BAs lepa raspravaImate li koji savet za pocetnika ?
Igrao sam Betu i ovaj Gametime i ostvarivao sam po 10 pilot fragova, 4-5 titana i oko 30-ak gruntova u proseku, dok bih poginuo par puta.
Verovatno zato sto kvalitetni igraci ne shvataju igru dovoljno ozbiljnom, zanimljivom ili bar dobrom da bi je igrali...
Verovatno zato sto kvalitetni igraci ne shvataju igru dovoljno ozbiljnom, zanimljivom ili bar dobrom da bi je igrali...
Znaci zakljucak je da Titanfall moze da ti se ne svidi samo ako si siromasan, nemas prijatelje ili ne umes da igras igre![]()
tresla se brda rodio se mikimaus....pola godine igra napolju,a ko da sam pokušavao igrat neku betu,pet puta probao i pet puta me izbaci iz servera.....pao uninstal
Nema trika da se konektuje. Jedini nacin je da u video opcije stavim na default i tada je jedino mogao da se konektuje. Pokusao sam samo da promijenim AA jer je dosta sjeckao ali me je docekala poruka "retrying to connect to server" i ponovo me izbacio nazad u meni.
Je l' neko ima slican problem ili svi igrate i uzivate bez problema?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari