Šta je novo?

Titanfall

Naprosto genijalno :)

LOL. Stvarno imaju stila i smisla za humor.

Samo da dodam jednu stvar vezanu kampanju - najgora kampanja ikada. :D

Nemam pojma ko se tu bije protiv koga, ko je ko i zasto bi trebalo da me bude briga. Ok, ima tu neka Milicija koja ima fetis da dize u vazduh neke benzinske pumpe, tu je i neka imperija koja je ocigledno zla i to je to. Tu se mota neki lik Mekalan valjda, on bi trebalo da je neki baja ali pojma nemam zbog cega. Milicija ima i neku ribu koja se vozi u letelici sa nama dok pocinjemo misiju a imperija ima nekog lika koji lici na onog juznafrickog specijalca iz District 9, cini mi se i da ima juznoafricki akcenat.

Eto, to je sve sto sam ja pohvatao igrajuci ovu kampanju. Mislio sam da je Battlefield 4 kampanja besmislena ali ovo prevazilazi sve moguce kriterijume i predstavlja kategoriju za sebe.

Haha. Nije mi jasno, jer su COD kampanje odlicne. Ocigledno su to ubacili cisto da se kaze da ima.

BF4 kampanja je dosta potcenjena, ipak je tu ulozeno truda i profesionalnih glumaca. Ne vidiim nista besmislenije od bilo koje druge single play kampanje u FPS-ovima.

Samo da dodam jednu stvar vezanu kampanju - najgora kampanja ikada. :D

Nemam pojma ko se tu bije protiv koga, ko je ko i zasto bi trebalo da me bude briga. Ok, ima tu neka Milicija koja ima fetis da dize u vazduh neke benzinske pumpe, tu je i neka imperija koja je ocigledno zla i to je to. Tu se mota neki lik Mekalan valjda, on bi trebalo da je neki baja ali pojma nemam zbog cega. Milicija ima i neku ribu koja se vozi u letelici sa nama dok pocinjemo misiju a imperija ima nekog lika koji lici na onog juznafrickog specijalca iz District 9, cini mi se i da ima juznoafricki akcenat.

Eto, to je sve sto sam ja pohvatao igrajuci ovu kampanju. Mislio sam da je Battlefield 4 kampanja besmislena ali ovo prevazilazi sve moguce kriterijume i predstavlja kategoriju za sebe.

Ti si ocekivao kampanju u MP igri? Ovo vazi i za BF...

Problem je sto sam ja ocekivao da ne moram da budem primoran da igram kampanju, isto kao kod BF. Nazalost, kako bi otkljucao Ogra i Strajdera morao sam da je predjem. Ako te vec uslovljavaju da igras kampanju onda mogu makar da je naprave da lici na nesto.

Nije mi bitna kampanja ali kada je vec tu resio sam da reknem koju o njoj :).

U svakom slucaju je glupo sto su to uradili. Evo vec sada je nemoguce naci lobby za kampanju, pokusavali mi danas 3h i nema teorije. I sad neko kupi igru za mesec dana kad tek niko nece igrati kampanju i ne moze da otkljuca titane. Totalni *****izam...

Moj lični problem sa kampanjom (na stranu ovaj odvratni MM) je to što su mogli od nje da naprave odličan MP mod, da ubace raznovrsne objektive koji se menjaju u zavisnosti od stanja na mapi, tako bi kampanja pružila malo više raznolikosti. Ovo što su odradili je baš onako preko q*ca, po fazonu "evo vam kampanja"...

21e na g2a

Btw, s' obzirom da su ubacili privatne meceve, mozemo se sad organizovati pa odpikati koju zajedno, ako ima zainteresovanih :)

Poslednja izmena:
21e na g2a

Btw, s' obzirom da su ubacili privatne meceve, mozemo se sad organizovati pa odpikati koju zajedno, ako ima zainteresovanih :)

Jel ovo mislis na ruski kljuc? Ima li mozda negde jeftinija neka normalna verzija (ispod 40$)?

Massive offtopic:
Kako mi se svidja da se u ovoj temi na tapatalku uvek vidi ova lepotica :)

zna li neko koliko se krece ova igrica polovna u prodaji?

Mislim da si poranio sa polovnim verzijama.

Koja je fora sa regeneracijom?

Gubim sva oruzija i dodatke koje sam otkljucao i opet moram da prelazim kampanju da bih dobio druge titane, a za uzvrat dobijam onu ikonicu pored imena, je li tako?

Koja je fora sa regeneracijom?

Gubim sva oruzija i dodatke koje sam otkljucao i opet moram da prelazim kampanju da bih dobio druge titane, a za uzvrat dobijam onu ikonicu pored imena, je li tako?

Ne treba kampanja ponovo, ostaju chasis-i za titana otkljucani.

Nazad
Vrh Dno