Šta je novo?

Thief 4

Ljudi koji u 2014-oj ocekuju od reboot-a i nastavaka igre iz 90-ih imace problem sa apsolutno SVAKOM igrom.

Ne bih se složio. Ja recimo nemam nikakvih problema sa rebootom Tomb Raidera, koji mi je verovatno najbolji deo u celom serijalu.

Slažem se genralno sa ovom izjavom, osim tog dela "apsolutno SVAKOM", jer to jednostavno nikako ne može biti tačno... to može biti samo tvoje lično mišljenje i ništa više od toga.

Jeste da uglavnom bude više fail-ova nego uspeha, ali o "apsolutno SVAKOM" nema ni govora.

A što se tiče Thief-a, najbolje je utisak ostaviti posle odigrane ili barem probane igre, ovako samo flejmujete svi redom kao da je poznajete svi u dušu.

Ja lično ne očekujem mnogo (kao i od svake šunjalačke igre), ali ću je svakako probati.

Ne bih se složio. Ja recimo nemam nikakvih problema sa rebootom Tomb Raidera, koji mi je verovatno najbolji deo u celom serijalu.

Slažem se genralno sa ovom izjavom, osim tog dela "apsolutno SVAKOM", jer to jednostavno nikako ne može biti tačno... to može biti samo tvoje lično mišljenje i ništa više od toga.

Jeste da uglavnom bude više fail-ova nego uspeha, ali o "apsolutno SVAKOM" nema ni govora.

A što se tiče Thief-a, najbolje je utisak ostaviti posle odigrane ili barem probane igre, ovako samo flejmujete svi redom kao da je poznajete svi u dušu.

Ja lično ne očekujem mnogo (kao i od svake šunjalačke igre), ali ću je svakako probati.

Radili na razvoju iste, pa pisu iskustva developera.

Jedan review baziran na gledanju od pocetka do kraja.

http://www.reddit.com/r/gaming/comments/1yk98m/thief_2014_the_first_review_worse_than_colonial/

Summary & Conclusion

In summary, it is not fair to call this a bad "Thief" game, because in truth it is so lacking in any elements of the series that it should not even be considered as part of the same IP. Beyond that complaint, however, the game at its core is a fundamentally flawed, poorly designed, and atrociously written experience which belongs firmly in the bottom of the bargain bin. Had this been a new IP called "DarkBlade" or something of the sort, it would have released entirely unnoticed by most and chalked up as a console-launch shovelware title.

Do not spend money on this title, do not even waste the bandwidth to pirate this title, I sincerely regret having wasted a day of my life watching it be played by someone else.

Jedan review baziran na gledanju od pocetka do kraja.

Ahem, jesi li pročitao šta sam ranije napisao?
Ladno je jedan lik sa TTLG foruma dugačku "recenziju" igre na osnovu tih klipova napisao (po sopstvenom priznanju bez igranja igre, i čak ju je sam nazvao recenzijom), tekst prepun pretpostavki, nagađanja, i hejta. Sada ta "recenzija" kruži internetom, srećom bar na zvaničnom forumu nisu tolerisali njeno postavljanje.
Alo, čovek gledao kako neko drugi igru igra, i na osnovu toga napisao "review"!:lupko: Još je na TTLG forumu odavno novi Thief kritikovao i hejtovao, nemoj mi reći da ga ozbiljno shvataš? Jedina svrha toga što je on napisao je trollovanje.

Izgleda da ce ovaj T4 biti jedini kojeg cu odigrati.
Svidja mi se barem po onom sto sam mogao videti iz shotova.

Ahem, jesi li pročitao šta sam ranije napisao?

Alo, čovek gledao kako neko drugi igru igra, i na osnovu toga napisao "review"!:lupko: Još je na TTLG forumu odavno novi Thief kritikovao i hejtovao, nemoj mi reći da ga ozbiljno shvataš? Jedina svrha toga što je on napisao je trollovanje.

Jesam li trebao procitati!

Isto pitanje ja tebi mogu postaviti.

Recimo da me tvoji postoji u vezi ove igre pretjerano ne zanimaju.

Nemački magazin PC Games je igru ocenio sa 85/100 ,)

+ Varied story missions

+ Great right in the middle feeling thanks to Garrett's movements

+ Many alternative approaches possible

+ Game world is filled with collectable loot

+ Lush visuals

+ High replay value

- Difficult orientation in the winding city districts

- Flaws in the lip-synching in the German version

- Too many empty drawers require patient clicks
Njihovi minusi su ili vezani specifično za nemačku verziju igre, ili su nebitni za Thief fanove.:)

Da li si ikad cuo za placene kritike/review-ove?

