Probao jednu partiju.
Prvo sto pada u oko, igra je na max out i izgleda katastrofalno. Za 2014 izgleda lošije nego neke f2p igre (npr warthunder ili hawken). Napucavanje i gameplay isto tako. Kao da igram CS 1.6.
Gameplay mi je dosadan. Bejzik. Botovi su tu ono: "nemamo resursa pa da popunimo rupo ovom vrstom maltera". Ako ne vidis da vise od 12 ljudi ima titana, stavi brate da prvih 12 uzem titana pa se slijedeci put bori da ga i ti osvojis. A ne ono nabacalo botova koji uopste nisu izazovni. Nidje veze.
Nisam ljubitelj arena ali kao da sam se borio u kartonskoj kutiji. Zaista mala neka mapa. Nema gdje sta raditi. Igrao sma hawken ili black light i mape su pristojne.
Sve u svemu, cisto ugrubo prvi utisak. Nisam ocekivao da me igra oduva ali ovo sto sam probao je kompletno out to date. Moze pricati ko sta hoce kako sve nije u grafici i kako ima tu necega nesto, igra je bezveze sto se tehničkog aspekta tice. I grafike i fizike i napucavanja i kompletnog gameplaya. Steta dobrih ideja, free kretanja itd. Jos kada uzmes koje pare traze, daj molim te.
I da, štuca. Onakva grafika i igra štuca kao da celerona imam.
Probat cu ostalo par sati mozda me neki gameplay privuce jer sam zaista bio zagrijan da ovo kupim i ima dosta igara koje su me prilijepile koje lošije izgledaj unego ovo, ali po sada dosadašnjem vidju, ne bih ni djabe igrao.
Cek, ti si za jednu partiju koja traje cca 7 minuta uspeo da vidis da je grafika ******, da je mapa mala/******, da gameplay sucks big time, da botovi smetaju itd?
Ne znam kako ostali, ali ja sam impresioniran

Aj sad, sarkazam na stranu. Nikakva ocekivanja nisam imao od ove igre, i dobio sam vise od ocekivanog. Grafika mi ne smeta uopste. Ako mi ne smeta u RO2, ne smeta mi ni ovde. Mogu da razumem tvoje vidjenje oko grafike. Ipak, Bf4 na koji si navikao radi na najnovijem grafickom engineu a ovo je samo source. Ali opet, sa druge strane, ovde su hitbox i mehanika kretanja za dva koplja od nekih modernih shootera (hteo to neko da prizna ili ne).
Ono sto zaista ubija dozivljaj, jeste igrati sam. I to daje kompletno pogresan utisak o gameplay-u. Mape jesu manje, ali, za ovu vrstu shootera, u ovoj igri ni u jednom trenutku nisam pozeleo da je mapa veca (opet, treba izbaciti Bf iz glave i pristupiti velicini mapa bez predrasuda.)
12 ljudi je sasvim dovoljno za ovu igru. 6 protivnika mogu sasvim lepo i da ti zagorcaju zivot i/ili da ti napune scoreboard sa 20+ killova. To naravno, ako ti je scoreboard bitan. I moram priznati, i ja sam bio protiv ai igraca u pocetku, ali sad kontam da je dobro da su tu. Kao sto Saint kaze, mogu sasvim fino da ti odvuku paznju i nanesu ne tako beznacajan dmg na titanu. Jos ako neko od protivnika iskoristi kartu da se kamuflira kao spectra, eto ti onda razloga da ih gazis/pobijes kadgod ti se ukaze prilika

A to oko 12+ ljudi na serveru pa da se bore, ko ce uzeti titana...zamisli fps koji je smesten u period ww2, na ruskom bojistu, 64 igraca na serveru, gde samo svaki drugi dobija oruzje (kao sto je i realno bilo), a onaj koji nema treba da trci za onim koji ima pusku i da ceka da zagine, kako bi se domogao oruzja

Meni je to genijalna ideja. Ali, da li bi bio spreman da se prihvatim toga, nisam siguran. A verujem da ni dobar deo igraca. Poenta, igraci ne vole kada im igra ne pruza iste uslove kao nekima u istoj (ne pricam sad o tome da li nekome stuca igra zbog konfiguracije ili ne)
Suma sumarum, nadji nekog ko igra TF pa igrajte zajedno, preko nekog voipa. Mnogo je bolje