Samo da dodam jednu stvar vezanu kampanju - najgora kampanja ikada.
Nemam pojma ko se tu bije protiv koga, ko je ko i zasto bi trebalo da me bude briga. Ok, ima tu neka Milicija koja ima fetis da dize u vazduh neke benzinske pumpe, tu je i neka imperija koja je ocigledno zla i to je to. Tu se mota neki lik Mekalan valjda, on bi trebalo da je neki baja ali pojma nemam zbog cega. Milicija ima i neku ribu koja se vozi u letelici sa nama dok pocinjemo misiju a imperija ima nekog lika koji lici na onog juznafrickog specijalca iz District 9, cini mi se i da ima juznoafricki akcenat.
Eto, to je sve sto sam ja pohvatao igrajuci ovu kampanju. Mislio sam da je Battlefield 4 kampanja besmislena ali ovo prevazilazi sve moguce kriterijume i predstavlja kategoriju za sebe.
21e na g2a
Btw, s' obzirom da su ubacili privatne meceve, mozemo se sad organizovati pa odpikati koju zajedno, ako ima zainteresovanih![]()
Massive offtopic:
Kako mi se svidja da se u ovoj temi na tapatalku uvek vidi ova lepotica![]()
ako mislite na moj avatar, samo za info, ja nisam zensko, ja sam transvestit
Koja je fora sa regeneracijom?
Gubim sva oruzija i dodatke koje sam otkljucao i opet moram da prelazim kampanju da bih dobio druge titane, a za uzvrat dobijam onu ikonicu pored imena, je li tako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari