Šta je novo?

Titanfall

Nisam uhvatio screen od predhodne partije. Hteli ljudi da nas siluju....

Prilozi

• mp_lobby0000.jpg
    mp_lobby0000.jpg
    283.4 KB · Pregleda: 121
Ma nije problem svako ima pravo na misljenje. Ali ti hoces bf od ove igre, otisao si na drugu stranu totalno. Uostalom igra ima mnogo mana, ja je ne branim previse i definitivno ne vredi vise od 20 eura. Ali tvoje zamerke apsolutno nisu validne...

BAs lepa rasprava :D Imate li koji savet za pocetnika ? :) Igrao sam Betu i ovaj Gametime i ostvarivao sam po 10 pilot fragova, 4-5 titana i oko 30-ak gruntova u proseku, dok bih poginuo par puta.

BAs lepa rasprava :D Imate li koji savet za pocetnika ? :) Igrao sam Betu i ovaj Gametime i ostvarivao sam po 10 pilot fragova, 4-5 titana i oko 30-ak gruntova u proseku, dok bih poginuo par puta.

Samo sto vise parkura i gledaj da sto vise budes u top speedu, wallrun, wallhang itd. Nikako da si statican i da si na zemlji, uvek u vazduhu.

Pitanje: jos nisam uspeo da skinem Tit...da iskoristim taj free time. Pucao mi je barem 20 puta za zadnja 3 dana. Dok sam BF:H skinuo kao i sve ostalo iz cuga.
E sad - posto nisam aktivirao 'dzaba igru 48h' znaci li to da mogu da je pokrenem za vikend ? ili su ogranicili vremenski do kada moze da se pokrene to vreme?

pozz!

Mislim da možeš kad hoćeš, od momenta kad je pokreneš kreće 48h trial.

Treba proveriti da li ta akcija ima neko vremensko ogranicenje, iako si je dodao u library, ne verujem bas da ces moci da je instaliras za 6 meseci pa da igras naredna 2 dana.

Poslednja izmena:
Verovatno zato sto kvalitetni igraci ne shvataju igru dovoljno ozbiljnom, zanimljivom ili bar dobrom da bi je igrali...

ne shvataju igru dovoljno ozbiljnom, are you seriuos?
a koju to onda igraci moraju ozbiljno da shvataju? (da li da pomenem, ili da sacekam da dodje i dzorzde da napise "Battlefied 4"?)

Eno ti shot od gore, likovi su lvl 500 (10prestiege x50) imaju +300h u igri,.. pre partije smo bili zamoljeno da ne kvitujemo, kako bi smo bili butt raped.
http://www.dodaj.rs/?23/Aq/4ZxTo010/titanfall201406232206563.jpg

jedine fps igre koje mozes iole shvatiti "ozbiljno" su tactical shooteri, tipa Arma.. i one koje teze simulaciji tipa RO2, Insurgency,.

Titanfall je pure action packed run n gun on steroids, i kao takav je savrsen.
Zvali smo ovde ljude na topicu da se organizuju kako bi odigrali neki match protiv nas, ali se niko nije javio (verovatno nismo ozbiljni)

takodje, svi koji su probali igru i u 20 minuta odlucili da je igra dosadna, losa, lose balansirana, teska - jedino je moguce>
- igra je generalno skupa, to je mana zaista.
- nemaju drustvo koje bi takodje nabavilo igru.
- Prosli su prvu partiju dve kao protivnicki tim iz poslednjeg filma.

.

Poslednja izmena:
Znaci zakljucak je da Titanfall moze da ti se ne svidi samo ako si siromasan, nemas prijatelje ili ne umes da igras igre :)

Vecu glupost nisam odavno cuo da ozbiljni igraci ne shvataju igru ozbiljno. Rece covek koji igra BF????????? Vidis kad se nas 5 skupi i u bf protivnicki tim prodje isto ovako, tako da to nema veze sa igrom...

Mi smo ozbiljni, uvek ispostujemo dogovor iz svlacionice...

tresla se brda rodio se mikimaus....pola godine igra napolju,a ko da sam pokušavao igrat neku betu,pet puta probao i pet puta me izbaci iz servera.....pao uninstal

Nas petorica svako vece igramo TF i niko nema takav problem. Desava se, posle zadnjeg patcha, da nas igra sa vremnena na vreme izbaci iz partije u lobi, ali to je recimo, svaki treci dan. Ali ovo sto ti pricas, zaista niko od nas nema...

tresla se brda rodio se mikimaus....pola godine igra napolju,a ko da sam pokušavao igrat neku betu,pet puta probao i pet puta me izbaci iz servera.....pao uninstal

Ma da, desava se :)

....mozda ipak treba kupiti original :laugh:

ma skinuo sam 48 satnu probu,normalno odigrao trenažu,al posle neće da ude u multi,nonstop izbacivao,nađe partiju ali izbaci pri učitavanju

Kakva je ovo sprdnja od igre?! Pokusavam cijelo vece da se konektujem, da odigram makar jednu partiju i non stop me vraca u glavni meni sa porukom "failed to connect to server" (nesto u tom fazonu). Na koju foru ste vi uspjeli da se uopste konektujete?!

Sva sreca sto nisam kupio igru inace bih skroz posandrcao, ovako sam uzeo od drgua da probam koju partiju ali nema sanse.

Nema trika da se konektuje. Jedini nacin je da u video opcije stavim na default i tada je jedino mogao da se konektuje. Pokusao sam samo da promijenim AA jer je dosta sjeckao ali me je docekala poruka "retrying to connect to server" i ponovo me izbacio nazad u meni.

Je l' neko ima slican problem ili svi igrate i uzivate bez problema?

Nema trika da se konektuje. Jedini nacin je da u video opcije stavim na default i tada je jedino mogao da se konektuje. Pokusao sam samo da promijenim AA jer je dosta sjeckao ali me je docekala poruka "retrying to connect to server" i ponovo me izbacio nazad u meni.

Je l' neko ima slican problem ili svi igrate i uzivate bez problema?

Niko od nas 7-8 nema takav problem. Jel imas full igru ili onu probu od 48h? Moguce da su ugasili tih 48h besplatno...

Jel si probao da promenis data center us igri? Po defaultu bi trebao da ti bude western, probaj stavi northern.

Ma ne moze, sve sam probao. Jedino mogu da udjem kada stavim video opcije na default setovanja, ali sa takvim podesavanjima mi previse sjecka jer je AA ukljucen. Cim promijenim neku od opcija gubi konekciju i izbacuje u glavni meni. Ponavljam, sva sreca sto nisam kupio igru.

Izasao novi update i novi DLC.

Inace, trenutno je snizenje i Season Pass recimo na Mexican Originu kosta 11.86$.

Nazad
Vrh Dno