Igra nije ni izasla, a neki ovde je pljuju kao da su je juce zavrsili. Ne ocekujem nista spektakularno, ali verujem da ce biti sasvim pristojan naslednik trojke. Evo, ovih dana igram Thief 3 i sve sto sam do sad video u cvetvorci je barem korak ispred (jedino za AI nisam siguran). Ne vidim razlog za brigu kod onih kojima je Thief 3 i danas zabavna igre (meni jeste), jer 10 godina kasnije Thief 4 deluje kao pristojan nastavak. Nista spektakularno, ali i nista katastrofalno nisam primetio do sada (ok, ima nekih sitinih gluposti kao ono skidanje mindjusa).

Starac se po obicaju hvata za najgore komentare koje pronadje na netu i to od likova koji su se smorili gledajuci kako drugi igraju. :)

Poslednja izmena:
Igra nije ni izasla, a neki ovde je pljuju kao da su je juce zavrsili. Ne ocekujem nista spektakularno, ali verujem da ce biti sasvim pristojan naslednik trojke. Evo, ovih dana igram Thief 3 i sve sto sam do sad video u cvetvorci je barem korak ispred (jedino za AI nisam siguran). Ne vidim razlog za brigu kod onih kojima je Thief 3 i danas zabavna igre (meni jeste), jer 10 godina kasnije Thief 4 deluje kao pristojan nastavak. Nista spektakularno, ali i nista katastrofalno nisam primetio do sada (ok, ima nekih sitinih gluposti kao ono skidanje mindjusa).

Starac se po obicaju hvata za najgore komentare koje pronadje na netu i to od likova koji su se smorili gledajuci kako drugi igraju. :)

Vjeruj mi da sa ovom izjavom nisam iznenadjen.

"Evo, ovih dana igram Thief 3 i sve sto sam do sad video u cvetvorci je barem korak ispred "

@Jovyland, sta je to "sve sto si vidio" po cemu je cetvorka korak ispred Thiefa 3? Da nije mozda u prici, glasovnoj glumi, misijama, atmosferi?!... Ja jedini "korak naprijed" vidim u grafici, sve ostalo je korak u nazad.

Poslednja izmena:
Pa zanimaju te prorocanstva Baba Vange. Vidis da neki vec znaju da je glasovna gluma katastrofa, da je prica uzasna, a nisu je ni odigrali.

Da me neko pogresno ne shvati, igrom, tj. sa onim sto sam do sada video, uopste nisam ''impresioniran''. Naprotiv, uopste ne deluje da ce izaci na dobro. Ali neki ovde zaista nemaju granice sa pljuvanjem ( ovo je vec preraslo u cisto pljuvanje, od konstruktivne kritike/rasprave nema nista ), i cini mi se da postuju ovakve gluposti samo da bi isprovocirali Kellhusa i nista drugo. I meni ide ( debelo :D ) na zivce sa njegovim fanboy postovima, ali mogli bi malo makar da se smirite, izdrzite jos 24h kada igra izlazi, i onda udrite do mile volje.

Bez obzira na pljuvacinu, postujem pljuvace, posebno one koje igru nisu ni probali :D

E sad, bez obzira na sve sto se naklapa, ja mislim da ova igra uz poslednji crysis, metro LL, i jos poneki naslov opravdava u potpunosti drzanje ili nabavku jakog hardware-a za gameing.

Tako pljuvaše i po Titanfall, a onda kad su odigrali betu odlučiše da kupe igru :D

ja sam probao betu i nisam bio odusevljen... ok je igra, ali nista posebno, Combat Arms mi je zabavniji i igriviji...
tako da sigurno necu uzimati original, probacu samo SP pirata...

Dali neko moze da mi objasni ko radi te review-e,jedan covek ili vise njih?

Eto, Eurogamer i IGN je napljuvase, i posle pricate o nekim placenim opisima... nisu platili dovoljno a?
msm ima i toga, ali recimo Eurogamer me je najredje lagao...
volim i gametraillers opise, imaju fenomenalne video review-ove...
i gamespy bi mogo tek da pomenem...

ako je neko bas ocigledno izgubio kredibilitet kao sajt, to je samo gamespot, sa onom brukom oko opisa kane and lynch igre...

da se vratim na Thief, rekoh ja da mi po slikama i trailerima lici na Dishonored, i to se ispostavilo kao tacno... ovde je pljuju da je losija igra od pomenute, a ja obzirom da sam mrzeo Dishonored i da mi je bila bas losa igra, ovo razmisljam dal cu uopste i probati...

Ramba btw sahranise sa negativnim opisima :D

kad ce vise neka dobra igra...

