Šta je novo?

Titanfall

Ljudi,jesu oni popravili sta u ovoj igri ili samo izbacuju dlc u nadi da ce ugrabiti još koji dinar?
Ja sam je igrao prvih sedam dana,i onda sam nešto mijenjao na pc-u i izgubio igru,pa reko da ne skidam ponovo 50Gb.
Na službenom forumu vidim i dalje se žale???

Na šta se žale, ja imam 200+ sati gen 10, nemam bugove nikakve?

Ljudi,jesu oni popravili sta u ovoj igri ili samo izbacuju dlc u nadi da ce ugrabiti još koji dinar?
Ja sam je igrao prvih sedam dana,i onda sam nešto mijenjao na pc-u i izgubio igru,pa reko da ne skidam ponovo 50Gb.
Na službenom forumu vidim i dalje se žale???

Pa igra nema bugova, tako da sa te strane nema sta da popravljaju. Problem je sto je sve manje i manje sadrzaja u igri, izbacuju modove iz igre i tako to. U sustini ista igra kao i u startu samo sa mnogo manje igraca, a jos ta smanjena baza se podelila na one sa season passom i one bez.

Pa koji su onda ono *****i na respawn forumu,po njima ništa ne radi...svasta.
Ništa stavit ću da skida,pa da bacimo koju.
Po meni te dlc mape su smrt za ovakve igre,baš zato jer podjele bazu igrača.
Al pare su u pitanju,nebi ih ni ja dijelio dzabe.
DLC nikad nebih ni kupio,niti sam niti ću pa makar crko:d

Pa koji su onda ono *****i na respawn forumu,po njima ništa ne radi...svasta.
Ništa stavit ću da skida,pa da bacimo koju.
Po meni te dlc mape su smrt za ovakve igre,baš zato jer podjele bazu igrača.
Al pare su u pitanju,nebi ih ni ja dijelio dzabe.
DLC nikad nebih ni kupio,niti sam niti ću pa makar crko:d

Ma ne vredi dlc ni 2 eura po meni. Imas samo attrition da igras, dakle toliko su lenji da ih je mrzelo da stave ctf i farpoint u dlc mape...

Kako nema, ja bas jutros igrao CTF na ovoj novoj Export mapi, doduse tek prvi put.

ja cu vrv uzeti cim se ukaze prilika, 11 eur za 9 mapa koje su prilicno dobro dizajnirane nije tako los deal.

Pa da, mix svega, ali svejedno i dalje postoji taj mod.

Mislim, ovo je ipak IW tj Respawn, tako da sam vec navikao na svakakva matchmaking i ostala glupiranja koja teraju vec duze vreme.

edit, pa da 11.86 dolara koliko mi se cini, bas sam juce uzeo tamo dok jos traje ovaj 30% popust

Nije mi jasan ovaj drop fps-a, vidim da ga svi imaju po forumima, ovo je stari engine, nisu ga bas utegli dobro...

Stabilan FPS imaju oni koji znaju igrati i koji imaju ekipu oko sebe te ne prilaze igri kao svakom FPS-u.

Inace, dodaju podršku za multi GPU. Ne vidim razloga obzirom da nije grafički zahtjevna ali eto..

Ja imam zakucan fps na 60 a igram forever alone i to prilično loše.

Nemam ni ja fps dropove, sem nekad nesto malo na onoj laguni sa zmajevima ili kako se vec zove.
Mozda su to i popravili, nebih znao, nisam igrao.
Meni je zanimljiviji onaj glitch,da kad otkljucas fps preko 60 smart pistol te lokuje u roku odma :d
Ako nisu i to ispravili.
Anyway opet sam skinuo igru, pa ko hoce nek me doda na origin da bacimo koju, chkapyBiH.

Postoji li negdje info koliko igraca ima online ? Neki dan trazio ali nikako da nadjem.

