Šta je novo?

Titanfall

jel postoji mogucnost u ovoj igri da se skinu crne linije na 1280x1024 ??? trazim po netu ali nigde da nadjem :D

Jesul' popravili bug gdje veci FPS daje veci rate of fire ?

Mozda to nije bug, samo nagradjuju likove sa jacim masinama, ipak je to EA, kao u bf3 na rush-u ako imas ssd mozes da postavis bombe na oba mcom-a pre nego sto se suprotni tim spawnuje :D

Sa RPS sajta, o Titanfall CTF modu itd.

" Two months later, Respawn have added private matches (in beta!) and taken away the only game mode I still wanted to play. It’s hugely disappointing.

I guess it could be worse. It could be Battlefield 4."

Prevrnuo sam se od smeha!

original: http://www.rockpapershotgun.com/2014/05/20/titanfall-removes-game-modes/

Lepo sumirano, tekst opisuje pravo stanje igre posle 2 meseca...

Gde ovo mogu da nabavim u BGD ?
Game-s nemaju, origin navodno ne prihvata nase kartice ... Kako ste vi kupili ???

Gde ovo mogu da nabavim u BGD ?
Game-s nemaju, origin navodno ne prihvata nase kartice ... Kako ste vi kupili ???

Ja sam na Originu kupovao jednom, ne secam se sta, prosla mi je kartica bez problema, Intezina.

A najbolje je ti je da pazaris key na ovim sajtovima u postu iznad jer ces proci dosta povoljnije nego da kupujes direktno preko Origina, tu deru.

Drugačiji je sistem nego na Steamu, sudeći po onome što su pisali jutros. 48h počinje da odbrojava od kako se igra prvi put pokrene (na isti način funkcioniše i njihov Origin Great Game Guarantee).

Poslednja izmena:
Sve je pisalo gore, samo je Sainta mrzelo da cita. :)

:) U svakom slučaju poboljšava se Origin...

eh pa ne idu svi napolje vikendom kad je lepo vreme :)

Zar nije 17GB download ?

Probao jednu partiju.

Prvo sto pada u oko, igra je na max out i izgleda katastrofalno. Za 2014 izgleda lošije nego neke f2p igre (npr warthunder ili hawken). Napucavanje i gameplay isto tako. Kao da igram CS 1.6.

Gameplay mi je dosadan. Bejzik. Botovi su tu ono: "nemamo resursa pa da popunimo rupo ovom vrstom maltera". Ako ne vidis da vise od 12 ljudi ima titana, stavi brate da prvih 12 uzem titana pa se slijedeci put bori da ga i ti osvojis. A ne ono nabacalo botova koji uopste nisu izazovni. Nidje veze.

Nisam ljubitelj arena ali kao da sam se borio u kartonskoj kutiji. Zaista mala neka mapa. Nema gdje sta raditi. Igrao sma hawken ili black light i mape su pristojne.

Sve u svemu, cisto ugrubo prvi utisak. Nisam ocekivao da me igra oduva ali ovo sto sam probao je kompletno out to date. Moze pricati ko sta hoce kako sve nije u grafici i kako ima tu necega nesto, igra je bezveze sto se tehničkog aspekta tice. I grafike i fizike i napucavanja i kompletnog gameplaya. Steta dobrih ideja, free kretanja itd. Jos kada uzmes koje pare traze, daj molim te.

I da, štuca. Onakva grafika i igra štuca kao da celerona imam.

Probat cu ostalo par sati mozda me neki gameplay privuce jer sam zaista bio zagrijan da ovo kupim i ima dosta igara koje su me prilijepile koje lošije izgledaj unego ovo, ali po sada dosadašnjem vidju, ne bih ni djabe igrao.

Poslednja izmena:
Da li je realno da je igra ovako dosadna?? Ja nisam MP gamer ali meni je ovo toliko monotono i dosadno da ja nemam komentar.
A kad pomislim da sam razmisljao o kupovini igre... :lupko:

Zavisi od osobe do osobe. Meni je ovo ultra zabavno.

Uzeo sam Expedition DLC. Bačene pare.

Vrh Dno