima a neko ne titana, nije izmišljanje tople vode. KAda vec uzimate vi u usta BF a ne ja, eto ti tenk. Imas 32 igraca i dva tenka. Opet sve ok, kada ga uloviš - uloviš. Isto bi i ovdje moralo biti ali dobro, kada toliko tvrdite da je 48 igraca sa 12 titana grudvanje, ne zelim da ulazim u raspravu. Svako ima svoj ukus. Ja bih licno prije pristao da je 6v6 bez botova nego da su botovi. I takodjer, ni pomocu filmskih trikova me nece ubjediti sta je uloga botova. Kratko jasno, botovi su tu da ti zamažu oci da ima vise igraca a zapravo NEMA! RO2 to radi kada su serveri prazni pa ih admin nakuca. Nista novo. No i tu vas necu ubjedjivati. Svidja vam se igra. Super. Meni je najviše drago sto je stvoren novi IP od kojeg ocekujem puno u nastavcima. Za sada, nakon nesto igranja i danas, igra je obrisana.

Ok... slazem se...samo...
U BF nije akcenat na tenkovima, aviJonima...vozilima, vec na globalnom ratovanju, i shodno tome imas samo neznatnu kolicinu vozila. Cak postoji i mogucnost iskljucivanja vozila (sto znas i sam), na serveru pa onda dobijes inf only server. U TF-u JE akcenat na titanima i shodno tome, bilo bi krajnje *****no da ima 10-20-30....% titana u odnosu na broj igraca. Ne daj boze, da postoji mogucnost da se iskljuce titani sa servera....

Znaci kazes da je aspekt FPS-a los, a da mekovi samo valjaju ? Ne zelim da budem bezobrazan pa da ti vadim rijeci iz konteksta ali ako igra nije održiva bez titana, ako nije zabavno da se igra dok neko ima titana a ti ne, kako sam i rekao, zasto ne igrati igre koje su bolje odradile mekove nego titanfall.

Ja je vidim kao svaku drugu igru sa vozilima samo sto je izvedeno na drugi nacin. Ttitani nista nisu zanimljiviji od parkor napucavanja i obrnuto tako da po mom ukusu, to ne pije vode.

No cjelokpuni proizvod se meni ne svidja. Od jeftine fizike i grafike IMHO manjka sadržaja pa do spomenutih botova koji odvracaju pažnju. Ne slažem se da su odradili isto kao creepove u mobama jer creep nije ni slican niti odvlaci paznju od čampionsa. Odlicna je za 10$ i to je to.

Igri fali sadrzaj i graficki nije nista posebno. to su jedini 2 stvari za koje se slazem. Ali ovo sve ostalo sto pises nema veze sa vezom, totalne nebuloze.

Igri fali sadrzaj i graficki nije nista posebno. to su jedini 2 stvari za koje se slazem. Ali ovo sve ostalo sto pises nema veze sa vezom, totalne nebuloze.

A ti si mi kao neki benčmark relativiteta. Iznosim svoje mišljenje koje je manj-više opet zasnovano na činjenicama dok drugi slijepo zele da utrpaju nesto sto se NJIMA svidja. Kao i svaka druga tema na ovom i slicnim forumima. Neke igre su odabrane za trol i ***** koja imaš u djepu dok je na dugima zabranjeno da se kritizira. Il iti se svidja ili vozi.

Nikoga nisam pljunio sto je dao 50€ za nahajpani proizvod ali ne-istomišljenike pogadja kao da im je dijete a ne tudja igra. Ne vidite šumu od drveca a nastrojeni za ratovanje.

Hajde molim te kvotaj ili boldaj sta je nebuloza ? To sto su natrpani botovima kao lazni sadrzaj ? To sto je FPS aspek dno jer je titan bitan koji je opet superiorno i nevidjeno odradjeni.

Yotuber komentatori all over the place.

Poslednja izmena:
A ti si mi kao neki benčmark relativiteta. Iznosim svoje mišljenje koje je manj-više opet zasnovano na činjenicama dok drugi slijepo zele da utrpaju nesto sto se NJIMA svidja. Kao i svaka druga tema na ovom i slicnim forumima. Neke igre su odabrane za trol i ***** koja imaš u djepu dok je na dugima zabranjeno da se kritizira. Il iti se svidja ili vozi.

Nikoga nisam pljunio sto je dao 50€ za nahajpani proizvod ali ne-istomišljenike pogadja kao da im je dijete a ne tudja igra. Ne vidite šumu od drveca a nastrojeni za ratovanje.

Hajde molim te kvotaj ili boldaj sta je nebuloza ? To sto su natrpani botovima kao lazni sadrzaj ? To sto je FPS aspek dno jer je titan bitan koji je opet superiorno i nevidjeno odradjeni.

Yotuber komentatori all over the place.

Hajde molim te prestani da prosipas neku pamet stalno a retko kada imas nesto pametno da kazes. Boli me dupe da pravdam utrosenih 30 eura davao sam i 70 eura na smece od bf3 i premiuma i tu igru ne pravdam. Ja ti pricam cinjenice a ti lupetas 3 strane gluposti. Kazes u tf bi bilo dobro 48 igraca tu se zavrsila svaka normalna diskusija sa tobom. Nigde nisam napisao da sam ja benchmark, a to da pricas nebuloze je opet moje misljenje. Kao sto ti nazalost iznosis tvoje koje je precesto totalno *****no, ali uvijeno u te neke tvoje kvazi strucne recenice. Uzivaj...

Argumentovano. Nema sta.
Uzivaj.

Pa nigde nije u kamenu napisano da mora svaka igra svakome da se svidi.

Eto ja obozavam RPGs pa Dark Souls u koji se veliki broj "kune" ja ni screenshots ne gledam.

Samo je vazno da ostanemo na konstruktivnoj raspravi sa razumevanjem i argumentima.

Možda u nekom narednom životu.

I'm out.

Poslednja izmena:
Dobro si se setio. Rekao si da ti ne svidja igra i to je to. Ne znam sto se cimas da pravdas svoje misljenje i vec nekoliko postova pricas isto...

Ne valja ti igra - idi dalje.

Vrh Dno