Meni se cini da ih ima manje nego u Ro2. A nista vise i nisu zasluzili. Koncept TF-a je super ali matchmaking je retardiran za sve novce. Ili igras samo standardni sadrzaj igre ili igras samo prvi ili samo drugi dlc. I to u dlc-ovima imas samo attrition ili variety pack (tj svi modovi, pa koji ti mod na kojoj mapi zapadne)
Kao sto rekoh, iako je ideja same igre super (imho), ako ce voditi ovakvu politiku multiplayera, ja im od srca zelim najbrzu mogucu propast. I njima i slicnima

Meni se cini da ih ima manje nego u Ro2. A nista vise i nisu zasluzili. Koncept TF-a je super ali matchmaking je retardiran za sve novce. Ili igras samo standardni sadrzaj igre ili igras samo prvi ili samo drugi dlc. I to u dlc-ovima imas samo attrition ili variety pack (tj svi modovi, pa koji ti mod na kojoj mapi zapadne)
Kao sto rekoh, iako je ideja same igre super (imho), ako ce voditi ovakvu politiku multiplayera, ja im od srca zelim najbrzu mogucu propast. I njima i slicnima

Neiskoristen potencijal. Proizvod je lame ali je IP mnogo zanimljiv.

Meni se cini da su pokusali da primene onu foru M$ da nateraju igrace/korisnike da koriste sistem koji im oni serviraju a ne sistem koji bi oni zeleli. W8 je prosao katastrofalno prateci taj princip.

edit after 2 minutes of thinking on the subject:

Ne treba zaboraviti, kao sto ja jesam malo pre, da je ipak ova igra namenjena prvenstveno publici sa konzolama. Njima bolje ni ne treba, i tamo ce se igra i dobro prodati i igraci naigrati. Mi na PC-u ne treba nesto ni da se bavimo time, kao sto i CoD slabo prolazi na PCu, a BF je krenuo u sunavrat na istoj platformi.

Poslednja izmena:
Titanfall je multiplatform igra, i kao sve multiplatform igre prodat ce se bolje na konzolama.
Ne znam zasto se pc elitisti toliko busaju u prsa, cime, hardwerom jedino?
Pc master race ovo ono, a ni jedna igra se ne proda ni priblizno kao na konzolama.
I kad se neka igra kupi na pc-u onda je to na steam sale za sitnu lovu.
Cudo je imaju ikakve racunice da portaju igre na pc.

Titanfall je multiplatform igra, i kao sve multiplatform igre prodat ce se bolje na konzolama.
Pc master race ovo ono, a ni jedna igra se ne proda ni priblizno kao na konzolama.
Titanfall je pored PC izasla jos za Xbox samo, a sto se tice prodaje i Battlefield je multiplatform pa se igra i prodaje na PC cak bolje nego na konzolama jednostavno Titanfall je vise igra za konzole tipa COD gde nema mnogo razmisljanja i taktike nego jurcaj kao muva bez glave ono sto konzolasi obozavaju, jos jedna greska im je sto nemaju dedi servere nego match making to je super za konzole ali za pc ne ide. Jednostavno ovakav tip igre ne prolazi dobro na PC.

Koji ste stručnjaci, titanfall "jednostavno nije igra za konzolu jer nema mnogo razmišljanja" zbog toga što je igranje ove igre na gamepadu jedno bolno iskustvo. Gameplay je za konzole koliko i Quake.

I "jednostavno ovakav tip igre bi prošao savršeno na PC-u", fale mu stvari kao privatni dedicated serveri, server browser i modovi ali toga sve manje ima i u PC only igrama danas (nije da se slažem sa tim, samo konstatujem).

Biznis model je konzolaški kao i match making i tupavi DLC sistem, ali gameplay nikako u ostalom kačili su ljudi ovde kako izgleda igranje Titanfall-a na K&M pa se uverite...

Poslednja izmena:
Gledaj uporedjivati ovo sa Quake je glupost pre svega jer je Quake klasnicni arena shooter dok je ovo pokusaj da se ukombinuje COD sa Quake i u to ubacis titane i botove i autoaim pistolj i eto ti ludnice imam igru tako da ne moram da gledam druge kako izbacuju klipove znam iz prve ruke kakva je.

