Šta je novo?

Thief 4

Thief je od danas dosupan za preload na Steamu, za one koji su preorderovali.:)

Odlično. Baš se zapitah kada će preload.

A za konzole dostupan u potpunosti...

Ovo sam i ocekivao.

"wow", thats the only thing i can say. this game is a joke, seriously a joke.
ultra linear levels, loading times everywhere, even Deadly Shadows had bigger levels. There is no sandbox feeling, just one direction. the horror level is a bad (linear) copy of the Cradle, and the ending is just....

this game is truly from 2009/10....only with a next-gen filter over it.

@mefisto

Otvoreniji prostor za kretanje. Tipa, open-world igra (GTA, Gothic i slične). Naravno, ne mora da bude open-world te veličine.

Kako ljudi lupaju, Thief nikada nije open world kao GTA bio. Deadly Shadows je imao hub koji se mogao istraživati, sa par sporednih questova i aktivnosti za dobijanje reputacije kod fakcija, ali taj hub je stvarno mali bio, i još podeljen na više manjih zona. U prve dve igre nije ni tog huba bilo.

Inače nisam mogao da izdržim i odgledao sam delove nekih streamova, iako će mi to možda umanjiti ugođaj u igri. Ja sam viđenim prezadovoljan, a igrači koji igru već igraju su mahom oduševljeni.:)

@zuloom
Google translate ftw:
told to suspend your own age as well as on the easy management of files does not fit. But the software just wish there was a boat, law enforcement vehicles. But my theory is that the process is streamlined. Free bathroom products.

Police surveillance while. Of course you do not. Each of the powerful U.S. energy needs.
:D

Poslednja izmena:
Prezadovoljan ,odusvljen, fasciniran, sjajno, bajno, odlicno, fantasticno...

Inace, zar NDA nije podignut? Jos nema review-a?

NDA se 24. februara diže, ako te toliko interesuju mišljenja IGNa, Gamespota, i sličnih... Ne brini se, biće ocene odlične.
Još jedan gameplay, uz komentare developera:

Poslednja izmena:
Ne, zanima me misljenje spanske playmanie i somalskog gaming daily. A oni su vec dali 9., znaci igra mora biti GOTG. Fantasticno!

Aha, a kad dođu ocene sa velikih sajtova biće ili "Square Enix im platio da dobre ocene daju" ili "čim se to sviđa konzolašima sa IGNa ili kog već poznatog sajta, to znači da igra nije pravi Thief". Lako je tebi, kada si davno odlučio kakva će igra biti i šta ćeš o njoj misliti.

To sto ne upadam u euforiju posle svakog video klipa/vesti poput tebe ( prezadovoljan, sjajno, bajno, odlicno, neverovatno i da ne nabrajam sve sta si pisao o igri ), ili sto ne pljujem igru poput ronina ( sto mu je ocito hobi ), ne znaci da sam unapred odlucio kakva ce igra biti. Vec sam napisao par strana unazad da ne treba donositi unapred nikakve zakljucke dok sami ne probate igru 25. ili kad god vec izlazi.

Ti uzimas i citiras samo one vesti i komentari koji tebi odgovaraju. Pises o nekoj euforiji medju "hardcore" ( sta vam god to znacilo ) Thief fanovima ( jak si mi fan, sam si priznao da nisi ni presao prva dva dela ). Odem na zvanicni forum, a tamo vise od 90% njih kritikuje svaki segment igre.

Lepo cekaj jos 3-4 dana, opusti se malo, pa cemo videti kako ce igra ispasti.

Dobio sam igru u AMD promociji, aktivirao kod na Steamu i preloadovao, ali na Steam Store stranici piše da je release date 28. Februar?

A na netu piše:
Thief 2014 PC Release date
EU Release Date: Feb-25-2014 US Release Date: Feb-25-2014 AU Release Date: Feb-25-2014

Poslednja izmena:
Thief 4 ending:

ovo izgleda teski shit od igre :D

Poslednja izmena od urednika:
Dobro bre ljudi stavljajte u spoilere ove klipove, ja jos imam zelju da igram igru bez obzira na komentare a brate kad vidim klip vuce me da ga odgledam *** :)

@zeko
28. februar je zvaničan datum za naš region. ***, na Steamu Ameri uvek dobijaju igre par dana ranije.

