Šta je novo?

Titanfall

Onda je to ok. Kada sam prvi put prelazio kampanju desavalo mi se da cekam bas dugo dok mi pronadje partiju u koju mogu da se pridruzim, ne bih da prolazim kroz sve to ponovo.

Nema sta da proveravas Istvana, svi ga jako dobro znamo. Masa je od njega kupila ps4, a mnogi su kupovali i igre. Apsolutno covek za preporuku.

Okay, rekoh, vidim da je iz mog kraja :)

samo sam hteo da pomognem da je bilo potrebe ;)

Sad kapiram da ovo nije lik od koga sam kupio BF3 (taj drzi radnju gamesguru)

Mada sad kad razmislim, poznajem lika koji se tako zole, a nekada radio jos C64 i amiga igre, pod imenom "Transcom".. inace ljubitelj NFS-a, (bio je na nekoliko WCG za Srbiju...) a ovako u RL vozio Hyundai Tiburon sa complete stageII opremom..

Poslednja izmena:
Zabavna :D

Dobra je igra al ja je ne mogu igrat duze od 1h u komadu, smori malo.
Al mene i cod smara ako igram duze od 1h,a Titanfall je meni licno bar tri puta bolja igra od cod-a.
Da bar ima vise game modova manje bi zamarala.
Citam da ce uz prvi dlc sa tri mape ubaciti i novi game mod for free, last titan standing al 2vs2, i neke cusom embleme da se ukrasavaju titani.
I da dolaze jos neke burn karte koje ce biti za titane, mada ja te burn karte i ne koristim.
Btw pro tip, kad vam se napuni dek sa kartama, ne treba ih trositi, jer vremenom budu zamijenjene sa onim malo rijedjim i vrijednijim kartama.

Poslednja izmena:
Sta znam definitivno fali jos modova. CTF koji je ubedljivo najbolji, a 99% igraca igra retardirani attrition :mad: Sve CoD i bf decurlija. Ali imam nekih 90h i dalje mi je zabavna igra, odlican fast paced shooter.

Pa naravno da igraju retardirani attrition. Kada regenerises rank, najbrze se levelujes na attritionu. A ako dodamo da se tu gleda i koliko si botova pobio, dobar deo kompleksaske gaming populacije tu leci svoj ego...

LTS je najbolji ako hoces da se levelujes. CTF je kul, ali je za taj mod najvise potreban tim koji poznajes tako da ga uglavnom izbegavam jer znam da cu uglavnom da upadnem sa nekim *****ima...

Attrition je ok, klasičan tdm uz botove. Osim njega igram i Hardpoint, sada je još bolji pošto su smanjili poene koje dobijaš za defanzivu, ranije gomila ljudi uzme šotku, cloak i čuči u uglu i tako dobijaju partiju. Za CTF definitivno treba uigrana ekipa, dovoljno je da u protivničkom timu budu trojica koja saradjuju i eto poraza. Taj mod najredje igram.

E sad, da li igra brzo smori ili ne nemam pojma. Mene inače igre brzo smore, ne mogu da igram duže od sat vremena u kontinuitetu (osim ako ne igram Civilizaciju ili neki Total War) pa tako i u Titanfall odigram tri-četiri partije pa prelazim na nešto drugo.

Pazi sasvim je ok dati za neku multi igru 30 eura ako ce te drzati na stotine sati. Ja nemam problem sto neko nema para, nisam ni ja bogat ali nekako se krpim. Ali ti ga bas pretera, totalno si otisao u ekstreme. A sad sta je nerealno da lik puca shotkom na velikoj mapi. On nece nikoga ubiti na 100 metara, ali ako uspe da pridje na close combat u cemu je problem. Igra se zove titanfall, titani su odradjeni fantasticno, dobar osecaj, balans, treba skill ako hoces da budes koristan u titanu. Jos se igra zove titanfall, ajde majke ti kako su titani upropastili igru. Isto si tako usao 5 minuta u ro2 i znas sve o igri, a u stvari nemas blage veze.

Ako imas skilla nisi u podredjenom polozaju nikako. Ako nemas dovoljno mozga da iladjes direktno na titana i ne zasluzujes da igrasi tf. Titani ne da nisu op protiv pesadije, nego je savrseno. Koliko puta sam sam unistio titana, nije mogao da me uhvati gde sam...

Lol, pa ja skačem po titanima i trčim na objektivu, 90% vremena sam pešadinac, titan mi bleji na auto čisto da im smeta...

A kako ti zamisljas da uopste treba da izgleda okrsaj ogromnog robota i jednog pesadinca?

Balans Titan-pilot je odradjen odlicno. Titani su veliki, imaju mocnija oruzija ali su spori. Pesadinci su brzi, mogu da budu nevidljivi, da koriste zgrade kao zaklon ali imaju slabija oruzija. Dovoljno je makar malo da se ukljuci mozak i svaki titan moze da se unisti i sa pesadincem. Ali izgleda da je to nekima suvise tesko.

da nema jos titana onda bi ovo bio jos jedan Cod i nista vise, i ovako ima milion elemenata cod-a...ma kako god zaboli me ne igram ovo...

size does not matter ;)

titanfall_2.jpg

Sta cu, ne mogu sve sam...

untitled.jpg

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    563.2 KB · Pregleda: 74
Poslednja izmena:
Merite jos malo penis...

Prilozi

• titanfall.jpg
    titanfall.jpg
    274.1 KB · Pregleda: 110
Poslednja izmena:
BTW saint pobegulja...

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    144.1 KB · Pregleda: 119
Poslednja izmena:
Mislim da su me kupili sa ovim.. hahahaha

Koliko košta taj njihov premium edition, saso mange ovo ono ?

Nazad
Vrh Dno