Cime se busaju konzole, sa 30 frejmova i analog stikom ? BF3 na xboxu u multi ide u 24 frejma lokano. GTA V pada na 20. Destiny oko kojeg kruze glasine da je ulupano 500mil, odnosno da ce se ukupno uloziti, ide na 30 frejmova, u 2014 godini.

Stvari su vrlo jednostavne. Iza konzola neko stoji, kompanija. Iza PC niko. Igre na konzolama su dosta skuplje i zasto se izdavaci ne bi vise fokusirali na njih. Sto se gejmera tice, ljudi ne vole kompjutere ali vole video igre pa ih mrzi kladim se da se zezaju oko promjene drajvera a gdje su ostale "zezancije" u kojima ja licno uzivam.

Poenta je da je konzola prst u uho i vozi i zato ce se velika vecina gejmera odluciti za tu platformu jer nije gejmer = IT fanboj. A kada pricamo o gameplay iskustvu, apsolutno se svi vade na pricu kako je konzola sjedi na kauc i uzivaj. Jer jel, PC gejmeri nemaju kauca u kuci i 15€ gamepad.

Da se razumjemo, da su ove konzole izasle sa mišem po defaultu i ja bih je uzeo. Nisam fanboj nicega ..svejedno mi. Xfrag mi nije rješenje. I to da se igre kupuju na rasprodajama.. to su konzolasi toliko paglu pa oni ne bi ? Da oni imaju ala steam prodaje gdje se uzme nesto po 1$, kao da oni ne bi cekali jedan mjesec u godini za kupovine.

Konzolaskih gejmera je vise ali to ne znaci da je platforma jaca, bolja, jefitinija, superiornija. I ta jciklus, 7 godina. Moja platforma je stara 5 gpdina. Igram BF4 i BF3 u lokanih 60 frejmova u 90% slucajeva. Titan isto. Nekoliko AAA naslova max out lokano na 60 frejmova. Kladim se da cu naredne dvije godine moci gurati sve AAA naslove u lokanih 30 frejmova. Gdje je tu mjesto konzoli. Nigdje.. samo ljude ponese, hajp sta da se radi.

Na konzolama sam odrastao. Gulio ih sve do PS2. Nisma fanboj nicega sam oje jasno gdje je bolje iskustvo i gdje je jasnija računica.

Poslednja izmena:
Gledaj uporedjivati ovo sa Quake je glupost pre svega jer je Quake klasnicni arena shooter dok je ovo pokusaj da se ukombinuje COD sa Quake i u to ubacis titane i botove i autoaim pistolj i eto ti ludnice imam igru tako da ne moram da gledam druge kako izbacuju klipove znam iz prve ruke kakva je.

Cek, smeta ti auto pistolj, a imas igru? (razumem primedbe ljudi koji su to videli samo na snimcima)
Daj pojasni sta je to problem sa auto pistoljem?

Cek, smeta ti auto pistolj, a imas igru? (razumem primedbe ljudi koji su to videli samo na snimcima)
Daj pojasni sta je to problem sa auto pistoljem?
Smeta mi to sto 99% onih koji ga koriste se ustekaju na nekom krovu i cekaju da nalete na neko ubistvo a nemogu nista da urade snjim i smeta mi to sto takvim stvarima nije mesto u online igrama.

Okej, to tako deluje na prvu loptu - ali

- za vreme koje je potrebno da te neko lockuje, ja recimo odvalim dvojicu sa shotkom. Drugim recima, da je imao bilo koje oruzje, svakako je imao dovoljno vremena da te ubije ako ga nisi opazio.
- svi roof kamperi su uglavnom igraci koji su malopre upalili igru, i na kraju partije su uvek u debelom minusu na dnu tabele.

Nisam ja poredio igra direktno već izvođenje istih na gamepad-u.

Nazad
Vrh Dno