Poslednja izmena od urednika:
Aha, a ti igru nisi ni igrao, ne znaš ceo kontekst tog kraja, ne znaš o priči ništa, po tvom (obrisanom) komentaru na zvaničnom forumu nisi video odgledao već samo komentare na Jutjubu pročitao i na osnovu njih tvrdiš da je kraj užasan, da priča ne valja...

Aha, a ti igru nisi ni igrao, ne znaš ceo kontekst tog kraja, ne znaš o priči ništa, po tvom (obrisanom) komentaru na zvaničnom forumu nisi video odgledao već samo komentare na Jutjubu pročitao i na osnovu njih tvrdiš da je kraj užasan, da priča ne valja...

Ja znam da prica ne valja. Ranije sam objasnio zasto.

E koje ****** sta je ovo. Izgleda da su od price napravili meksicku seriju, Garet "master predator". :d

ljudi kako vas ne mrzi da ovoliko pricate o igri, koja jos nije ni izasla, i da gledate sve ove klipove?
ko je pogledao sve ove klipove, ne mora ni da igra igru...
sacekajte jos par dana da se igra pojavi, ko deca ste nestrpljivi, mada sta znam, mozda i jesu sve klinci ovde...

Koljete se unapred oko igre koja nije ni izasla propisno a bez obzira na sve svi cete je probati. Ajde iskulirajte se par dana dok je ne probate pa cemo onda da se svadzamo. Ne treba previse ocekivati od te igre jer su sve igre vremenom presle u komercijalu i vise se ide na samo ime igre ili franzisu nego na kvalitet zato ne treba nista ocekivati da bi i ono sto bude bilo dobro koliko-toliko.

Ljudi koji u 2014-oj ocekuju od reboot-a i nastavaka igre iz 90-ih imace problem sa apsolutno SVAKOM igrom.

OK. shvatili smo, igra nije izasla. Sta to znaci?! To znaci da na osnovu gameplay klipova i svega sto smo do sada saznali o igri, a dosta smo saznali, ne mozemo ama bas nista da prokometarisemo?! Po tom nekom vasem pravilu, niko ne smije bilo sta da komentarise sve dok igra ne izadje, e kada igra izadje onda moze. :S:

Ja sam sto putan napisao da, na osnovu do sada vidjenog, igra nece biti ni priblizna originalu, u to sam ubijedjen. Ne mora mi niko soliti pamet i ubjedjivati me u suprotno, narocito ne neko ko nije nikada igrao prva dva dijela, a takvih je ovdje izgleda mnogo.

To znaci da na osnovu gameplay klipova i svega sto smo do sada saznali o igri, a dosta smo saznali, ne mozemo ama bas nista da prokometarisemo?! Po tom nekom vasem pravilu, niko ne smije bilo sta da komentarise sve dok igra ne izadje, e kada igra izadje onda moze. :S:
Možete da "komentarišete", ali ne smete da sud o igri donosite. Uredu je reći "evo pogledao sam taj i taj klip, to i to mi se ne sviđa", nije uredu na osnovu tih klipova i najava napisati da će igra loša biti, da je smeće nekakvo, da neće biti pravi Thief nastavak... To da li je igra dobra ili loša, kakva je kao šunjalica, kakva je kao deo Thief serijala, imamo pravo reći tek kad igru odigramo!
Na kraju, koliko god neki sada igru pljuvali, sigurno će je slatko odigrati... Dobro je čovek rekao, ko neki klinci se ponašate.

Ladno je jedan lik sa TTLG foruma dugačku "recenziju" igre na osnovu tih klipova napisao (po sopstvenom priznanju bez igranja igre, i čak ju je sam nazvao recenzijom), tekst prepun pretpostavki, nagađanja, i hejta. Sada ta "recenzija" kruži internetom, srećom bar na zvaničnom forumu nisu tolerisali njeno postavljanje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno