Šta je novo?

Titanfall

Pa ne znam baš 20-ak eura za tri mape (lepo izgledaju ali opet...), malo je to dranje?

17$ season pass na Meksikancima, @Glenn 53$ Deluxe komplet, mada skorije je bilo neko snizenje, verovatno ce ponovo.

Inace, kad pre nakuca 200 sati?

Tnx m8.. gledat cu ipak osnovna + season pass ako mi se ne svidi da ne bacam pare. Ili uzeti od kolega ko ima pa probati prije bilo koje kupovine.

a šta će sve izaći?

Get the Titanfall Season Pass and extend the fight on the Frontier with three new content packs. The Season Pass expands Titanfall by delivering all three planned content packs as soon as they become available at a one-time price of $24.99, a savings of $5. Requires Titanfall for Xbox One or Xbox 360 as well as Xbox Live Gold. The game and Xbox Live Gold are sold separately.

Ako ce to biti i 3x po 3 mape i neki novi mod, 20e bem li ga, siguran sam da cemo moci i jeftinije nabaviti.

Poslednja izmena:
9 mapa ukupno izlazi za season pass. Vec su rekli 3*3. E sad realno i to je malo ali dobro...

Osam BF mapa je 30€/$. Tu je to negdje po EA standardima.

*ebe mi se za EA standarde, to što igra pada na 20 FPS-a na 3 od 14 mapa to nikom ništa... Ništa ne rade po pitanju mrtvih čitera, propovedaju tu o nekim anticheat-ovima i kako će sve cheatere na isti server a u stvari niko njihov AC nije ni video. Kapiram i da ga nema... U svakoj partiji po jedan indios sumnjiv.

Zato kad neko od nas nabije 25-0 i 10 dumovanih titana sigurno nikome nije sumnjiv

Da, onaj sinoc sigurno nije sumnjiv. Ma vidovnjak...

Samo da vak kazem da ne kupujete igru. Jedini mod koji valja je izbacen iz pc verzije igre. Dakle gospoda iz respawna su ugasili ctf mod na pc zbog kako oni kazu malog broja igraca. Ovi su gori od Activisiona i Dice-a. Kuda ide gaming povraca mi se...

Zapravo dva moda su ukinuli, pilot hunt i ctf...

Za ovo ih treba tuziti.

Koliko vidim nisu rekli zašto su ih sklonili. A mogu i dalje da se igraju kroz onaj miks modova (Variety) i na privatnim mečevima. Možda je ipak to samo privremeno? Očajan potez bi bio ako bi poptuno ukinuli CTF.

PC: we're removing CTF & Pilot Hunter but they'll be playable in Private Matches and Variety. We'll tweak lists as we add maps & modes.

Poslednja izmena:
Ovo je za refund novca. Ukoliko ne vrate ctf ide uninstall odmah... Izbace igru sa 5 modova od toga 2 valjaju, a onda izbace 2????

U principu jedino CTF i Pilot Hunt i valjaju u igri... Ja ne znam ni kako ovo da nazovem, ako perma ukinu ovo je gore i od DICE-a.

Poslednja izmena:
Ajde neke savjete gdje se brzo leveluje,koje klase,titane.Sto ne fora sa burn cardom.
Uopste neke gameplay tipove

Samo da vak kazem da ne kupujete igru. Jedini mod koji valja je izbacen iz pc verzije igre. Dakle gospoda iz respawna su ugasili ctf mod na pc zbog kako oni kazu malog broja igraca. Ovi su gori od Activisiona i Dice-a. Kuda ide gaming povraca mi se...

WOW! Ali, WOW!

Ovima u EA mora da curi kes kroz prste samo tako. Ajde kad gase servere i podrsku za jako stare igre koji imaju gomile nastavaka i slicno, ali to raditi na flaghship igri za koju ocekuju da postane top franshiza...

Ja vec neko vreme mislim da EA pokusava sam sebe da unisti, ili to samo meni tako izgleda a oni misle da rade nesto drugo.

Mislim stvarno ljudi pa EA je postao kao crna rupa. Samo se povecava a sta god usisa u sebe to biva unisteno bez traga.
Sad skoro gledam liste neke:
Dead Space
SimCity
Plants vs. Zombies
Battlefield
Command and Conquer na kubni: Red Alert, Tiberium, Generals
Mass Effect
The Sims
Dragon Age
Need for Speed
Dune
Wing Commander
Warhammer
KOTOR
Dungeon Keeper
Populos
Black and White
Ultima
Medal of Honor
Burnout

and the list goes on...

Pre nego sto nastavis da palamudis o EA dumu, shvati da i dalje postoji ogromna razlika izmedju izdavaca i developera. DA, izdavac moze da ima uticaja na oblikovanje igre, ali razvoj same igre i njen kvalitet i dalje zavisi od samog developera, kojeg neki put ocigledno moze tesko da boli ona stvar.

Nazad
Vrh Dno