Eto, Eurogamer i IGN je napljuvase, i posle pricate o nekim placenim opisima... nisu platili dovoljno a?
msm ima i toga, ali recimo Eurogamer me je najredje lagao...
volim i gametraillers opise, imaju fenomenalne video review-ove...
i gamespy bi mogo tek da pomenem...

ako je neko bas ocigledno izgubio kredibilitet kao sajt, to je samo gamespot, sa onom brukom oko opisa kane and lynch igre...

da se vratim na Thief, rekoh ja da mi po slikama i trailerima lici na Dishonored, i to se ispostavilo kao tacno... ovde je pljuju da je losija igra od pomenute, a ja obzirom da sam mrzeo Dishonored i da mi je bila bas losa igra, ovo razmisljam dal cu uopste i probati...

Ramba btw sahranise sa negativnim opisima :D

kad ce vise neka dobra igra...

I meni Dishonored uopste nije legao, uninstall nakon 2 sata.
Ovo cu da probam pa sta bude ali ocekujem zanimljivu igru.

Obicno jedan, oduvek je tako, pise ti autor ispod ili iznad svakog teksta.
Ma glupost, svako treba da proba i dozivi igru.
Hm,znaci ja treba da verujem tim opisima i ocenama koje jedan covek napise i opise?Boze kakav glup posao koji moze svaki clan na ovom forumu da obavlja,sa minimum nekih 10 godina igrackog staza!Ja dodjem i napisem kako je Diablo 3 odlicna igra,sa vrhunskom grafikom i gameplay-om(sto za mene jeste) i na osnovu toga svi preorduju igru i kasnije me pojedinci ispljuju kako sam im izbio iz dzepa 40 evra!
Treba ukinuti takve stvari!Jedino kome verujem su review samih igraca,ostalo je nebuloza!

Ja ne znam sto se ljudi pale oko opisa. Ako se Amerikancima ne svidja gibanica znaci da je ****** i da je ne treba jesti? Svasta. Ajde da se radi o nekom naslovu koji mora da se kupi ali ovako sa prejakom piraterijom ne treba se baviti tudjim recenzijama pogotovo sto su uvek podeljena misljenja. Licno znam pregrst igara koje su nahvalili na sva usta a meni licno nisu odgovarale, takodje postoje i one koje su lose ocenjene a opet meni su legle. Jedina stvar koju proverim pre igranja/skidanja je gameplay video na jutubu, ostale pausalne procene random kriticara me ne tangiraju uopste.

Hm,znaci ja treba da verujem tim opisima i ocenama koje jedan covek napise i opise?Boze kakav glup posao koji moze svaki clan na ovom forumu da obavlja,sa minimum nekih 10 godina igrackog staza!Ja dodjem i napisem kako je Diablo 3 odlicna igra,sa vrhunskom grafikom i gameplay-om(sto za mene jeste) i na osnovu toga svi preorduju igru i kasnije me pojedinci ispljuju kako sam im izbio iz dzepa 40 evra!
Treba ukinuti takve stvari!Jedino kome verujem su review samih igraca,ostalo je nebuloza!

Ameri a i vecina gamer-a u svetu cekaju reviewe i na osnovu njih odlucuju kupiti ili ne. *** tako je.

Jedino kome verujem su review samih igraca,ostalo je nebuloza!
To je i najpametnije, posebno u slučaju ovakvog naslova.
Ja neke od meni najdražih igara ne bih odigrao da sam samo u opise gledao... A, ova igra čak i ne dobija toliko loše ocene, a i mnogi novinari su oduševljeni i hvale je. Jednostavno, ovo je način na koji se ozbiljna šunjačka igra dočekuje danas i to je jedan od razlogu što su tako retke...

Poslednja izmena:
neki ne mogu da se pomire sa losim ocenama :D

a nekima ne valja ni kad sajtovi napljuvaju igru, onda kazu da neiskusni ljudi pisu opise za njih, a da su sad isti ti sajtovi nahvalili Thief, onda bi rekli kako su placeni opisi... ocito, sta god da se desi, ti neki ce uvek imati neku teoriju zasto je to tako...

Licno znam pregrst igara koje su nahvalili na sva usta a meni licno nisu odgovarale, takodje postoje i one koje su lose ocenjene a opet meni su legle. Jedina stvar koju proverim pre igranja/skidanja je gameplay video na jutubu
Ako se Amerikancima ne svidja gibanica znaci da je ****** i da je ne treba jesti
Bas tako!Muzika,filmovi,igre,hrana,automobili....to je jednostavno stvar ukusa i svako je od nas prica za sebe!To se jednostavno ne moze oceniti,pa da se postavis na glavu!Danas izgleda neki razmisljaju tudjim glavama i nemaju sopstveno misljenje!Jedino sto stavrno postujem od tih review-a su ti koji ocenjuju racunarske komponente!Tu stvarno moras imati znanje i da znas o cemu pricas

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno